Bildirim
Sokakta, otobüste kulaklık adabı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İcerden abi sakirt misin -
Ben hiç öyle kendimi kasmam. Direk önümden sallanır kablo. Ha normalde sanırım tişörtünün içinde tepmen gerk. -
onunda mı adabı çıktı. free takıl dostum istersen boğazından geçir -
İçi dışı boşver de sesini sonuna kadar açıp canlı yayın yapma yeter. -
En son sene 2005 falandı sanırım 6600 ile kulaklıkla gezdiğim zamanlar
Bana garip geliyor -
baylar adap değilde işte daha önce hiç kulaklık ile müzik dinlemedim dışarda. dışarda hiç müzik dinlemedim. öyle telefonla falan. nefret ederim öyle ses sonuna kadar açık telefonla sokakta gezen apaçilerden. sadece nasıl kullanabileceğimi sordum. yorumlar için teşekkür ederim. eh bekliyoruz gelecek yorumları -
Sesini sonuna kadar açıp milleti rahatsız etmede (toplu taşıma vs.) gerisi boş. -
Genelde kışın otobüsle gittiğim için cebime koyuyorum mont veya üstümde ne varsa altından arkadan geçiriyorum. Biri uzun biri kısa kablolu olanlarda önden sallananları görüp kopuyorum, free takılma çok fena espri konusu olursun gençlere. -
quote:
Orijinalden alıntı: scat_lift
Sesini sonuna kadar açıp milleti rahatsız etmede (toplu taşıma vs.) gerisi boş.
dediğim gibi dostum fazla sesi sevmiyorum zaten. duyabileceğim kadar yeterli. güncel -
quote:
Orijinalden alıntı: Mjollnir
İçi dışı boşver de sesini sonuna kadar açıp canlı yayın yapma yeter.
-
1.Arkadaşlarla birlikte yürünüyorsa,kulaklık takmak için toplam mevcut en az 3 kişi olmalıdır.
2.Müzik sözlerini kafanın içinde tekrar edilmelidir.Mırıldanılmamalıdır.Radyoda komik bir program dinleniyorsa yine kafanın içinde gülünmelidir.
3.Heran çevreden biri bir şey sorabileceği için çevik olunmalıdır.Kulaklıklar hızlı bir hareketle çıkartılmalıdır.Alıştırmalarla pekiştirilmelidir.
4.Çok büyük kulaklık takılmamalıdır.
5.Kulağa takılan bölümün ten rengiyle,kablo bölümünün kıyafet rengiyle uyumlu olmalıdır.
6.Kablo çok uzun olmamalıdır.Uzunsa ucundan sarılıp çep bölümüde saklanmalıdır.
7.Kullanılan cihazın boyutu önemlidir.Ne kadar büyük o kadar havalı demektir.
8.Ruh hallerine göre ayrılmış müzik listeleri oluşturulmalıdır.Uzun bir süre müzik aramak için cihazla uğraşmak hoş bir görüntü oluşturmamaktadır.
9.Tanıklarla karşılaşma riskine dikkat edilmelidir.Kuytu bölgeler tercih edilip müzik keyfi durmaksızın devam etmelidir.
Bunlara uyarsan yolculuğunu sorunsuz şekilde tamamlarsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: ballrry
quote:
+31 -
Adap olarak değil de kulaklık dışarıdayken sallanıyor böyle kötü bir görünüm veriyor karizma çiziyor o yüzden t-shirt altından geçirmek daha güzel bence -
Artık herkes kulaklıkla takılıyor dostum free ol. (free olda yeni laf galiba) -
quote:
otobüste minibüste metroda çok ses oluyor ozaman acıorum full ses dinliorum yapcak bişi yok -
dışardaki seslerden rahatsız olan arkadşlar.
gidin ve kaliteli bir kulakiçi kulaklık edinin. o ikarus otobüslerin sesini bile duymayacaksınız ve ek olarak mükemmel baslar duyacaksınız. yüzünüz gülecek
kulaklığı takınca son seste bile çok çok az ses kaçırıyor ayrıca. -
Dışarıda hiç kulaklık takıp müzik dinlemedim.Ne bileyim,bana biraz garip geliyor heralde. -
Ses maksimumda dinlerim hep. Kimsenin kulaklıktan kaçan azıcık sesten rahatsız olacağını sanmam. Öyle olsa külüstür otobüslerin deli gibi sesinden rahatsız olurlardı. -
Rahat ol ya kime ne içerden geçirmişsin dışarda kalmış ben dışarda kullanıyorum hiçte öyle acayip falan bakmıyolar herkes öyle çünkü
Benzer içerikler
- bir ülkenin tanıtımı nasıl yapılır
- naber sorusuna en güzel cevap
- xeplion iğne etkisini nezaman gösterir
- cpf nedir
- ring ne demek
- exxen de neler var
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X