Şimdi Ara

Kedim hiçbirşey yemiyor. Çok zayıfladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 2 yıldır sokakta baktığım bir kedim var. Eşim in fobi si yüzünden kediyi evin içine alamıyorum ama aşağıda bodrum katta ona yer yaptım istediği zaman çıkıyor dışarıda dolaşıyor ardından tekrar gelip evinde uyuyor. Son 3 aya kadar çok neşeliydi. Oyun oynar kendisini sevdirirdi.

    Ama son 3 aydır yemekten kesildi. Önüne ne koysak çok az yiyor gerisini bırakıyor.

    Bugün baktım aşırı zayıflamış. Eve baktım poğaça vardı. Bölerek verdim sadece bir lokma yedi gerisini bıraktı. Köyde oturuyorum gittim ilçe ye tavuk sucuk aldım geldim kediye biraz verdim. Birka lokma yedi ardından gene bıraktı. Geçti evine uyumaya...

    Bu kedinin önceki hali :
    Kedim hiçbirşey yemiyor. Çok zayıfladı.

    Buda şimdiki hali..
    Kedim hiçbirşey yemiyor. Çok zayıfladı.

    Bu konuda ne yapabilirim? Köyümün bağlı olduğu ilçe de veteriner yok. İle götürmem çok zor. Kendi imkanlarimla birşeyler yapmak istiyorum.







  • Şunuda eklemek istiyorum. Eskiden kedim tuvaletini yaparken sessiz yapardı ama şimdi büyük tuvaletini yaparken çok değişik sesler çıkarıyor. Bunun yemek yememeyle bir alakası varmıdir?
  • Hocam kediniz sindirim problemleri yaşıyor muhtemelen. Aşıları da yok anladığım kadarıyla. Cevrenizde büyük baş hayvani olan var ise sorun mutlaka bi veteriner vardir gelip giden.

    Kuru mama bulamiyorsaniz tavuk derisi ve kirinti verebilirsiniz. En kötü ihtimalle tavuk suyu ile besleyin. Ama kuru mama vermezseniz kediniz uzun yasamaz. Cunku verdiginiz borek pilav vs bunlar kediye cok zararli seyler, ve ic organlarini tahrip eder.

    Kedinizin uzun ve saglikli yasamasini istiyorsaniz internetten kiloluk paketlerden mama getirtip yaninda temiz bir kase su ile besleyin kedinizi

    Veterinerde mutlaka asilarini yaptirin, parazit vs kaparsa size de bulastirabilir. Parazit asisi onemli 3 ayda bir yapilmasi gerekiyor mutlaka.
  • Seleric kullanıcısına yanıt
    Bir saat önce yatağında ölü halde buldum kedimi... Neden böyle oldu anlamadım. Dediğim gibi 3 ay önce hiç birşeyi yoktu köyün maskotuydu adeta. Herkes severdi onu.

    Köylü ona özel et getirirdi ilçe den.

    Hep el üstünde tutuldu. Ona rağmen neden böyle sonuçlandı bilmiyorum. Daha 2 buçuk yaşındaydı.



    Anlamadığım konu köyde bir sürü sokak kedisi var. Yaşlı amcalardan görüyorum adam evinde ne yemek yiyorsa kedilere ondan veriyor kedilerde afiyetle yiyor. Maşallah ları var her biri de turp gibi.



    Çok üzücü bir durum çok....
  • Gerçekten üzüldüm, Kedi cennetine gitsin bu tatlı şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.