Şimdi Ara

[SOFT MOD] xPredator (White and Red Edition) Proje Tamamlandı.... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
6
Favori
12.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İntel 5820K / Msi X99S Gaming 9 ACK / Evga RTX 3080 FTW 3 ULTRA GAMİNG + EK Water Blok / Asus ROG Swift PG348Q 34″ 3440×1440 IPS G-Sync Curved 100Hz / Corsair Graphite 780T White / Custom Liquid Cooling / GSKILL TRIDENT Z 2x8GB 16GB DDR4 3200MHz CL16 / Corsair AX860i / R Λ Z Ξ R Blackwidow Chroma / Steel Series Rival 700 16.000 CPİ Gaming Mouse / R Λ Z Ξ R Orbweaver Gaming Keypad / HyperX Cloud Alpha S Gaming Headset / Creative Sound Blaster Zx PCIe Sound Card / Logitech Z 5500 5 1 / Samsung 960 EVO 500 GB NVMe - M.2 SSD / WD MY Cloud Mirror 8 TB NAS / Seagate 4 Tb İronWolf 64 Mb NAS HDD / Seagate 3 Tb Barracuda 64 Mb HDD /

• işcilik ve tasarım harika ellerine sağlık... uzun zamandır böyle mod görmüyordum forum da bende beyazda klamaya karar verdim.. Su soğutma hakkında ilerleyen zamanda yardım isteyebilirim son 10 senedir en cok istedğim şeydir su soğutma :D
    INTEL I7 3630QM(2,4-3,4 GHZ) - NVIDIA GTX670M(3GB DDR5-192BIT) - KINGSTON 8GB 1600MHZ DDR3 - CORSAIR NEUTRON GTX 120GB - SEAGATE 750 GB 7200RPM 16MB CACHE - SAMSUNG FULL HD 120HZ - PANASONIC BLU-RAY DISC - HARMAN/KARDON
    (LÜTFEN BANA YORUM YAPARKEN ALINTI YAPMAYI UNUTMAYIN!)
  • Gördüğüm en iyi mod'dan birtanesi ellerine sağlık,profesyonellik akıyor her yerinden

CryMotion Byrad_Tr
  • Teşekkürler yorumlar için.
  • Yok artık ne yaptınız hocam siz

Beni tekrar kasaya aşık ettiniz muhteşem olmuş çok fena gözüküyor

Bende bu işe yavaş yavaş başladım.Fanın yapraklarını nası boyuyoruz yardım eder mısınız ?

Kaç darbe alıp hayatta yoluna devam edebiliyorsun. İşte kazanmak böyle bir şey.
  • Acayip şık olmuş kasa tertemiz gözüküyor ellerinze sağlık

intel Haswell 4670k | Asrock Extreme 4 z87 | 7870 Xt [Tahiti] | Corsair Vengeance Ddr3 2x4 1600 Mhz | Corsair Cx 750 [Moduler] | Corsair Air 540 Case | Corsair 128 Gb Gs Ssd | Corsair H100i [Pull~Push] | Asus Vn247h 1920x1080p Full Hd Monitör | qCk Fnatic edition Mouse Pad | SteelSeries Kinzu v2 Pro | Logitech G105 Gaming Keyboard | Thermaltake Shock Gaming HeadSet
  • Hocam gerçekten süper olmuş harikasınız.

Acaba herşeyi içinde (anakart su borusu vida ekran kartı vs. kısaca herşeeey) ne kadar tuttu net bir rakam söylemeye çalışırsanız sevinirim hocam güle güle kullanın bide mümkünse özelliklerini yazarmısınız pc anakart modeli vs.
  • tek kelimeyle muhteşem olmuş hocam valla böyle kasaları görünce benimde bu işlere girişip yapasım geliyor da , afedersin yemiyor :p hem maddi bakımdan hem uğraşmak bakımından bayağı zaman istiyor :D

helal olsun mükemmel bir işçilik çıkmış . hayırlı olsun tekrardan =)
    MSI Mag Pano 100R PZ // AMD Ryzen™7 7800x3D // MSI X870 Gaming Plus Wifi // ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB // ASUS RTX 5070 TI Tuf Gaming OC Edition // G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32 GB 6000Mhz // M2 SSD KINGSTON KC3000 7000/7000 // FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 1200W// EDIFIER M3500 5.1 // ASUS 27" VG278QF 165Hz 0.5ms// STEELSERIES RIVAL 650 WIRELESS // LOGITECH G203 // LOGITECH G733 // ASUS C3 1080p
  • Harika olmuş elinize sağlık

• Muhteşem desem hakaret gibi kalır, harikulade olmuş, süper olmuş.. İşçiliğe bayıldım hocam, ellerine sağlık, gözüm bayram etti sabah sabah
  • Yorumlar için teşekkürler.

@Okoray

Fanların arka taraflarında bilgi kağıdını kaldırıyorsun. Küçük bir kapak olur genelde. Onuda kaldı. Mili tutan bir pul var. Onu çıkardığında yapraklar rahatlıkla çıkar ve boyama yapabilirsin.

@menesozun

Sıvı soğutmanın fiyatını vermiştim. yukarıları okursanız görebilirsiniz. Sistem öözelliklerini profilimden görebilirsiniz. Sistemi 2010 da aldığım için kesin fiyat veremeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 5 Ağustos 2013; 17:34:07 >
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.