biraz önce sözcü gazetesine bakarken 250.000 çek mağduru diye haber yapmışlar. bu çek yazıp paraların üzerine yatanları bir güzel acındırmışlar. İyi güzel bunlar mağdurda bunların çöktüğü paralar yüzünden ticareti bozulanlar bunları dürüst zannedip belirlenen ,söz verilen tarihte parasını alacağı ümidiyle hesaplarını kitaplarını yapan etrafa sözler veren, borçlarını ödeme planları yapan, çocuğuna harçlık vermeyi ümit eden,bu paraya hayati derecede ihtiyaç duyan, belki de bir yakının tedavisini bu parayla yapmayı planlayan vs. vs. 250.000 alacaklı mağdur değil parayı ödemeyen mağdur öylemi .... sözcü gazetesi! oh ne güzel mağduriyet borcunu verme mağdurum de . tipik 3. dünya ülkesi, ortadoğu kafası pandemi olayında da milletin derdi ekonomi, geçim vs. iken saçma sapan hergün maske bilmem ne abarta abarta işlemişlerdi. din konusunda da aynı gereksiz konularla böyle yapa yapa halkı özellikle cahil ve fakir halkı kendilerinden yani temsil ettikleri düşünülen! sol ve chp den soğutuyorlar. sonrada oyumuz niye artmıyor. türk halkı şöyle böyle... not: eleştiri yaptım diye saçma sapan trol mrol muhabbetine girmeyin. benim tek siyasi görüşüm var oda akıl ve mantığın hakim olduğu ve dünyadaki tüm canlı (insan türü dahil) ve cansız varlıkların haklarının teslim edildiği sistemin hakim olduğu bir siyasi sistemdir. ki böyle birşey nasıl olabilebilir konusunda da bir fikrim yoktur.
Halkın belli bir kısmına cahil diyerek aşağılayamazsınız.Hiç utanmanız yok mu.Trollük yapacaz derken nerelere gidiyor sözleriniz.
halkın bir kısmı cahil değilmi?! cahile cahil demek aşağılamamı oluyor. mesala kendimden örnek vereyim. saçlarım dökük şimdi birisi benim için kel dese doğru söylüyon derim. adam beri tariflemek için kel diyecek tabii. daha farklı bişeyler derse hem konuyu uzatacak hem de saçma sapan kelimeler kullanmak zorunda kalacak.