arkadaşalr pire gibi bu adam...çok hızlı, messi bir röportajında "boyum kısa olduğundan, yere daha hızlı basmayı öğrendim" demişti. bunu düşünün birde. ayrıca videoyu izleyin
boyu 1.62 arkadaşlar. 5 cm ini yemeyelim
quote:
Orjinalden alıntı: toutatis
boyu 1.62 arkadaşlar. 5 cm ini yemeyelim
aaa pardon
Bizim yönetim de böyle gençleri alacak akıl nerdeee.
nonda bunu ezer
*Adam cüce gibi. *2. Carrusca olur. Ezerler bunu.
Bu arada sol kanat değilki, aslen forvet arkası oynuyor sol kanatta oynar ama Alex ne kadar sol kanat oynuyorsa bu da o kadar oynuyor denilebilir.
Bunu eurosportta izledım 21 yasında ama hala u20 maçlarında oynuyordu galıba ben mı yanlıs hatırlıyorum.Bu boyla anca ispanyada oynar bu.
O fizikle Türkiye'de yerler bunu.Ne kadar yetenekli olursa olsun.Ha yeni Messi ise o zaman tamam ama zaten en az 15-20m euro bonservisi vardır
adam 1.60 bile değil ondan bişi olmaz topcu dediğin 1.80 den başlar şaka bir yana harbi rıdvan gibi çat çat kırarlar bunu Türkiye'de hele bi lugano,servet,song'un karşısına çıksın bakalım neler oluyor neler
Harbi bizim ligte çekirdek gibi çıtlarlar bu çocuğu yazık olur. İspanya liginde oynar çok kral şekilde
quote:
Orjinalden alıntı: ozwizard7
quote:
Orjinalden alıntı: The After Toucher
*Adam cüce gibi. *2. Carrusca olur. Ezerler bunu.
carruscayla arada fark var ! d.buonette çok gözde bir futbolcu ezerler diyosunuzda orası belli olmaz..
Yemişim farkını. Sen İsmail Güldüren ' i tanıyor musun ? Bu ligte çıtlarlar bunu.
FMde bu adam benim takımın beyni.
geçen gün milan 90milyon dolar teklif etti vermedim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme