Şimdi Ara

Şok markette çalışıyorum, SORULARI ALAYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
18.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tarakye

quote:

Orijinalden alıntı: Bey Amca

Kalan hayatının ne kadarını daha bu markette çalışarak geçireceksin? Ayda 700 lira alıp eşşek gibi çalışmaktansa birşeyleri riske edip ayda 2000 3000tl kazanıp rahat rahat oturmak var. Tabii bu 3000 lira zamanla artacaktır.

mesela neyi riske edip ne yapabilir ve bu parayı kazanabilir ?

Paranı riske atıp bi üretim yapabilirsin veya bi mal satışı yapabilirsin. Onu bulmak sana kalmış.
  • allah kolaylık versin. ben de merak ettim ne kadar daha bu işi yapmayı düşünüyosun? yargılamak için demiyorum. çünku çalıştığın saatler verdiğin emek aldığın paraya oranla çok farkediyor. ailenle yaşadığıni tahmin ediyorum o yüzden belki çok sıkıntı olmuyodur diye tahmin ediyorum en azından umuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarakye

quote:

Kalan hayatının ne kadarını daha bu markette çalışarak geçireceksin? Ayda 700 lira alıp eşşek gibi çalışmaktansa birşeyleri riske edip ayda 2000 3000tl kazanıp rahat rahat oturmak var. Tabii bu 3000 lira zamanla artacaktır.

mesela neyi riske edip ne yapabilir ve bu parayı kazanabilir ?

Böbreğini
  • Ben KİPA da çalıştım,aman süpermarketlerden uzak durun,gerçi bizde sürekli kasada oturuyorduk,sırf kasadan kalkmak için reyonlara destek bahanesini ortaya atardım.Ayrıca insanların egolu tavırları yok mu?! Sanki marketi satın alıyorlar,ya da onlar almasa market batacakmış tripleri,hele KİPA nın yabancı/yahudi sahiplerine kin kusup,ramazan bayramı arefesinde ve bayram günlerinde iğne düşmeyecek kadar doldurmaları.Ha şu da var,arkadaşım şok markette çalışıyor,çalışmasını anlattığına göre birtek arka tarafa uzanmasını istememişler
  • iyide yol parası yemek +ssk derken 750 oluyor 1400tl zaten.
    250 artsa 1000 tl masrafsız alıyorsun
    ama ben çalışmam kölelik yani sonuçta

• Varta pilleri artık satmayacak mısınız? Hiçbir yerde bulamıyorum.
  • Niye alkol ürünlerini satan tek avm siniz! Konya'da başka alışveriş merkezinin icinde alkol satan yer yok tek şok vardı oda kapandı çünkü hiç bir Konyalı gidipte alkol satılan yerden alışveriş yapmaz.

• sizin ürünlerinizde kalitesiz eşşek eti karışımı var diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyibirisiff

Niye alkol ürünlerini satan tek avm siniz! Konya'da başka alışveriş merkezinin icinde alkol satan yer yok tek şok vardı oda kapandı çünkü hiç bir Konyalı gidipte alkol satılan yerden alışveriş yapmaz.

Bi tek sizin gibi aşırı dincilerimi düşünsünler ve ayrıca sizemi soracaklar ne satacaklarını Konyalı alışveriş yapmazmış denir başka şeyde denirde neyse..

• seda sayan ı seviyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasking12

quote:

Niye alkol ürünlerini satan tek avm siniz! Konya'da başka alışveriş merkezinin icinde alkol satan yer yok tek şok vardı oda kapandı çünkü hiç bir Konyalı gidipte alkol satılan yerden alışveriş yapmaz.

Bi tek sizin gibi aşırı dincilerimi düşünsünler ve ayrıca sizemi soracaklar ne satacaklarını Konyalı alışveriş yapmazmış denir başka şeyde denirde neyse..

Alkolün haram olması aşırı dincilik mi ? . Alkol bu din ilk geldiginde de haramdı şimdide haram.

• hala tellibağ varmı şokta
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asasking12

quote:

Alkolün haram olması aşırı dincilik mi ? . Alkol bu din ilk geldiginde de haramdı şimdide haram.

Haramsa haramdır yani her insan kendinden sorumludur isteyen alkol alır marketinden haram diyen günah diyen almaz o kendi düşüncesidir.İçki reyonu orda durur haram diyen almaz zaten.Böyle şeylere kafayı takmayan müslüman olsa bile alan çok kişi var zaten benim kızdığım nokta Türkiyede sadece müslümanlar yaşıyormuş gibi yorum yapmanız ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 14 Mart 2013; 15:18:09 >

• Çok poşet alanlara kızıyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

quote:

neyi riske edicem?, kıçımdaki donu mu? yoksa buzdolabındaki yarım yoğurdu mu? yada asklıktaki ekmeğimimi? yoksa buzdolabınımı riske etmeylimi?

BIRAKIN ALLAH AŞKINA YA

Yemekler,anlaşmalı yemek şirketinden hazır mı,geliyor ? Yoksa ticket,sodexho gibi yemek kartları ile mi,yiyorsun ? Molanız kaç saat ?

