Şimdi Ara

Sokak kedisi ve köpekleri için mama 70 kuruş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migroslarda satılan 100 gramlık dostluk kedi maması ve 150 gramlık dostluk köpek maması 1 tl den money clup kart ile 70 kuruşa düşmüş. Ayrıca şu sıcak günlerde mamanın yanına 1 kap da su koyalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Migrosta ilk kez görüp almadığımdan bu yana aklımdaydı. Fiyatı da düşmüşken Ramazan ayında sevap kombo yapılabilir.

• Sokak hayvanına mama satın almak saflıktır. Hayvanlar her türlü yemeğini bulur su bulmakta zorlanabilirler 1 kap su bırakabilirsiniz ama bu bildiğin kapitalizmin oyunu. Kışın neyse kışın alınabilir ama bu bildiğin saflık. Şimdi hayvansever dostlarımız abanırlar üstüme ama gerçek bu. Adını da "dostluk maması" koymuşlar bak bak bak. :)))

Bu arada fiyatı 1 TL ye düşürmüyorlar sadece gramajını azaltıyorlar. Sanki 10 liralık ürünü 1 tl ye düşürmüşler gibi reklam yapıyorlar. Migros kendisi 500 gr kedi mamasını 5 TL ye satıyor 100 gr 1 tl yapıyor. Alan "kedi dostlarımıza" selam olsun.
  • Temizmama.com bedava 400 gr numune veriyor zaten.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Yorumumu destekler nitelikte bir mesaj geldi işte bu!

O 400 değil canısı 200gr sadece 1 defaya mahsus reklamını da bir güzel yaptın helal kapitalikolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Temizmama.com bedava 400 gr numune veriyor zaten.

Bunu hayvanlar için değil, üye sayısını arttımak için yapıyor.. Mesela mevcut üyelere bu beleş mamayı vermiyor
  • Ben uzun süredir araç bağajında o paketlerden taşıyorum kedi ve köpek. Aslında okuldakilere bizden iyi bakıyorlar ama yinede gördükçe veriyorum. Ancak dışarıdaki köpeğe yaklaşıp mama vermek çok zor. Paketi sallıyorum kaçıyor yavaş yavaş yaklaşıyorum kaçıyor dur desem anlamıyor. Paketle böyle yüzlerce metre gittiğim oldu. Bu arada 1 TL ye satılan o mamalar sözde kar amacı gütmüyor ama kiloluk mamalara göre çok çok pahalılar. Aslında kiloluk bagajda dursa kürek kürek vermek daha mantıklı ve uygun ama araç çok kötü kokar. Bu yüzden buna mecbur gibiyim şahsen. Varsa daha iyi önerileri olanlar paylaşırlarsa sevinirim. Bu arada o mamayı bazen beğenmeyip gidiyor hayvanlar artık nasıl bir kalitede üretiyorlarsa .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Ben uzun süredir araç bağajında o paketlerden taşıyorum kedi ve köpek. Aslında okuldakilere bizden iyi bakıyorlar ama yinede gördükçe veriyorum. Ancak dışarıdaki köpeğe yaklaşıp mama vermek çok zor. Paketi sallıyorum kaçıyor yavaş yavaş yaklaşıyorum kaçıyor dur desem anlamıyor. Paketle böyle yüzlerce metre gittiğim oldu. Bu arada 1 TL ye satılan o mamalar sözde kar amacı gütmüyor ama kiloluk mamalara göre çok çok pahalılar. Aslında kiloluk bagajda dursa kürek kürek vermek daha mantıklı ve uygun ama araç çok kötü kokar. Bu yüzden buna mecbur gibiyim şahsen. Varsa daha iyi önerileri olanlar paylaşırlarsa sevinirim. Bu arada o mamayı bazen beğenmeyip gidiyor hayvanlar artık nasıl bir kalitede üretiyorlarsa .

