Şimdi Ara

Şölen Octavia Dökme Kg 9,95₺ (Şok Marketlerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
3.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ŞOK Marketlerde Şölen Octavia Dökme Kg 9,95₺.
    Stok olan mağazaları cepteşok mobil uygulamasından “Çikolata” kategorisine bakarak bulabilirsiniz.
    Benim aldıklarımın son tüketim tarihi 05 Nisan 2019.
    www.ceptesok.com
    Şölen Octavia Dökme Kg - CEPTE ŞOK
    https://www.ceptesok.com/octavia-dokme-kg

Şölen Octavia Dökme Kg 9,95₺ (Şok Marketlerde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benliharun -- 31 Ocak 2019; 15:13:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, Hakkari (Yüksekova), Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Malatya, Mardin, Niğde, Sivas, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Yozgat illerinde stok var bakabildiğim kadarıyla.
  • Teşekkürler 1 kg da ben aldım.
  • Nerede yaşıyorsunuz da alıyorsunuz bunları :) Şehri geçtim de yakınımdaki semtlerde de yok hiç.
  • islambol angara antalya ve izmir de yogh
  • bilgi için teşekkürler
  • iskocya İ kullanıcısına yanıt
    Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Artvin, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzurum, Erzincan, Gaziantep, Hakkari (Yüksekova), Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Kayseri, Kırşehir, Kilis, Malatya, Mardin, Niğde, Sivas, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Yozgat illerinde stok var bakabildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benliharun -- 31 Ocak 2019; 18:45:7 >
  • benliharun B kullanıcısına yanıt
    Diyarbakır hangi şube?

• eridim E kullanıcısına yanıt
    Diyarbakır Yeniyol, Ceylan, Dicle Üniversitesi, Kayapınar, Cahit Sıtkı Tarancı, Lena Sitesi, Cezaevi Caddesi, Zümrütkent, Dicle, Ofis, Bayındırlık, Mahabat, Koşuyolu, Zana Sitesi, Bağcılar, Güneydoğu, Ziya Gökalp, Fabrika mağazalarında stok var olarak görünüyor. Hangi ilde, hangi mağazada bu ürünün olduğunu İnternet sitesinde kolaylıkla bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benliharun

Diyarbakır Yeniyol, Ceylan, Dicle Üniversitesi, Kayapınar, Cahit Sıtkı Tarancı, Lena Sitesi, Cezaevi Caddesi, Zümrütkent, Dicle, Ofis, Bayındırlık, Mahabat, Koşuyolu, Zana Sitesi, Bağcılar, Güneydoğu, Ziya Gökalp, Fabrika mağazalarında stok var olarak görünüyor. Hangi ilde, hangi mağazada bu ürünün olduğunu İnternet sitesinde kolaylıkla bulabilirsiniz.
    Nasıl buluyoruz? Mesela Hatay'a nasıl bakacağım?
  • tadı güzel değil pek. ama fiyatına göre iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda verdiğim linke tıklayıp gittiğinizde stokta yoksa Marketleri Listelemek için şehir seçmelisiniz. kısmından seçtiğiniz şehirde ürünün stoğu olan mağazalar listeleniyor. Seçtiğiniz ilde hiç stok yoksa 'Aradığınız ürün için stok bulunduran mağaza bulunamadı.' uyarısı verir. Hatay'da yok maalesef hocam.
  • Bulunduğum ilçede var da şimdi durduk yere 1 kilo çikolata yemeyeyim diye tutuyorum kendimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benliharun

Bilgisayarda verdiğim linke tıklayıp gittiğinizde stokta yoksa Marketleri Listelemek için şehir seçmelisiniz. kısmından seçtiğiniz şehirde ürünün stoğu olan mağazalar listeleniyor. Seçtiğiniz ilde hiç stok yoksa 'Aradığınız ürün için stok bulunduran mağaza bulunamadı.' uyarısı verir. Hatay'da yok maalesef hocam.
    malatya da hangi şubede var
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    Malatya Paşaköşkü Mağazası
    Adres:
    Cemal Gürsel Mahallesi İsmetpaşa Caddesi No:105/A, Yeşilyurt/MALATYA
    Sadece 2 Kg'lık tek paket var görünüyor.
  • Bu indirimleri nereden görüyorsun acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herşeyintürevinialanadam kullanıcısına yanıt
    Favorilerime indirime girecek muhtemel ürünleri ekler arada sırada kontrol ederim. Bayram ve kırtasiye zamanları gelen ürünler gibi. Bir alana bir bedava, ikincisi %50 indirimli ve 25₺ üzeri indirimli ürünleri de cepteşok mobil uygulaması anasayfadan takip edebilirsiniz.

• internetten ödeme yapıp yarın gidip şubeden teslim alabilir miyiz?
  • ben internetten ödeme yaptım yarın gidip marketten teslim alacam, 2 kg aldım ama 3 kilo daha alasım var :) normal zamanlarda 20 tl ye satılıyor bu çikolata.
  • Alsam mı sıcak mı :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çikolata uçmuş şuan bi bakayım dedim 2 kg 100 tiel:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.