Şimdi Ara

Solidworks ceza ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim malum evdeyiz. Solidworks öğrenmek için crackli olarak indirdim ceza olayları varmış ama bireysel kullanıcı olarak birşey olur mu kullananlar yardımcı olun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bireysel kullanıcıların peşine düşmüyorlar. Genelde avukat ve memurlarla işyerlerine baskın yapıyorlar. Koca koca ajanslar, matbaalar kaçak kullanılıyor. Yakalanınca da dünyanın parasını ödüyorlar.

  • scientia kullanıcısına yanıt
    Kaldırdım hocam valla gözüm yemedi sonradan. Öğrenci lisansı olan programlara yöneldim onlara başlayacağım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternetten Ansys indirebilirsin. Ücretsiz öğrenci sürümü var. İçerisinde Solid ile eşdeğer SpaceClaim programı da var. Reklam bir yana kullan hocam evde sıkıntı yok. Öncelikle statik ip'ye sahip olman lazım ki bütün ev kullanıcıları dinamik ip'ye sahiptir. Modemi her kapatıp açtığınızda ip adresiniz değişir. Şirketler statik ip ile kullanıyor interneti. Size hiçbir sıkıntı gelmez. Ama sen yine de Ansys kullan.

  • Bu tarz programlar genellikle öğrenciye/evde hobi ile uğraşan bir şey demezler. Adobe da bu da ne bileyim cam programları da. Adamın düşüncesi şudur: bu çocuk kurcalasin öğrensin yarın öbür gün bu programdan para kazanacağı zaman tıpış tıpış zaten alacak, almazsa ebesini bellerim.
    Universitenizin ağı vardir muhtemelen oradan ücretsiz temin edebilirsiniz. Ben win 10 filan çekmişim education sürümünü üni sayesinde (ege üniversitesi) diğer photoshop vs programlari da vardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.