Arkadaşlar çok üzgünüm öncelikle biz birinci katta oturuyoruz yani kediler balkonumuza gelebiliyor ben odada oturuyordum Tavşanım balkondayken birden ona kedi saldırdı bilirsiniz kedi tavşandan daha güçlüdür bende sesi duydum hemen balkona çıktım Baktım kedi bizim tavşana saldırıyor olaya hemen müdahale ettim kedi beni görünce hemen kaçtı zaten tavşanı mı hemen veterinere yetiştirdik Allah’tan veteriner yakındı veteriner eğer 5 dakika daha geç kalsak tavşan ölmüştü bir şey yapamazdık dedi dedi Bir yarım saat önce ameliyata aldılar Hala ameliyattan çıkmasını bekliyoruz O kediyi görürsem mahvedeceğim. Tavşanı mı ameliyattan çıksın durumu söyleyecem İnşallah ölmez < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsubasa16 -- 27 Ağustos 2021; 22:37:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sokak kedisi tavşanıma saldırdı yardım edit ameliyattan çıktı durumu iyi

-
-
Geçmiş olsun ama suç kedide değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden değil hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen o tavşanı oraya bırakırsan kedi de saldırabilir. Çünkü kedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam tavşan kaç aydır orada İlk defa böyle bir şey oldu neyse tavşanım inşallah yaşar
sizdede her saat başı bi aksiyon oluyor hocam sonunuz iyi görünmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 27 Ağustos 2021; 21:50:10 > -
Biz ne yapalım gidip kediyi mi dövelim bizden ne istiyorsun ?
-
Ben öyle birşey mi dedim sadece üzüntümü paylaştım
quote:
Orijinalden alıntı: Tsubasa16Ben öyle birşey mi dedim sadece üzüntümü paylaştım
yardım yazıyor başlıkta ?
-
Sizce bu durumda ne yapmalıyım demek istedim gidin kediyi dövün demedim tavşanım zaten ameliyatta moralim çok bozuk Çok üzülüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Tsubasa16Sizce bu durumda ne yapmalıyım demek istedim gidin kediyi dövün demedim tavşanım zaten ameliyatta moralim çok bozuk Çok üzülüyorum
hah o konuda yapacak çok bir şey yok hayvanların doğası bu. Tavşanı daha iyi koruyacaksın balkona çıkarmayacaksın çıkaran da sende orda olacaksın o kadar
Kedi bu sonuçta yav sahibi var saldırmayım üzülür şimdi diye düşünmez :)
-
Tavşanı mı saldırdı diye mutlu mu oluyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Tsubasa16Tavşanı mı saldırdı diye mutlu mu oluyorsun
yoo mutlu olmuyorum bana göre sıradan bir olay sonuçta kedi kediliğini yapmış hayvanlar aleminde sıradan bir gün ?
-
Tamam o zaman hırsız da gelip senin anneni bıçaklasa sıradan bir olay mı oluyor. İnsan bir geçmiş olsun der Üzgündür diye tartışma yaratmaz senin yaptığına bak
O zaman niye hırsızlık bıçaklamak cinayetler yaşanıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsubasa16 -- 27 Ağustos 2021; 22:11:23 >
quote:
Orijinalden alıntı: Tsubasa16Tamam o zaman hırsız da gelip senin anneni bıçaklasa sıradan bir olay mı oluyor. İnsan bir geçmiş olsun der Üzgündür diye tartışma yaratmaz senin yaptığına bak
Hayır olmuyor hırsız dediğin sen ben gibi insan doğamızda insan bıçaklamak ve çalmak yok bunlar sıradan olmayan davranış biçimleri.
Ama kediler avcı hayvanlardır bir şeyler avlamak kedi için sıradan bir olaydır.
Bu kadar basit bir şeyi nasıl ayırt edemiyorsun hayret.. Okul filan okumuyor musunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tsubasa16Tamam o zaman hırsız da gelip senin anneni bıçaklasa sıradan bir olay mı oluyor. İnsan bir geçmiş olsun der Üzgündür diye tartışma yaratmaz senin yaptığına bak
Ben tartışma mı yaratmışım ? Sana sordum biz ne yapalım diye ? İnsanlıkta yaramıyor :)
Çünkü insanlar hayvanlardan farklı.. Hayvanlar iç güdü ile yaşar.. İnsanların fikirleri düşünme yetisi vardır. Hayvanlarda iyi kötü yoktur. İnsanlarda iyi kötü insan kavramı vardır.
Cinayetler hırsızlık vb. durumlar insanların duygularından dolayı kaynaklanıyor aç gözlülük hırs nefret vb. Bunlar hayvanlarda bulunmaz.
Bak bunlar temel bilgiler bunları öğrenmen lazım. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 27 Ağustos 2021; 22:13:39 >
-
neyseki tavşanım ameliyattan çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: Tsubasa16neyseki tavşanım ameliyattan çıktı
konuştunuzmu
-
Kiminle?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsubasa16 -- 27 Ağustos 2021; 22:46:10 >
Her gün böyle ekşınlı konular açıyorsun
%90'ı csb. Bilmiyoruz sanki
Arkadaşlarım başka bir hobi bul kendine
En Beğenilen Yanıtlar

Ben öyle birşey mi dedim sadece üzüntümü paylaştım |
Tavşanı mı saldırdı diye mutlu mu oluyorsun |
Benzer içerikler
- a101 istifa dilekçesi
- görüldü atan kız
- turnuva takım isimleri
- son kullanma tarihi geçmiş çay içilir mi
- audio görüntülü diafon zil çalmadan kapı açma
- çay bardağı emojisi
- penis nakli
- moonwalkers ayakkabı
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X