Şimdi Ara

solo top

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar favori solo top şampiyonunuz hangisi?ve neden?

• olaf

Birbirimize sanki aşığız o derece true damegesi var ultisi op,op slow daha ne istiyim

olaf oyunaysım geldi :D
  • Renekton.Early'si çok güçlü,Mana kullanmıyor,self-heal var.Lanede karşındaki adamı deli edersin.Benim adamı farmsız bırkaıp latede etkisini sıfırladığım çok oldu.Casterları çok rahat,meleeler zaten çocuk oyuncağı onun için.Bir tek AD Ranged Carry'lere karşı etkisiz kalabiliyor.Geçen karşıma Ashe geldi ilk defa solotop verdim.
    -Teleport olmasına rağmen.-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Riven , mana kullanmaması , burst damage'inin iyi olması ve mobilitysi + sesi güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 25 Mayıs 2012; 23:56:48 >
  • irelia
  • GP
  • Hepsi kendine göre iyi. Benim en iyi olduğum volibear
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim favorim, 2v1 de dahi lane'imi kaybetmediğim champion Irelia. Ancak Yorick, Renekton, Riven de çok sağlamdır. Rakibi outfarm bırakırsın. Jungler gank geldiğinde kill kaçırmazsın ama bu 3'ününde sorunu bence rakibi outfarm bırakmaya çalışırken lane ister istemez pushlanıyor. Rakibe odaklı değil skiller, alana etkiyor, lane pushlandıkça da rakip junglerın gank gelme riski artıyor. Irelia öyle değil. Uç adama, stun/slow skillini kullan, true damage aç. Lane de pushlanmaz, rakibin de farm yapamaz

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 26 Mayıs 2012; 0:07:42 >
  • Irelia. Last hit kolay yapıyor, mana fazla harcamıyor. Eskiden rivenla falan solotop oynarken korka korka oynardım ve outfarm kalırdım ama ireliada öyle bir sorun yok. Evet, renekton her champla benı solotopda zorlayan bır hero ama irelia aldım mı bir de armor pen runelarımı aldım mı çok rahat outfarm bırakabiliyorum renektonu. Irelia diyorum ve offtank kasıyorum
  • Renekton tabiki yukarıdaki postda arkadaş açıklamış nedenlerini zaten.
  • Varus renektonun da counterı zaten
    Varus

• Tabikide Yorick

Herkez kullanmaz prolk isteyen bir champ.Bu sebebten ötürüde oynayanı az.Ayriyetten iyi oynayan biri solotpta adamı outfarm bırakır.Aslıdna anlatmaya gerek yok yorick ve jarvan solotopun efendileri.O iki karakterin prolarını durdurmak imkansız solotopta.Yoricki kendimden biliyorum jarvana gelirsek karşıma daha çıkmadı ama oynadım.Dps,support,tank,offtank gidilebilen junglerda olarak çok iyi gank atan soltopta çok iyi dmg verip ganklardan rahat kaçan mükemmil bir champ ciddiyim oyundaki en iyi champlardan biri.Ama ben yoricki daha çok seviyorum ve daha iyi oynuyorum.Ama ikisini sevmemdeki en büyük sebeb tamamiyle benim oynayış şeklimi yansıtan yani bana göre bir champ hani en iyi ne oynarsın derlerya işte ondan resmen benim için yapılmış sanki bu iki champ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wight94

Benim favorim, 2v1 de dahi lane'imi kaybetmediğim champion Irelia. Ancak Yorick, Renekton, Riven de çok sağlamdır. Rakibi outfarm bırakırsın. Jungler gank geldiğinde kill kaçırmazsın ama bu 3'ününde sorunu bence rakibi outfarm bırakmaya çalışırken lane ister istemez pushlanıyor. Rakibe odaklı değil skiller, alana etkiyor, lane pushlandıkça da rakip junglerın gank gelme riski artıyor. Irelia öyle değil. Uç adama, stun/slow skillini kullan, true damage aç. Lane de pushlanmaz, rakibin de farm yapamaz

Edit: Ekleme

Yorickin skilleri genellikle adama yönelik hayaletler ilk önce rakip champe daliyor. Bana göre en iyi 3 solo top irelia yorick ve vlad dır.3 ü de lanede oldukça uzun kalıyor ve farmlatmıyor.
  • irelia renekton olaf morde hepsini severek oynarım

• Vlad, Kennen, Riven, Olaf, Udyr, Lee, Renekton ve şimdilerde Darius favorilerim.
  • Renekton ama Riven ile İreliada cocugum gibidir
  • kimse nidalee dememiş en iyi solotopdur 1 aydır hiç lane kaybetmedim
  • En iyi solo top diye bir şey yoktur. Solo top counter pick'lerin en çok görüldüğü ve uygulandığı yerdir zaten. Riven , Renekton demiş çoğu kişi. Tamam eyvallah çok iyi champ'lar bunlar. Ama Teemo deler bu ikisi'ni de. En iyi diye bir şey yok. Irelia'nın numaralarını da kimse yemiyor artık. Çok çok iyi oynaması lazım karşıdakinin. Miniondan sekerek gelirse falan anca. Irelia'yı Wukong çok rahat eziyor mesela.
  • Değişir counter alırım genelde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.