Şimdi Ara

Sol Gözümde Lens Kayma Yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dostlar 6 aydır lens kullanmaktayım ve 6 aydır bu sorunu yaşıyorum. Her sabah 6.30'da kalkıp el yüz yıka üstünü giyin saçını yap lensini tak epey zor olsada okumak için bunu yapıyorum. Ama maalesef sonuç alamıyorum yardımlarınızı ve tavsiyeleriniz bekliyorum. İlk olarak 2.75 acuvue oasys kullandım sol gözümde kayma yapıyordu zar zor günleri geçirdim bazı günler kabımı götürmediğim ve çıkartamadığım zamanlar ise akşama kadar battığı olmuştu gözüme [6.30-17-30] arası her hafta doktora giderdim bi 2 hafta kullanmam için 3 damla verdi her biri günde 4 defa lens alerjisi olmuştum tekrar muayene gittiğimde alerjinin geçmediğini söyledi ve tekrar damla verdi 2 hafta kullan 1 hafta dinlen öyle gel dedi dediğini yaptım ve başka doktara gittim daha kaliteli bir yere ordaki doktora durumu anlattım ve şuanlık bir sorun yok herşey normal olduğunu söyledi lens çapımı ve miyop değerimi verdi marka'yı ben vermem aldığın yerde gözüne göre en uygununu alıcaksın deniyerek dedi o nasıl oluyorsa?? Sonra daha önce alışveriş yaptığım internet sitesinden biofiny adlı lensi sipariş ettim gözlükçüler bana acuvue'yi önerselerde sunduğu 8.4 ve 8.9 çap değerleri benim gözüme uymuyordu bende Biofiny 8.6 3.00 aldım doktor bu değerleri vermişti sol gözümdeki astigmatı götürmek için 0.25 fazla vermişti lensleri kullanmaya başladım 2 hafta sorunsuz kullandım çok ince bir lensti hergün çıkartıp kabına koyardım 2 günde bir suyunu değiştirirdim takmadan ve kabına koymadan önce avucumun içinde solüsyon ile hafifçe ovalardım ve 2 haftanın sonunda dostlar sağ gözümde hiçbir sorun yok muhteşem bir lens görüntü ve batmamazlık açısından muhteşem ama sol gözüm yine aynı çapaklanma,kayma,batma ve bulanık görme [kayma yüzünden oluyor bulanık görme] sorunları meydana geliyor sol gözüme çare olamadım bir göz muayeneside 100 TL her zaman gidemem oyalıyorlar sizlere sormak istedim ne yapmam gerekiyor gözlüğüm olsada bilgisayar harici kullanmak istemiyorum lens ide ısrarcıyım bana bir yol gösterirmisiniz. [Lens kullanmadan önce arpacık çıkmıştı gözümde ve halen o bölgede birşey var gibi ama doktorda öyle birşeyin olmadığını söylüyor]

Lens Solüsyonum : Biotrue Lens Solüsyonu
    Lens Markası : Biofiny 8,60 -3,00

• +
  • acuvue oasys markasını dene ben onlan yatıyorum hiçbirşey olmuyor tekrar bi doktora gidin derim normal değil.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    O marka'yı kullandım dediğim gibi ama nafile daha kötü sonuçlar aldım biorfinty'e geçtim çok daha iyi daha ince hissetimiyorsun neredeyse lensi 1 çiftin 34. günündeyim şuan 2.5 haftadır sadece sağ gözüme takarak kullanıyorum memnunum. Sol gözüme gelirsek eğer halen lens kullanamıyorum üst kapağım çapaklanma çok oluyor bir ip şeklinde çapak çıkıyor 2-3 defa oldu şimdi bir sorun yok ama lens kulanmaya korkuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.