kapaklı plastık kapta 2 kg kadar kuru taşıyorum çok daha ekonomik oluyor
    dondurma kaplarınıda yıkayıp su kabı olarak saklıyorum tavsıye ederım
    5lıkde suyum var fazladan 7 kılo yuk ama
    bol sevap, bol mutlu can

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yazları timuru besliyordum şimdi 3 tane olmuşlar inşaatcı , amele , kolu komşu önüne geleni kovalıyorlar bizim pederi ısırmasalar bari uyanıklar bide o gün hangi sokakta yemek yedilerse orada kuş uçurtmuyor keretalar
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Kaliteden değil normal yemek yiyorsa mamaya alışması zaman alıyor, mamaya alışınca da yemek yemiyor. Ben de kedilere aldım, yemedi eşekler, ama tavuk artığına bayılıyorlar

• Konu aslında çok önemli ve pek mesaj gelmemiş. Havaların ısınmaya başladığı bugünlerde suyu unutmayalım.
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Hayvanlar nasıl alışırsa öyle devam eder. Bu mama olayları onların doğal dengesini bozuyor. Bir ton kimyasal ile yardım ediyorum zannedip zehirliyorsunuz hayvanları. Mesela gidin bir sokak köpeğine nutella verin bakalım yiyecek mi YEMEZ! Ama evcil olan yer. Bu böyledir. Hayvanları mamaya alıştırmayın sadece su kabı bırakın yeter.
  • Arkadas, biz migrostan, mama ureticilerinden daha mi zenginiz ki biz hayir yapiyoruz da bu kan emiciler masum hayvanlari bile rant aracina donusturuyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Sokak hayvanına mama satın almak saflıktır. Hayvanlar her türlü yemeğini bulur su bulmakta zorlanabilirler 1 kap su bırakabilirsiniz ama bu bildiğin kapitalizmin oyunu. Kışın neyse kışın alınabilir ama bu bildiğin saflık. Şimdi hayvansever dostlarımız abanırlar üstüme ama gerçek bu. Adını da "dostluk maması" koymuşlar bak bak bak. :)))

Bu arada fiyatı 1 TL ye düşürmüyorlar sadece gramajını azaltıyorlar. Sanki 10 liralık ürünü 1 tl ye düşürmüşler gibi reklam yapıyorlar. Migros kendisi 500 gr kedi mamasını 5 TL ye satıyor 100 gr 1 tl yapıyor. Alan "kedi dostlarımıza" selam olsun.

Sen akillilik yapmaya devam et. Ben saflik yapmaktan gayet memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: mezar35

Hayvanlar nasıl alışırsa öyle devam eder. Bu mama olayları onların doğal dengesini bozuyor. Bir ton kimyasal ile yardım ediyorum zannedip zehirliyorsunuz hayvanları. Mesela gidin bir sokak köpeğine nutella verin bakalım yiyecek mi YEMEZ! Ama evcil olan yer. Bu böyledir. Hayvanları mamaya alıştırmayın sadece su kabı bırakın yeter.

ekmeğe sürüp verin Şaka bi yana senin yediğin yemekleri yemez aslında sokak hayvanları dahası yer ama bu mamalar migrosta satılanlar falan değil tabi pakedi 60liraya satılan gerçek mamalar hayvanların ihtiyacı olan vitaminleri depolar hastalıktan korur onları cins kedi sahipleri bunlarla besler hayvanlarını oldukça pahalı mamalar tabi whiskas falan bunlar alt kalite mamalar pahalı olmasına rağmen. Tercih meselesi onaylıyorum anlamına gelmesin. Yani sende hergün boş ekmek yiyebilirsin doyar ölmezsin bunun gibi bi fark var.

• Hayvanlar yiyecek bulabiliyor diyen sivri zekalıları bir gün Reşadiye veya Pendik ormanlarında sefalet içinde yaşamaya mahkum edilmiş binlerce köpeği görmeye davet ediyorum.

Kediler, köpekler sokak hayvanı değildir. Herkesin bu hayvancıkların mutluluğunda sorumluluğu var. Ve hayvanlarını mutlu edemeyen bir ülkenin insanı da mutlu olamaz, olmamalıdır.

