Şimdi Ara

(Soğutma Amaçlı) Klima Tavsiyesi 12lik Yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 Oda 1 salon (80 m2) eve 12000 Btu Klima yeterli olur mu ?
    Ayrıca babama Eletrolüx tavsiye etmişler.
    Mitsubishi pahalıymış.
    1500 e kadar klima tavsiyelerinizi alabilir miyim ?

• 22 - 25 metre kare yere yeterli olur 12.000 btu.
  • Electrolux, bildiğiniz Midea fabrikalarında üretilen standart bir klima. Mitsubishi, Hitachi, Toshiba ve Daikin bunlar zaten kendilerini kanıtlamış makineler. Bunlardan birini seçebilirsiniz. Ama Electrolux'ten daha iyi, daha ekonomik ve o saydığım japon klimaları pek aratmayan bir klima almak istiyorsanız Gree marka klimayı bir kullanıcı olarak tavsiye ederim ki zaten forumdaki klima ustalarımızda Gree klimanın çok kaliteli olduğuna hemfikir. Fiyatı 700 TL civarı.

Malı Arap Faik'ten alıyorduk, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyordu. Adana'ya kadar da ben kullanıyorudum kamyonu.
  • Arkadaşlar bende klima taktırtmayı düşünüyorum soğutma amaçlı, Demin salonu ölçtüm yaklaşık 30 metre kare. Nasıl bir sistem önerirsiniz btu.

ara katsa 14.000 btu zibro yada fujitsu-general oraya mükemmel yeter.
  • Hocam hiç klimadan anlamam, ev teraslı alt kat salona. Klima fiyatları hakkındada bilgim pek yok, yazlıkta lg beko cular takmıştı bitane 750 tl falandı tam hatırlamıyorum, lg beko aklımdaki marka fiyat o aralar. Gerçi daha erken ben sadece hangi aleti takip listeme alayım onu anlamaya çalışıyorum.

NOT: Şu alet kış olduğundan şurada harika fiyata diyen yada gören varsa konuya eklesin..

Orijinalden alıntı: baranel

Hocam hiç klimadan anlamam, ev teraslı alt kat salona. Klima fiyatları hakkındada bilgim pek yok, yazlıkta lg beko cular takmıştı bitane 750 tl falandı tam hatırlamıyorum, lg beko aklımdaki marka fiyat o aralar. Gerçi daha erken ben sadece hangi aleti takip listeme alayım onu anlamaya çalışıyorum.

NOT: Şu alet kış olduğundan şurada harika fiyata diyen yada gören varsa konuya eklesin..

Klimada en iyi marka Daıkındır bu markanın istediginiz modelini alınız ama önce eve sevis çagrıp keşif yaptırınız.

LG-BEKO 7505 D KLİMA nasıl iyimi 9500 btu diyor yeter herhalde.

Klimayı, Klima ürenden alın, o marka hiç bir şey üretecek kapasitede değildir.

Orijinalden alıntı: KamPuska

quote:

LG-BEKO 7505 D KLİMA nasıl iyimi 9500 btu diyor yeter herhalde.

Klimayı, Klima ürenden alın, o marka hiç bir şey üretecek kapasitede değildir.

Ben aynı fikirde değilim lg beko dan memnunum ...

Arkadaşlar bende klima taktırtmayı düşünüyorum soğutma amaçlı, Demin salonu ölçtüm yaklaşık 30 metre kare. Nasıl bir sistem önerirsiniz btu.

18000 btu luk cihaz yalıtım pek iyi değilse tercih edilir.

Orijinalden alıntı: klima5505

quote:

Arkadaşlar bende klima taktırtmayı düşünüyorum soğutma amaçlı, Demin salonu ölçtüm yaklaşık 30 metre kare. Nasıl bir sistem önerirsiniz btu.

18000 btu luk cihaz yalıtım pek iyi değilse tercih edilir.

Dostum teşekkür ederim, ev ankara lg beko hangi ürünü önerirsin. Birde yazlık salona düşünüyorum yaklaşık 50 metrekare

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 27 Şubat 2011; 17:53:42 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.