Şimdi Ara

SOL TESTIS VE SOL BACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
21.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saglik bolumu aktif olmadigi icin buraya aciyorum kusuruma bakmayin. Arkadaslar 3 gundur sol testisten baslayip sol bacagi uyusturan hafif katlanilabilir bir agri var. Dun acile gittim varikosel testis kanserine karsi doppler ultrason incelemesi yapildi. Testislerin ikiside detayli incelendi ve agriya sebep olan bisey bulunamadi hersey normal. Testis boyutunde ne degisiklik var sisme falan da yok.Sadece zararsiz epididim kistleri bulundu o da dedigim gibi agri yapmayan zararsiz herkeste olan seyler. Sebebi ne olabilir sizce daha once basina gelen var mi ?

• Epididim kisti dediğin şeyin adı ne, testicular mikrokalsifikasyon mu ?

Sende fıtık olabilir hocam ona baktılar mı
    İnguinal hernia ?
  • benimde sağ karaciğerimin altında bir şey varmnış gibi hissediyorum kaç aydır geçmedi kan testi yaptırdım bir şeyde çıkmadı d vitamini eksikliği dışında
  • Bacağın neresine kadar tam olarak?
  • La benim de 4-5 gündür sol testisimde ağrı var. Bacak bacak üstüne attığımda sıkışıyor gibi oluyor ama normal zamanlarda da, sere serpe yattığım zamanlarda da sanki böyle üzerine birisi bastırıyormuş gibi sıkışıyor. Ev arkadaşım varikosel, ona dedim böyle böyle diye. Varikosel olabilirsin dikkat et dedi ki ev arkadaşım çok sıkıntı yaşıyor bu varikoselden.
  • Ulan hepinizin mi aynı anda aynı organının solunda olur sürü psikolojisidir o.
  • Aynısı oldu geçenlerde 1 haftada kendi geçti
  • Bakstır çamaşır lastiği sıkmayan çamaşır giyin, sol bacak demişsiniz kalp ile bir sıkıntınız olabilir. Çene ağrısı sol kol da sol bacakta çekilme gibi ağrı var mı,? Sinirselde olabilir. Ayaklarını soğuk su ile yıka, kasık bölgeni serin tut,
  • 31 çek düzelmezse gel
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 16:45:6 >
  • Arkadaslar varikosel varmis 2mm boyutunda ameliyata gerek yok dedi agri kesici yazdi yolladi. Baska hastaneye gidiyorum simdi bakalim nolacak. Benim derdim ayin 25ine kadar agrinin gecmesi egitimim var askeriye uzmanlik icin cok moralim bozuldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

La benim de 4-5 gündür sol testisimde ağrı var. Bacak bacak üstüne attığımda sıkışıyor gibi oluyor ama normal zamanlarda da, sere serpe yattığım zamanlarda da sanki böyle üzerine birisi bastırıyormuş gibi sıkışıyor. Ev arkadaşım varikosel, ona dedim böyle böyle diye. Varikosel olabilirsin dikkat et dedi ki ev arkadaşım çok sıkıntı yaşıyor bu varikoselden.
    Benim sikintimin aynisi iste tamamen. Ayaktayken yururken agri sifir. Oturunca uzaninca hafif sizlama seklinde geliyor agri.
  • Konuya girince taslariniza agri giriyor
  • Fıtık hocam
  • Özellerde para için ota boka ameliyat yapalım diyor
  • Hocam sorununuz çözüldü mü
  • toniel T kullanıcısına yanıt

Sorunu buraya yazdıktan 2 ay sonra kadar ağrıdan eser kalmadı hocam. Kendi kendine geçti, daha sonra da olmadı.

• Malafatı sağa yatır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.