N11 hediye çeki başlığına girip istediğiniz yorumu yapın, yeter ki şu konulara girip saçma saçma ahkam kesmeyin. İnsanların kendisine bağımlı olarak evrimleştirdiği, sonra da sokaklarda yaşamaya mahkum ettiği bu canların çektiği acıda biraz olsun sorumluluğu olduğunu hissedip bişeyler yapmaya çalışan insanların çabasını sizin gibi 3 kuruşluk vicdanı olanlar asla anlayamaz.

O yüzden, gölge etmeyin yeter..

Burada da üçün beşin hesabını yapmadan elinden geldiğince bişey yapmaya çalışan hayvan dostları olduğunu her gördüğümde mutlu oluyorum, iyi ki varsınız.

Küçük bi tavsiye.. 5 tlye satılan 100 lük lastik eldivenlerden de bulundurun.. onları takıp köpecikleri istediğiniz kadar sevebilirsiniz.. Bu duygusal hayvancıkların en çok özlemini çektiği şey, başlarını okşayan 2 el aslında.. Onlardan sevgiyi esirgemeyin, gerisi gelir.

• Sokak hayvanlari herturlu karnini doyurur mantigi kisinin kendisine gore hakli bi mantik olabilir ama neticede insan irki olarak bu hayvanlari dostlarimiza sevgi ile yaklasmak karinlarini doyurmak bence insanlik borcumuz.parasi olmayan bile ekmegin ustune sut veya su dokupte verebilir. Bu bile onlar icin yeterli.dunyada yalniz degiliz sigaraya alkole verdigimiz paraya acimiyosak 3 5 liralik mamaninda lafini yapmayalım bence

• MrOrco nun dediğine ek yapayım, biz, dernekteki arkadaşlar, belli lokasyonlarda devamlı besleme yapıyoruz. Onun dışında araçlarda devamlı plastik kutuların içinde mama ve bazı malzemeler duruyor. Mama için ağzı kilitli olan, bagajınıza uygun ebat ve formda, şu kutulardan alabilirsiniz. (Bazılarının kapak kısımları contalı bile oluyor) En ucuz pazarda bulabilirsiniz ya da leğen vs satan nayloncularda.

Yine diğer arkadaşların da belirttiği gibi, su da çok mühim bir mesele. 1 kap suyunuz eksik etmeyin.

Malum akıllıarkadaşlar da kalabalık etmesin konuya bir zahmet. Hayvanseverlerin o akla ihtiyacı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 5 Haziran 2016; 11:50:34 >

• bir deli kuyuya taş atmiş 40 akıllı çıkaramamış hesabı... boşverin arkadaşlar. açıkcası ben veterinerden açık mama aliyorum. 7 lira gibi fiyatı var. kedilerde löp löp götürüyor. kedi hertürlü karnını doyuruyorsa bizim burdaki kediler niye verdigimiz mamaya saldırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: GullyFoyle

MrOrco nun dediğine ek yapayım, biz, dernekteki arkadaşlar, belli lokasyonlarda devamlı besleme yapıyoruz. Onun dışında araçlarda devamlı plastik kutuların içinde mama ve bazı malzemeler duruyor. Mama için ağzı kilitli olan, bagajınıza uygun ebat ve formda, şu kutulardan alabilirsiniz. (Bazılarının kapak kısımları contalı bile oluyor) En ucuz pazarda bulabilirsiniz ya da leğen vs satan nayloncularda.

Yine diğer arkadaşların da belirttiği gibi, su da çok mühim bir mesele. 1 kap suyunuz eksik etmeyin.

Malum akıllıarkadaşlar da kalabalık etmesin konuya bir zahmet. Hayvanseverlerin o akla ihtiyacı yok.

Bunlara doldurup hayvanlara vermek mantıkllı ancak 15 kg lık mama degil de daha az paketlerde alıp kaplara doldurmalıyım. Çünkü 15 kg ı bayatlamadan dağıtabileceğimi düşünmüyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.