Şimdi Ara

Sol onden kaza yapmıs 4-5 parca boyalı 30.000 TL hasar kayıt nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muayenesi yapılıp teslim edilecek
    Yürüyen aksamı temiz
    Hasar kaydı 30.000 civarıdır (hava yastığı açılmamış şasede de sorun yoktur)
    Önceki sahibi tarafından sol kısımdan kaza yapılmış ancak şasede bir şey yok
    4-5 parçada boya var değişen yok
    Full modeldir , sanruf vardır, djital kliima (arka ayrı, ön ayrı), hız sabitleyici var
    Jantlar 18 inç

Yanı alttan da kazası yokmus 4-5 parca boya olupta 30 bin TL hasar kaydı nasıl oluyor bırı acıklasın kafayı yemek uzereyım artık

• Dolandırıcı bu kadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç ne, aracın sol taraf kaporta sacları komple değişip boyansa bile bu kadar tutması imkansız. Hadi diyelim bixenon far ve led stop vardı onlar da değişti, yine 10bin'i geçmesi mümkün değil.
  • Dolandırıcı tabiki. Zaten aracına güvenen biri yürüyen aksamı temiz demez. Büyük kaza yapmış adamın lafıdır o.
  • karter delinmiştir. sekman vurmuştur.
    önemli bir parça bu nedenle kesinlikle muhafaza takılmasını öneriyorum.
    karterle ilgili yorumlara ulaşabilirsin.
    karter
  • Çarpan sol önden girip sağ arkadan çıkmış heralde.

• 30 bin hasar kaydı var değişen yok demekki arabayı çelik macundan tekrar imal etmişler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya alttan çok sağlam patladı (Kaldırım - refüj v.b) travers dahil tüm alt takım gitti ya da:
     Sol onden kaza yapmıs 4-5 parca boyalı 30.000 TL hasar kayıt nasıl olur?
  • Normal mesela komple motor şanzıman iki parça da kaporta desen

• Aklıam bısey geldı belkı ferrarıye falan carptı ferrarıde yol dısına uctu biyerlere vurdu ve o aracın kaydını da girdiler tramere
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

Su tarz bir ilan gordum:
    Yürüyen aksamı temiz
    Full modeldir , sanruf vardır, djital kliima (arka ayrı, ön ayrı), hız sabitleyici var
    Jantlar 18 inç

Yanı alttan da kazası yokmus 4-5 parca boya olupta 30 bin TL hasar kaydı nasıl oluyor bırı acıklasın kafayı yemek uzereyım artık

ya arkadaş malum siteye tertemiz arabayı ilana koyuyorum arayan yok
    millet de hasar kayıtlı araç almaya çalışıyor
    ne yapsam kafamı taşlara mi vursam terki diyar mi etsem

• quote:

Orijinalden alıntı: Sleeper

quote:

Su tarz bir ilan gordum:
    Yürüyen aksamı temiz
    Jantlar 18 inç

ya arkadaş malum siteye tertemiz arabayı ilana koyuyorum arayan yok
    millet de hasar kayıtlı araç almaya çalışıyor
    ne yapsam kafamı taşlara mi vursam terki diyar mi etsem

Bunla ilgili bişey duydum sanayide. Millet yılda en az 2-3 kere kaza yapıyormus bu nedenle orjinal araba alıp degerı dusecegıne kazalı araba alırım kafam rahat diyorlarmıs. Ucz olsunda nasıl olursa olsun mantıgıyla alanda cok

• quote:

Aklıam bısey geldı belkı ferrarıye falan carptı ferrarıde yol dısına uctu biyerlere vurdu ve o aracın kaydını da girdiler tramere

Ferrari'ye vurunca öyle yol dışına bir yerlere uçmasına gerek yok. Zaten ufak bir arkadan vurmada 90 bin € fatura çıkabiliyor.
  • Takıntılı ama ucuza almak isteyen biriyseniz ekspertize ya dagüvenilir bir ustadan detaylı bilgi edineceksiniz duruma göre Ada'mın dediği doğruysa alınabilir. 30.000 hasar kaydı demek o aracın 30.000 liralık hasarı var demek değil. Karşı tarafın da hasarı yansıtılmış olabilir. Ama olmaya da bilir. Temkinli yaklaşmak lazım. 3-4 binlik hasarı olmayan ancak 20-30 binlik tramere sahip ne araçlar gördüm. Trameri olmayıp ellenmedik parçası olmayan da cok arac gördüm

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    Koptum bu nedir ya
  • Uzak durun hocam

• 2015 model s 350 de 160.000 tl sol önden kaza yapmış bir araç da oluyor da bahsettiğiniz araç da neden olmasın
    yetkili servis de tamiri yapılmış koluman da çalışan kuzenim anlatmıştı hasar detayını bilmiyorum
    kaskodan yapılmış
  • pahalı bir aracın yetkili serviste bu rakamı görmesi için dağılmasına gerek yok, 2 far bir çamurlukla bu fiyatları görenler var, aracın ne olduğuna bağlı yani
  • Biz niye en ufak bir trafik sigortasına 600 lira ödüyoruz. Niye kaskolar binlerce lira.

300 liralık zarar için 20 bin lira yazılıyorsa bu paralar sigorta şirketlerinden çıkıyorsa, bi biz akıllıyız da herkes sersem mi, adamlar da öyle tek tek uğraşmaktansa alayımızı birden hoplatıyorlar işte böyle..

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
    Aracına bağlı aracı ne olduğunu söylerseniz daha iyi yorum yapabiliriz ama hava yastığı açılmadan 30 bin tl olabilir imkansız diye bir şey yok araç modelini ve yılını söyler misiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.