Bildirim
Kaza sonrası düzeltme ile macun mu yoksa değişim mi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
tamir daha doğru olur. sonuçta değişen parça değişen parçadır.. -
Değişen parça daha sağlıklıdır. Ben değişmesini tercih ederdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fotoları detaylı çektiysen bence değiştir. macunlu macunlu yıllar sonra çatlar boya atar vs. -
Binici açısından değişmesi daha iyidir. Ne güzel gıcır gıcır orijinal bagaj kapağı. Pas derdi yok vs.
Satış sırasında fiyat düşürmeye çalışanlar olacaktır. Kazalı resimleri gönderip, fiyattan taviz vermeyin. -
Kesinlikle değiştirmeyin. Size bir katkısı olmaz sadece aracın değeri düşer. Güzel bir işçilikle tamir edildiğinde orjinal gibi olur. Güvenlik açısında da bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. -
değeri neden düşer? mantıklı şekilde bir açıklamasını yap. neden düşer hadi anlat?quote:
Orijinalden alıntı: coskunserce
Kesinlikle değiştirmeyin. Size bir katkısı olmaz sadece aracın değeri düşer. Güzel bir işçilikle tamir edildiğinde orjinal gibi olur. Güvenlik açısında da bir sorun yaratacağını düşünmüyorum. -
2. araç alırken alıcıların bakış açısı olarak Değişen parça sorun olabiliyor. Genel mantık olarak bu parça tamir edilemez olduğundan değişim olmuş olabilir.
Alıcı olarak bende bu düşüncedeyim kendi aracımda olsa değişim istemem satarken bukadar ufak bir kazadan değişim olmaz başka bişi vardır gibi düşünmemek elde değil . -
ben kaput iki kapı değişen araba aldım - kaza fotograflarına ulastım durdugu yerde vurmuslar - geçen sene kapıda sol camurluga motor vurdu gittim düzeltirdim 200tl orjinal boyasız 250tl keşke değiştirseydim dedim gözüm hep oraya takılı kalıyor hafif dalgalanma var değişmesi daha güzel macun ilerde çatlama yapıyor milletimizde değişen hastalığı var -
coskunserce gibi acemiler değişen parça oldu mu cüzzamlı hasta gibi arabadan kaçıyorlar. sanıyorlar ki her değişen parça çok ağır bir kazadan ötürü değişmiştir. yahu şu kasko denen meretten ötürü (araç sahibinin cebinden para çıkmadığı için), tamirciler-servisler değişen parçadan daha fazla para kazandıkları için parça değişimini tercih ediyor. araç sahibi kazayı detaylı şekilde fotoğraflamışsa, kazanın hafif bir kaza olduğu, şasede burkulma, işlem olmadığı hem fotolardan hem de ekspertizle belli oluyorsa; neden değişen parçalı araba alınmasın?quote:
Orijinalden alıntı: Q6600
ben kaput iki kapı değişen araba aldım - kaza fotograflarına ulastım durdugu yerde vurmuslar - geçen sene kapıda sol camurluga motor vurdu gittim düzeltirdim 200tl orjinal boyasız 250tl keşke değiştirseydim dedim gözüm hep oraya takılı kalıyor hafif dalgalanma var değişmesi daha güzel macun ilerde çatlama yapıyor milletimizde değişen hastalığı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iquique -- 13 Eylül 2018; 16:7:46 >
-
Yorumlarda çelişki var hep. Her yoruma hak vermemek elde değil. Ben bişey diyemiyorum, düşünün, tartın ona kararınızı verin derim.
çelişki yok kardeşim. eğer değişen parçanın gerçekten kolpadan değil, hafif bir kazadan olduğu ispatlanıyorsa, bence parçanın üzerinde yarım kg macun olmasındansa, değişmesi daha iyidir. genelde kaput, bagaj kapağı gibi parçalar daha sert olduğu için düzeltme-macunlama işlemi zor oluyor. bu parçalar çoğu kazada değiştiriliyor.quote:
Orijinalden alıntı: anaconda41
Yorumlarda çelişki var hep. Her yoruma hak vermemek elde değil. Ben bişey diyemiyorum, düşünün, tartın ona kararınızı verin derim. -
Haklısın, söylediklerine itirazım yok. Konu sahibi de resimleri arşivlemiş zaten, orda da sıkıntı yok. Sıkıntı alıcıyı ikna edebilmekte. Adam "bu resim bu arabanın değil" derse, yada "sonradan daha büyük vuruk oldu da geldin bu resmi resmi koydun" yada "nerden bileyim yalan söylemediğini" derse ne yapacaksın. Takdir edersin ki her alıcı fiyat kırmak için bin dereden su getiriyor, çakal dolu ortalık.
Diyeceksin ki, "öyle yapanlara benim satılık arabam yok". Yine haklısın, her önüne geleni bozarsın, bir bozdun iki bozdun daha nereye kadar uğraşacaksın? Bi yerden sonra, (hele ihtiyacın da varsa) lanet olsun diyip üçüne beşine bakmadan bırakmak zorunda kalacaksın.
Sırf bu yüzden yorum yapamadım zaten, gönlüm %50, %50 diyor, ağır basan tarafı yok.
Kalbin değişimden yana,
Ama mantığım onarım.
Satarken değişimi sorun yapıyorlar ülkemizde. Uzun süre binerim diyorsan bence değişim yap. -
Yeni parça gibisi var mı?
Satarken umrumda olmaz evinde tadilat boya yapiyorsun arabayi cizik darbeli kullanmaktan ne anliyorlarsa
Mantığı yok, düşüyor.quote:
Orijinalden alıntı: iquique
değeri neden düşer? mantıklı şekilde bir açıklamasını yap. neden düşer hadi anlat?
Alıntıları Göster -
Ahahahahahhah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Değişen parça daha sağlıklıdır. Ben değişmesini tercih ederdim
|

coskunserce demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
Benzer içerikler
- fren disk pas sökücü
- kormoran lastik yorumları
- araç ruhsat sahibi ölürse
- golf 1.4 tsi yakıt tüketimi
- debriyaj ayarı nasıl yapılır
- togg renk
- c5 aircross 2025
- 1.3 tce motor kullanan araçlar
- kia ev6 gt
- togg batarya kapasitesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X