Hocam durumunuzu çok iyi anlıyorum.Bazı arkadaşlar demişler,daha ne kadar çalışacaksın ? diye.Çalışmak,çalışmayıp,evde boş boş oturup,baba parası yemekten iyidir.Hiç yoktan yarın,birgün ailenizle tartıştığınızda,dara düştüğünüzde kendi ayaklarınızın üzerinde durabileceğiniz geliriniz var.Marketlerde zorunluluk yüzünden 10-15 yıldır çalışan elemanlar var,bunlar çalışıyorsa hayli hayli sizde çalışırsınız.Tabi daha iyi bir iş bulursanız,hiç durmayın.Allah büyük kolaylık versin.Durumunuzu içtenlikle ancak iş tecrübesi olan arkadaşlar anlat.

Bende geçen yaz Ankara'da Bildirici marketlerde çalışmıştım.Küçük bir marketti ama ne klima var,ne mal çekmek için taşıyıcı arabalar var...bildiğin köy marketi gibi.Üstelik bizim market yerden 4 metre kadar yüksekteydi,yani 4 metrelik yokuştan kan,ter içinde kala kala alışveriş sepetleriyle mal çekerdik.Hele birde manav ürünleri karpuz,patates yok mu ? Terden elbiseler üzerime yapışırdı,hergün banyo yapmak zorunda kalırdım.Toplam 11 gün dayanabildim.Beni bir arkadaş yıllık izne ayrıldığı için manav bölümüne verdiler.Manav dışarda ve üzerimizde bir tente vardı.Yaz güneşinde meyve,sebzeler bile bir gün dayanamazken halimizi düşünün.Hele üstüne üstlük oruçsanız.Son olarak 11 gün sonunda, ramazan ayının 2.gününde işten çıktım.Yemek dersen,yemek olarak manavdaki bozulmuş,günü geçmiş ürünleri alınır ve kesilip,biçilip mutfakta bize yemek yapılırdı.

Buradan tavsiyem market,fastfood işlerine çok zor durumda kalmadıkça müracaat etmeyin.Sosyal hayatınız sıfır,maaşıyla ev geçindirilmez,12 saat mesai ve amelelikte çabası.Gidip normal amelelik yapsanız daha çok kazanırsınız,konuyu okuyan arkadaşlara duyurulur!

• Fabrikadan halkamı gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

Evet gelsin sorular

Acıbadem şubesınde çalıştın mı hıc ?

• Mal kabulunde ürünleri teker teker sayıyor musunuz? İrsaliye farklarını nasıl merkeze bildiriyorsunuz? Günlük sevkiyat var mı? Sevkiyat ve depo hangi firma?
  • zamanında çalışıp güzel bir bölümü kazandığım için şükür ettim.. bu insanlık dışı bir durum afedersiniz eşşek gibi çalıştırıyorlar verdikleri paraya bak.. bide o patronların ağız kokusunu çekmek var.. ulan oturmak yasak ne demek o kadar saat ayakta iş mi olur. oturmaktan kastım ayakları uzatıp keyif yapmak değil çok yorulduğun zamanlarda 2 dk soluklanmak.
    neden celallendin diceksiniz yazın bir ay barda çalışmıştım ordan biliyorum günde 8 saat 10 dk yemek 5 er dakikadan 3 sigara molası oturduğum toplam süre oturduğum süre yarım saati geçmiyordu artı olarak mesai bitincede gitmek yok amelelik yapacaksın fıçıları taşıcaksın sandalyeleri diziceksin.. verdikleri para da 25 liraydı. sıkıntıdan girmiştim zaten dayanamadım çıktım gerçekten maddi durumu zor olupda girenlere allah yardım etsin.. genç liseli kardeşlerimde tavsiyem çalışsınlar iyi biryer kazansınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekayisdag

zamanında çalışıp güzel bir bölümü kazandığım için şükür ettim.. bu insanlık dışı bir durum afedersiniz eşşek gibi çalıştırıyorlar verdikleri paraya bak.. bide o patronların ağız kokusunu çekmek var.. ulan oturmak yasak ne demek o kadar saat ayakta iş mi olur. oturmaktan kastım ayakları uzatıp keyif yapmak değil çok yorulduğun zamanlarda 2 dk soluklanmak.
    neden celallendin diceksiniz yazın bir ay barda çalışmıştım ordan biliyorum günde 8 saat 10 dk yemek 5 er dakikadan 3 sigara molası oturduğum toplam süre oturduğum süre yarım saati geçmiyordu artı olarak mesai bitincede gitmek yok amelelik yapacaksın fıçıları taşıcaksın sandalyeleri diziceksin.. verdikleri para da 25 liraydı. sıkıntıdan girmiştim zaten dayanamadım çıktım gerçekten maddi durumu zor olupda girenlere allah yardım etsin.. genç liseli kardeşlerimde tavsiyem çalışsınlar iyi biryer kazansınlar

aynen öyle hayat değil öyle yerlerde ayakçılık yapmak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.