Galatasaray'ın, UEFA Kupası 4. turunda 12 Mart Perşembe günü deplasmanda Almanya'nın Hamburg takımıyla oynayacağı ilk karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Viktor Kassai yönetecek.
UEFA, Kassai'yi karşılaşmaya atarken, yardımcılıklarını ise aynı ülkeden Gabor Eros ve Tibor Vamos yapacak. Maçta 4. hakem olarak da Sandor Szabo görev alacak.
Macaristan'ın dünyaca ünlü FIFA hakemi Viktor Kassai, 7 Mart'ta yönettiği Nyireghaza-Haladas Macaristan Birinci Futbol Ligi maçında verdiği kararlarla ev sahibi takım taraftarlarının büyük tepkisine neden olmuştu.
Nyireghaza'dan iki futbolcuyu kırmızı kartla oyundan atan Kassai'nin kararlarına büyük tepki gösteren taraftarlar, 2-0 yenildikleri maçtan sonra hakemin üzerine bozuk para ve şişe atmıştı. Kassai, maç sonrasında soyunma odasına polisler eşliğinde gidebilmişti.
İnşallah yine ev sahibi takıma karşı benzer kararlar verir :))
Adil yönetsin yeter ters te tepebilir
bizim gurbetçiler in elinden kurtulmaz bu herif bozuk para falan değil döner bıçağı atarlar vallahi
1 . Karmaşık: "Heveskârlar için hece ve aruz, bir kompleks, içinden çıkılmaz bir yoldu."- S. Birsel. 2 . Vitamin veya proteinlerin oluşturduğu bileşik. 3 . kimya Karmaşık. 4 . isim Karmaşıklık, karmaşa. 5 . isim Aynı ekonomik etkinliği gerçekleştiren sanayinin tesisler bütünü, kuruluşlar bütünü: "Çinko kompleksi."- . 6 . isim, ruh bilimi Karmaşa: "Esma gibi şahsiyet sahibi bir genç kızı kompleks sahibi etmişlerdi."- A. Kulin.
Kaynak : Türk Dil Kurumu !
quote:
Orjinalden alıntı: @lperen
Güzel gelişmeler bunlar
quote:
Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer
quote:
Orjinalden alıntı: @lperen
Güzel gelişmeler bunlar
Sizin gibilerden nefret ediyorum...
emin ol dostum benim kadar etmiyorsundur yunanlılarla maç yapsak onda da yunanlıları tutar o kişi
Cüneyt Çakır yönetsin 1 kırmızı 1 penaltı tamamdır
Sanki sevilla'yı Chelsea'yi tutmadınız siz zamanında da burda abuk subuk laf sokma çabaları içindesiniz.. Hepimiz yapıyoruz bunu işte. Kasmayın bu kadar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme