Eğer şoförünüz varsa evinizde, şunu sormak istiyorum;
Şoförünüz hiç sesi soluğu çıkmayan, nereye gidecek olursanız oraya götüren biri midir? Yoksa sizinle konuşabilen, fikrini belirten biri midir?
1. Kural: Konumda başka bir üyeyle polemiğe girmeyeceksiniz. 2. Kural: Komik olmadıkça replik kullanmayacaksınız. 3. Kural: Uplama ihtiyacı bizzat kendim tarafından (gerekirse) karşılanacaktır.
Eskiden vardı şöförüm. Şöförün kişiliğine bağlı bu dediklerin. Ben şöförümle gayet samimiydim, yoldan güzel bi kız geçince, şöför bana , şunu alalımmı arabaya derdi :)
Baya sohbet ederdik, çok yakın arkadaşım oldu diyebilirim, dertlerimi kendisine anlatırdım.
Aramızda her zaman mesafe var ama gırgır şamatada oluyor tabi.
Para var huzur var
Konuda bi artizlik seziyoruuuuum...
Babamın vardı 2 sene önceye kadar da çok yakındılar yani yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi
Bu zamana kadar hiç sohbet etmedim. Adını bile bilmiyorum desem yalan olmaz. Sesini ya bir defa yada iki defa duymuşumdur. O da genelde arkaya doğru ilerle bilader oldu.
Hatta gideceğim yerleri hep biliyor. Bugüne kadar hiç yolundan şaşmadı.
Eğer şoförünüz varsa evinizde, şunu sormak istiyorum;
Şoförünüz hiç sesi soluğu çıkmayan, nereye gidecek olursanız oraya götüren biri midir? Yoksa sizinle konuşabilen, fikrini belirten biri midir?
1. Kural: Konumda başka bir üyeyle polemiğe girmeyeceksiniz. 2. Kural: Komik olmadıkça replik kullanmayacaksınız. 3. Kural: Uplama ihtiyacı bizzat kendim tarafından (gerekirse) karşılanacaktır.
Ben Söförlük Yaptımm Hatun bana Hastaydı ama 35 yaslarında Hatun Herseyı aldırıodum Gece evıne bırakıodum agaoglunaa:) araba kalsın dedınde 100 lıra taksı parası alıodum bı araa bısıler oluoduda ben istemedım:):)
quote:
Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
Bu zamana kadar hiç sohbet etmedim. Adını bile bilmiyorum desem yalan olmaz. Sesini ya bir defa yada iki defa duymuşumdur. O da genelde arkaya doğru ilerle bilader oldu.
Öyle özel bir şöför değildi ama evden okula götürürdü birde bazen havaalanı falan çok cana yakında öğrenci olduğumuz için parasız kaldıkmı ona giderdim
quote:
Orijinalden alıntı: A.SAYGILI
Çok yakınızdır ama hiç bi zaman samimiyeti laubaliliğe dönüştürmemiştir saygı içerisinde bi samimiyetimiz sevgimiz var olması gerektiği kadar diyebilirim.. Zaten böyle olmasa oda rahatsız olur bende bu gerekli
çok samimiyizdir şoförümle. bazen bn götürürüm onu istediği yere o derece
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme