Şimdi Ara

Şoförü Olanlar Bakabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer şoförünüz varsa evinizde, şunu sormak istiyorum;

Şoförünüz hiç sesi soluğu çıkmayan, nereye gidecek olursanız oraya götüren biri midir? Yoksa sizinle konuşabilen, fikrini belirten biri midir?

1. Kural: Konumda başka bir üyeyle polemiğe girmeyeceksiniz.
    2. Kural: Komik olmadıkça replik kullanmayacaksınız.
    3. Kural: Uplama ihtiyacı bizzat kendim tarafından (gerekirse) karşılanacaktır.

• Eskiden vardı şöförüm. Şöförün kişiliğine bağlı bu dediklerin. Ben şöförümle gayet samimiydim, yoldan güzel bi kız geçince, şöför bana , şunu alalımmı arabaya derdi :)

Baya sohbet ederdik, çok yakın arkadaşım oldu diyebilirim, dertlerimi kendisine anlatırdım.
  • Aramızda her zaman mesafe var ama gırgır şamatada oluyor tabi.
  • Para var huzur var
  • Konuda bi artizlik seziyoruuuuum...
  • Babamın vardı 2 sene önceye kadar da çok yakındılar yani yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi
  • Bu zamana kadar hiç sohbet etmedim.
    Adını bile bilmiyorum desem yalan olmaz.
    Sesini ya bir defa yada iki defa duymuşumdur. O da genelde arkaya doğru ilerle bilader oldu.

Hatta gideceğim yerleri hep biliyor. Bugüne kadar hiç yolundan şaşmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avukat vs. olan bakabilir mi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfo

Eğer şoförünüz varsa evinizde, şunu sormak istiyorum;

Şoförünüz hiç sesi soluğu çıkmayan, nereye gidecek olursanız oraya götüren biri midir? Yoksa sizinle konuşabilen, fikrini belirten biri midir?

1. Kural: Konumda başka bir üyeyle polemiğe girmeyeceksiniz.
    2. Kural: Komik olmadıkça replik kullanmayacaksınız.
    3. Kural: Uplama ihtiyacı bizzat kendim tarafından (gerekirse) karşılanacaktır.

Ben Söförlük Yaptımm Hatun bana Hastaydı ama 35 yaslarında Hatun Herseyı aldırıodum Gece evıne bırakıodum agaoglunaa:) araba kalsın dedınde 100 lıra taksı parası alıodum bı araa bısıler oluoduda ben istemedım:):)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Bu zamana kadar hiç sohbet etmedim.
    Sesini ya bir defa yada iki defa duymuşumdur. O da genelde arkaya doğru ilerle bilader oldu.

• Öyle özel bir şöför değildi ama evden okula götürürdü birde bazen havaalanı falan çok cana yakında öğrenci olduğumuz için parasız kaldıkmı ona giderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Bu zamana kadar hiç sohbet etmedim.

• Çok yakınızdır ama hiç bi zaman samimiyeti laubaliliğe dönüştürmemiştir saygı içerisinde bi samimiyetimiz sevgimiz var olması gerektiği kadar diyebilirim.. Zaten böyle olmasa oda rahatsız olur bende bu gerekli
  • çok samimiyizdir şoförümle. bazen bn götürürüm onu istediği yere o derece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.