Şimdi Ara

Sokakta Bulduğum Yaralı ve Hamile Kedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burada bu şekilde bir konu açabilir miyim bilmiyorum ama şansımı denemek istiyorum. Belki sahiplenebilecek birisi çıkar. Sokakta bulup ayağındaki yarayı tedavi ettirdim.Kedimle anlaşamıyorlar. Kedi sanıyorum ki hamile ve sokağa bırakılmış bir ev kedisi. İnsanlara ve eve çok alışkın. . Çok uysal bir kedi.Eğer verebilecek bir yer bulamazsam hiç istemediğim halde dışarıya bırakmak zorunda kalacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woper_93 -- 15 Ocak 2012; 23:44:34 >

• Umarım bir gönüllü çıkar...
  • Zamanla her kedi alışır, koyun koyuna yatmasalar bile tahminen 1 ayda aynı kaptan mama yerler.
  • o şekilde bir sorun yok şimdi herşey normal fakat benim kedi oyun delisi oyun oynamak için pati atıyor diğerine sanırım sokakta kediler saldırmış yine saldırıyorlar sanıyor ikisininde zarar görmesinden korkuyorum. Diğer kedi hamile olduğu için benim kedi sürekli kovalıyor rahat vermiyor kediye
  • Eğer ki aynı ortamda kalacak kadar yakınlarsa birbirlerine onlar alışmış bile diyebiliriz. Normalde kabul etmeseler bırak görmeyi, kokusuna bile tahammül edemezler. Bence çok rahat anlaşırlar. Sakın sokağa bırakmayı düşünme. Haysev, Haytap filan onlara da mail at durumla ilgili. Bu havada yaşayamazlar sokakta...
  • beklıyorum şu anda zaten eğer geç olmadıysa kürtaj yaptırmayı düşünüyorum bu kadar küçükken doğurması hem kendine zarar hem yavrulara doğururken ölebilir en fazla 7 aylık daha
  • Offf kıyamam ben ona hiç yaaa.... Ben de dişi kedimi evime aldığımda hem hamile, hem de çok ağır hastaydı. Çok fazla antibiyotik ve çeşitli iğnelerle tedavi gördüğü için veteriner bebeklerden vazgeçmek zorundayız demişti. Zaten yüzünden bile belli ne kadar minik olduğu, kıyamam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

beklıyorum şu anda zaten eğer geç olmadıysa kürtaj yaptırmayı düşünüyorum bu kadar küçükken doğurması hem kendine zarar hem yavrulara doğururken ölebilir en fazla 7 aylık daha

Bir kedinin/canlının hamile kalması zaten doğurabilecek bir anatomiye sahip olduğunu gösterir.
    Bu sebeple doğumda bir sıkıntı çıkmaz.
  • Kediye bir alıcı buldum cumartesi günü götüreceğim inşallah bir anda çok mutlu oldum ilginiz için teşekkürler hepinize kürtajada gerek kalmadı dahada sevindirdi beni
  • son mesajı görünce bende mutlu oldum şimdi :) sanada helal olsun kardeş, yardıma muhtaç bi hayvanla bu şekilde ilgilendiğin için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: woper_93

Kediye bir alıcı buldum cumartesi günü götüreceğim inşallah bir anda çok mutlu oldum ilginiz için teşekkürler hepinize kürtajada gerek kalmadı dahada sevindirdi beni

Sevindirici haber.

Umarım mutlu olur.
  • Alan insan yavrulara da mı bakacak? Ne yapacak o kadar kediyi?
  • Almaktan vazgeçti arkadaş telefon açtım bugün eşi veya sevgilisi çıktı açıkça kediyi istemiyorum demedi sanki ben zorla veriyormuşum gibi birde bana bağırarak bizim evde kedimiz var başka kedileri öldürüyor şeklinde cevap verdi. Acıyorum böyle insanları gördükçe şu hayvandan daha çok acınacak haldeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woper_93 -- 21 Ocak 2012; 15:28:26 >
  • Zaten hiç inanmamıştım hamile kediyi sahiplenecek!
  • Umarım kürtaja maruz bırakmamışsındır kediyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.