Şimdi Ara

SOL ARKA KAPUTTA KUŞ PİSLİĞİ LEKESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 7 yıldır kullandığım aracın sol arka kaputuna kuş pislediğini fark ettim. 2-3 gündür kaputtaydı ama yoğunluğundan bir türlü temizleyemedim. Zaten geçici olarak bulunduğum şehirde hava aşırı soğuk ve karlıydı. Normalde İstanbul’dayken defalarca kuş pisliği olmuştu, sıcak havada günlerce kaldığı, pisliğin kuruduğu olmuştu ancak suyla silince hiçbir iz bırakmadan gitmişti.

Ancak şimdiki lekeyi 3 günün ardından silince iz kaldığını fark ettim. Kapalı otoparktayken bu kadar belli olmuyordu ama dışarı çıkınca lekenin çok belli olduğunu gördüm ve moralim çok bozuldu. Araçta seramik kaplama mevcut. 2 kere bezin üstüne sıcak su döktüm, pasta yaptım ama leke çıkmadı. Bu lekenin çıkma ihtimali var mı?

SOL ARKA KAPUTTA KUŞ PİSLİĞİ LEKESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 20 Ocak 2025; 8:32:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Güncel.

• Bu leke çıkmaz artık . Keşke kuş pisliğini gördüğünüz an temizleseydiniz geçmiş olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm yok maalesef. Geçmiş olsun.

• Pislik, verniği de yakmış mıdır? Çok yakından bakınca yapışkan lekesi gibi de duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 20 Ocak 2025; 18:49:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream Machine

Pislik, verniği de yakmış mıdır? Çok yakından bakınca yapışkan lekesi gibi de duruyor.

Yakmış hocam . Kuş pisliği o kadar illet bir şey ki gördügünüz an temizlemelisiniz.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Doğru maalesef. Benim anlamadığım, araç İstanbul’da açık otoparkta ağacın altında ve yazın onlarca pislikle birkaç ay kaldığında bile pislikler ize neden olmamıştı, hemen çıkmıştı. 2-3 günlük bir pisliğin buna neden olması şaşırtıcı…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabada ki Reçine Lekesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çözüm boyatmak olur ancak. başka türlü geçmez.

• Bok değil bomba atıyolar resmen

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    İstanbul’dayken yaz sıcağında birkaç ay otoparkta kalan aracı haritaya çevirmişlerdi ama olumsuz bir etkisi olmadı. Burada 2 günde boya gitti. Bölgeden bölgeye ve kuşa göre de değişiyor herhalde. Araçta birçok yerde taş izi var, çamurlukta küçük bir göçük var ve tampon çizik dolu ama kuş pisliğinin şu lekesi yüzünden aracımdan soğudum.

• Boyaya inmemişse polisaj ile çıkarıyorlar. bu durum o bölgenin verniğini inceltiyor o yüzden sonrasında iyi bir seramik kaplama ve her yıl kontrolü iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.