Şimdi Ara

Sokakta yanan polo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Videoyu sizinle paylaşmak istedim ilk defa gördüm 4.dk itibaren olayı anlatıyor.
    Özet geçmek gerekirse klimadan duman kokusunu almaya başlamış daha sonra kenara çektikten 4-5dk sonra Alev almaya başlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 2 Mart 2020; 22:48:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu YouTuberın herzaman izlerim bir videosunda arabayla yolda kaliyordu galiba pek sağlıklı değildi gördüğüm kadarıyla ama üzücü birşey araban yanıyor ister Clio ister polo sonuçta emek yanıyor bu arada Clio niye lincliyorlar anlamış değilim bal gibi motoru var azda yakiyo mis mis yeni Clio 5 polo dan da 10 kat iyi yani
  • 0 model araba da yanabilir.Ne kadar elektrik o kadar sıkıntı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biz de durduk yere yanan Teslalara veryansın ediyorduk,buyrun Polo bile yanıyormuş.

• arabada lpg varmış ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.Baran

Biz de durduk yere yanan Teslalara veryansın ediyorduk,buyrun Polo bile yanıyormuş.
    Araştırmalar sonucunda benzinliden daha güvenli olduğunu yazıyoruz her yere ama anlayan yok her arabanın yanma riski vardır CHR ilk çıktığında hatırlayan var mıdır bilmem ama 1.2 turbo versiyonu yanmıştı ilk parti üretimlerde...
  • clio olsaydı 50 kere linç edilmişti, polo olunca "her araçta olabilir bunlar" denilip geçilmiş

• Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Nedir o araştırmalar, bizimle de paylaşır mısınız?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikan Park az yanıyor.
    4 ay önce açıldı
    Ampül. Araba ve kamyon
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Bu YouTuberın herzaman izlerim bir videosunda arabayla yolda kaliyordu galiba pek sağlıklı değildi gördüğüm kadarıyla ama üzücü birşey araban yanıyor ister Clio ister polo sonuçta emek yanıyor bu arada Clio niye lincliyorlar anlamış değilim bal gibi motoru var azda yakiyo mis mis yeni Clio 5 polo dan da 10 kat iyi yani

• Clio ile ne alakası var bu işin her arabada olabilir. Durduğu yerde de yanabilir giderken de. Allahtan bir zarar gelmemiş. Kaskosu da varmış maddiyat hallolur cana bir şey gelmesin.
  • sanki adam aracı haber yapmak istermişcesine anlatıyor banamı öyle geldi..

bu araba yanar dedim yandı...)

ee müslüman bir oksijen tüpü neden olmaz aracında..

benim bagajda 2 tane hemen yanımda 1 tane tüp var sık ve oluşumu engelle..

garip bir vaka..
  • Arabanın elektronik aksamına herhangi bir müdahale edilip edilmediği araştırılmalı.

Özellikle sonradan takılan alarm sistemleri yangın oluşmasında büyük etmen.

Sürücü kapak kitlendiği için bagaja ya da arkadaki eşyalarına ulaşamadığını iletmiş. Arka koltukları falan indirmek aklına gelmedi herhalde.

• Videolarını severek izliyorum ama bana biraz kurgu gibi geldi. Arka bagaj kapağı kitlendi diyor ? Niye kirlenir ki kapak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • macbook'un harddiskine bakmayı düşündüler mi çok merak ediyorum geçmiş olsun diyelim.
  • Aynısı geçen sene başıma geldi balayından dönerken. Benim araç 307 1.4 dizeldi. Allah kimsenin başına vermesin. Kasko olmasaydı kötü olurdu. Ancak kasko elektronik eşyaları kapsamıyor. Benim elektronik yoktu allahtan. 1000 liraya kadar olan eşyaların parasını almıştım.

• Teminat dışı halleri geçersek kasko onu karşılar bunu karşılamaz diye birşey yok aslen , bu sadece poliçene eklettiğin güvenceler ve ödediğin primle alakalı ; poliçene özel eşya klozu koyarsan şirket hasar gören eşyalarının teminat miktarı nezdinde öder. @ExTReMee

Video sahibi ve oradaki diğer arabalar bana bir acayip insanlar gibi geldi. Araç sahibi yanan araçta inceleme yapıyor. Diğer arabalar tehlikeli yerden vızır vızır geçiyor. Ben yanan arabanın yanından geçmem patlama kıvılcım vs sıcaklıkla ne olur belli olmaz. Arabada yangın tüpüde var inip müdahaleye çalışmak lazım. Sonuçta tüp doldurması vs pahalı değil. Herkesin başına gelebilir. Başlangıçta müdahale olsa arabadaki çoğu şey kurtarılırdı.

• ExTReMee kullanıcısına yanıt
    Turbo keçesi mi yandı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Videolarını severek izliyorum ama bana biraz kurgu gibi geldi. Arka bagaj kapağı kitlendi diyor ? Niye kirlenir ki kapak.
    Otomatik kilit varsa içerden kilidi açmadığı sürece bagajı açamaz yangın esnasında araç elektirik kesmiş olabilir ama bagajda 30-40 binlik değerli eşya olup camı kırmaması enteresan belki can havlıyle ne yapacağını bilememiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

sanki adam aracı haber yapmak istermişcesine anlatıyor banamı öyle geldi..

bu araba yanar dedim yandı...)

ee müslüman bir oksijen tüpü neden olmaz aracında..

benim bagajda 2 tane hemen yanımda 1 tane tüp var sık ve oluşumu engelle..

garip bir vaka..
    Oksijen tüpüyle kaynak mı yapacak hocam

• Arkadaşlar burda kimsenin başına araç yangını gelmemiş o yüzden yangın tüpü müdahale falan demişsiniz. O bagajdaki yangın tüplerimiz bu tip yangınlarda hiç bir işe yaramıyor. Yanan araç 2 dakika içinde hurdaya dönüyor, orada laptop kamerayı kurtarıcam diye canınızdan olabilirsiniz bence kişi en mantıklısını yapmış, bu arada haberler de izledim aracı yanan kişi eski haber spikeri imiş

• uras benlioglu nun mu araba, öyle ise kesin sevinmiştir yandığına, youtube a malzeme oldu diye 😂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.