Şimdi Ara

Soğutma Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2600k işlemci kullanıyorum sistemi çok yüksek konfigre ettim kendim, maliyeti yüksek diye fanlara anca sıra geldi taksitleri anca bitti yani pc nin :)) Şimdi ise soğutma için öneri arıyorum. Su ve hava soğutucu farketmez fan önerilerinizi alabilir miyim bir çok konu dolaşmama rağmen emin olamadım. Sessiz ve performanslı bir şey istiyorum maliyeti max 250 TL . Şimdiden teşekkürler :)

• noctua nh-d14 bende çok araştırdım başkasına bakma derim
  • bende soğutma sistemini yenilemem lazım yüksek hızda dönen fanlardan arıyorum fakat bulamadım ama akasa viper öneriyolar hiç kullanmadım daha önce kullandıkları internet kafeden alınan 10 tl lik fanlar şimdi kaliteye geçmek istiyorum
  • Noctua diyor herkes ama ses çıkarıyor mu birde bu corsair h100 ler falan var onlarla karşılaştırması nasıl ? Bilgisi olan paylaşırsa çok memnun olurum
  • KARDEŞ SADECE İŞLEMCİ FANINAMI 250 TL VERECEN YOKSA TÜM FANLARAMI ?
  • bence buda olabilir ben bunu öneririm arkadaşta var gayet performanslı çalışıyor

Soğutma Önerisi
  • işlemci fanı 250 vericem max.. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıvı Soğutma Tavsiyesi.
    15 yıl önce açıldı
    Hava soğutucu tavsiyesi.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ozaman bitane v8 al derim ben
  • V8 hakkında pek olumlu şeyler duymuyorum. :/
  • Noctua diyorum başka birşey demiyorum.

Q9550 işlemcimi o.c yapıyorum.Zalmanın bir fanı vardı 60tl civarında.oc sonrası 102 dereceye vurdu %100 FTT testinde.

Su soğutma düşündüm maliyet çıktı.Kule tipi fanlardan nefret ediyorum ayrıca.

Noctua ile tanıştım.Geç bile kalmışım.

Ses = Duymuyorum.2 fan var ve ben zerre ses duymuyorum.
    Montaj = Pratik , Kolay , Sağlam , Güvenli. Baksan resmine ortadaki fan nasıl cıkar dersin tek elimle çıkartıyorum.
    Soğutma = 2.83ghz Q9550'yi günlük 3.65ghz'de kullanıyorum.
    Boşta Cpu = 18derece. Çekirdekler maximum cekirdek #1 =40 derece
    Yükte Cpu = 30derece. Çekirdekler 10dk %100 yük uygulandığında maximum çekirdek #1 58 derece.

Kalite = Ben herhangi bir bilgisayar parçasında heleki neler kullandık bukadar özenli bukadar düşünülmüş bir işçilik görmedim
    kutusunu açtığın anda kalite fışkırıyor.Fanı koydukları karton bile açarken kutusunda özenli şekilde saklanıyor.

Fiyat = Yaptığı işi su soğutmalar yapıyor desem çokta ayıp etmiş olmam. Şu an noctua 190TL

Garanti = 6 YILLLL !!!

İkinci El = Normal bir fiyat ile DH ikinci el forumlarında koyduğun gün gider.

Eksileri = Fanların renkleri iyi değil - Oldukça büyük

Noctua nh-d14 Al diyorum başkada birşey demiyorum

• Bu noctua benimde kafama yattı ben hala stok kullanıyorum hem sesli hem performanslı bende alıcam bitane noctua diyorsunda bu çok büyük değilmi kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrn

Noctua diyorum başka birşey demiyorum.

Q9550 işlemcimi o.c yapıyorum.Zalmanın bir fanı vardı 60tl civarında.oc sonrası 102 dereceye vurdu %100 FTT testinde.

Su soğutma düşündüm maliyet çıktı.Kule tipi fanlardan nefret ediyorum ayrıca.

Noctua ile tanıştım.Geç bile kalmışım.

Ses = Duymuyorum.2 fan var ve ben zerre ses duymuyorum.
    Montaj = Pratik , Kolay , Sağlam , Güvenli. Baksan resmine ortadaki fan nasıl cıkar dersin tek elimle çıkartıyorum.
    Soğutma = 2.83ghz Q9550'yi günlük 3.65ghz'de kullanıyorum.
    Boşta Cpu = 18derece. Çekirdekler maximum cekirdek #1 =40 derece
    Yükte Cpu = 30derece. Çekirdekler 10dk %100 yük uygulandığında maximum çekirdek #1 58 derece.

Kalite = Ben herhangi bir bilgisayar parçasında heleki neler kullandık bukadar özenli bukadar düşünülmüş bir işçilik görmedim
    kutusunu açtığın anda kalite fışkırıyor.Fanı koydukları karton bile açarken kutusunda özenli şekilde saklanıyor.

Fiyat = Yaptığı işi su soğutmalar yapıyor desem çokta ayıp etmiş olmam. Şu an noctua 190TL

Garanti = 6 YILLLL !!!

İkinci El = Normal bir fiyat ile DH ikinci el forumlarında koyduğun gün gider.

Eksileri = Fanların renkleri iyi değil - Oldukça büyük

Noctua nh-d14 Al diyorum başkada birşey demiyorum

yazdıklarının altına imzamı atıyorum. Resimdeki değerler bir noctua klasiği:)

Soğutma Önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gacvokem -- 19 Mayıs 2012; 13:08:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EFLORD

Bu noctua benimde kafama yattı ben hala stok kullanıyorum hem sesli hem performanslı bende alıcam bitane noctua diyorsunda bu çok büyük değilmi kardeş

Noctuanın web siteleri üzerinden yüksekliğine cm cinsinden bakıver.işlemci yüzeyinden yüksekliği ekle eğer kapak kapanıyorsa varsın büyük olsun.
    çoğu fanlar gibi vidayı yarım döndürerek açılacak şekilde değil.gayet sağlam şekilde sabitleniyor.4 bir yana çevrili olarak takabilirsin noctuayı
    ayrıca soğutucu blokları ile işlemci arasında bilerek yüksek yapmışlar.anakart üstündeki pasif soğutucuların üstünden başlıyor bloklar.
    Birde fanları istediğin gibi ayarlayabilirsin corsair vengeance tarzı pasif soğutuculu ram kullanıyorsan dış taraftaki ram değebilir.bu yüzden o fanı yukarıya kaldırmakta mümkün

• quote:

Orijinalden alıntı: gacvokem

yazdıklarının altına imzamı atıyorum. Resimdeki değerler bir noctua klasiği:)

Soğutma Önerisi

gacvokem olay budur

• Thermalright Silver Arrow SB-E Intel ve AMD İşlemci Soğutucusu (LGA1155..
    http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-silver-arrow-sb-e-intel-ve-amd-islemci-sogutucusu-lga1155-2011-ve-fm1-soket-uyumlu.html

Şu an Türkiye'deki en iyi soğutucudur.
  • çok güzel herkez bi ürün tavsiye etti teşekkürler ama noctua aldı markadaşalr sağolun :)
  • iyi günlerde kullan , endoğru kararı vermisin , değerlerini görmek isteriz
  • Kardeş bu sistemin boşta olan hali sadece 4 5 derece fark etti

Soğutma Önerisi
  • kasa ney senin benim haf 912
  • şuanda raidmax blackstrom
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.