Şimdi Ara

SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
54
Favori
229.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2-3 yıldan beri solid kullanıyorum fakat şu anda bu sorun a ilk defa rastladım sildim tekrardan yükledim fakat sorun hala geçmedi. solidworks 2012 de programı kurduktan sonra sıra crackleme işine geliyor normal şartlarda crak dosyasının içindeki sw2010-2012.activator.ssq.exe adlı uygulamaya tıklayıp 3 defa evet e tıkladıktan sonra craklenme işlemi tamamlanmış oluyordu fakat şu anda crack dosyasını tıkladığımda 1. evet ten sonra şöyle bir hataya rastladım SW2010-2012.ACTIVATOR.SSQ.EXE- Giriş noktası Bulunamadı
    altındaki açıklamada şu : CoCreatelnstance yordam giriş noktası, F:/_Crack_/swactwiz_libFNP.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

    bu konu ile yardımcı olabilcek birisi varsa şimdiden çok teşekkür ederim öğrenciyim 1 haftadır tasarım yapamıyorum sırf bu yüzden
  • Merhaba arkadaşlar,

    montaj içindeki bir sketch'ten aynı montaj içindeki parçanın dizayn tablosuna sketch boyunu veri olarak aktarabilir miyim ? bunu yapmaktaki amacım, sketch değiştiğinde parçanın boyunun da otomatik olarak onla aynı olması,

    aslında bunu, equations ile yapabiliyorum fakat her montajda yeni equations oluşturmam gerek bir sürü parça için,

    solidworks forumlarında dizayn tablosundan parçayı değiştirmek ile ilgili konular var fakat ben tersini yapabilir miyim?
  • Arkadaşlar aşağıdaki parçanın CNC işlem merkezinde imal edilmesi için gerekli SolidCAM dosyasını nasıl hazırlayabiliriz ? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum..
    http://www.dosya.tc/server6/DO3s1A/Par_a.rar.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qusmuk629

    Arkadaşlar aşağıdaki parçanın CNC işlem merkezinde imal edilmesi için gerekli SolidCAM dosyasını nasıl hazırlayabiliriz ? Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum..
    http://www.dosya.tc/server6/DO3s1A/Par_a.rar.html

    Parçanız freze ile işlenebilecek bir parça. Face milling ile cam dosyası hazırlanabilir. Fakat, profesyonel anlamda burada yardım alamazsınız diye tahmin ediyorum.

    Vidyo size fikir verebilir.

    http://www.youtube.com/watch?v=Jw5xwSVa1xI




  • Ok, teşekkürler.
  • SLM Ö.F.U

    BUNLARDA BENDEN...

     SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakaninclik



    Eline sağlık, iyi iş çıkarmışsın. Araba bi ayrı hoşuma gitti.
  • TEŞEKKÜRLER ARABA CATİA ÇİZİMİ ARAYA KARIŞTIRMIŞIM..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakaninclik -- 23 Nisan 2013; 21:52:14 >
  • Merhaba, bu sene okul sebebiyle ilk defa CAD ve Solidworks kullanmaya başladım.
    Sorunum şu, illa ki basit birşeydir ama, yassı bir yüzey üzerine silindirik bir parça ekleyince yassı yüzey ile silindirik cismin arka yüzünü nasıl birleştirebilirim. Bir nevi dolgu yapmak gibi yani.
  • Bahsettiğin durum, silindirik yüzeyin üzerine çizdiğin çizimi katı modele çevirince yüzeyle silindirik yüzeyle sonradan çizdiğin cismin arasındaki boşlukmu ?
     SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memoli156

    Bahsettiğin durum, silindirik yüzeyin üzerine çizdiğin çizimi katı modele çevirince yüzeyle silindirik yüzeyle sonradan çizdiğin cismin arasındaki boşlukmu ?
     SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...


    Tam olarak değil. Ben yanlış söylemişim. Silindir değil de silindirik kabuk koymak gibi. Beyzbol topunun üstüne yüzük koymak gibi.
  • Kesidini alıp, aynı şekli çizerek Döndürerek katı oluşturma komutunu kullanınız.
  • nacizane bunlar da benden olsun :))
     SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI... SOLİDWORKS İLE İLGİLİ SORULARINIZ VE BİLGİ PAYLAŞIM ALANI...




  • merhaba arkadaşlar bugun solidworks kurdum ve bi iphone çizmeye çalıştım aslında çizdimde bi kısmını. sonra yoruldum kaydedip kapattım fakat onu açtığımda görüntü gelmedi ekrana.Kayıtlı dosya acılıyor fakat görüntü yok.Sol daki atıyorum kubbe ayrım çizgisi vs vs yaptığım calısma butonlarına basınca cok azda olsa görüntü geliyor baya da uğraşmıştım varmı bunun çözümü ?
  • arkadaşlar ben çizim üstüne daire oluşturdum eksturuzyon ile kes dedim mm yi yazıp onayladım fakat çizimim kayboldu hep aynısı oluyor ne yapmam lazım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

    arkadaşlar ben çizim üstüne daire oluşturdum eksturuzyon ile kes dedim mm yi yazıp onayladım fakat çizimim kayboldu hep aynısı oluyor ne yapmam lazım

    Ekran goruntusu koyma imkanin var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ninamarok


    quote:

    Orijinalden alıntı: ßyİsMaİLCaN

    arkadaşlar ben çizim üstüne daire oluşturdum eksturuzyon ile kes dedim mm yi yazıp onayladım fakat çizimim kayboldu hep aynısı oluyor ne yapmam lazım

    Ekran goruntusu koyma imkanin var mi

    hocam sorun neden kaynaklı bilmiyorum ama cizimi yine dinlenmek için kapatmıştım az once birdaha açtım ve daire silinmedi yanı sorun kendiliğinden çözüldü neden oluyor hiç anlamadım :)
  • problem yok o zaman :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ninamarok

    problem yok o zaman :)

    son bir sorum olacak.. ben bahsetmiştim sanırım iphone çiziyorum ve sadece arka kapağa elma eklenecek. resimi googleden bulup ayarladım onu katı oluşturarak kaydettim fakat onu diğer çizimime nasıl ekleyecem bulamadım baya da araştırdım sonuc yok yardımcı olabilirmisin :)

    Normal resim olarak eklediğimde tek bir fotoğraf değilde birsürü oluyor yada tüm kapağı kaplıyor benım istediğim tek bir elma :)
    suan elimde fotoğraf olarakta var fotoğrafı katı olarakta oluşturdum 2side mevcut ama ekliyemiyorum cokta araştırdım bulamadım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßyİsMaİLCaN -- 2 Mayıs 2013; 23:42:54 >
  • 2 katı parçayı 1 yerde kullanmak istiyorsan Assembly yani montaj bölümünü kullanmalısın. ama ben logoyu resim olarak çekip koymanı oneririm daha görsel bişey olur bence onunla ilgili videoları da çesitli forum sitelerinden bulabileceğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muharrem89 -- 3 Mayıs 2013; 8:41:37 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.