Şimdi Ara

Soğutma ve Fan Sesi Açısından Asus Dual mı, 3 Fanlı Sff Model mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Soğutma performansı ve fan sesi açısından iki ekran kartı arasında kararsız kaldım. Biri çift fanlı, diğeri ise üç fanlı ancak SFF (small form factor) tasarıma sahip.

Normalde üç fanlı modelin hem daha serin çalışmasını hem de daha düşük fan sesi üretmesini bekliyorum. Ancak SFF tasarım nedeniyle fanlar daha küçük olduğu için bu avantaj ortadan kalkabilir mi? Bu noktada ASUS Dual modelindeki daha büyük fanlar daha iyi bir soğutma ve daha sessiz bir kullanım sunabilir mi?

Bu iki modeli kullanan veya karşılaştırma yapmış olanların görüşlerini merak ediyorum.

• Bu fiyat bandında her daim rx 9070 xt der geçerim...

Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • franklinda F kullanıcısına yanıt

AMD ekran kartını bedava olsa yine sistemime takıp kullanmam bu sebeple çok ilgimi çeken bir kart değil. Benim için işlemcide AMD, erkan kartında NVIDIA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykutov -- 1 Ağustos 2026; 22:52:56 >
  • Asus Dual 5060 ti 16gb var. Yük altında 75 derece ve 2500 rpm değerine ulaşıyor. 3 fanlı model seçmediğim için pişmanım. Dual modelin 5070 için yetmeyeceğini düşünüyorum. Ses için. Ben olsam Asus Prime 5070 modeline yönelirdim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.