Şimdi Ara

Bir doktor veya sağlıkçı bakabilir mi LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle direkt konuya giriyorum 2 aydır falan karnım ağrıyor gaz şişkinlik ve hazımsızlık var bende ayrıca üşüme terleme titreme oluyor ve iştahsızlık halsizlik var dün endoskopi ye girdim biyopsi için midemden parça alındı ama sonuç 10 gün sonra çıkar dediler ben genel sonucu aldım ve buraya atim dedim ne yapmalıyım 😓🙏🙏

Bir doktor veya sağlıkçı bakabilir mi LÜTFEN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dayanamıyorum ölecek gibi hissediyorum artık 😟

• Acil triaja git su an itibsriyle
  • Hocam sağlıkçı değilim ama çölyak hastası olan tandığım var konuya hakimim o yüzden . Tanılarınızda çölyak olduğunuz yazmış biliyomusunuz ne olduğunu . Çölyaka uygun beslenmeniz gerekiyor . Biliyomusunuz bunu çok ciddi bir şey . Lütfen bi sonraki öğününüzden önce bi göz atın anlayana kadar işi yemek yemeyin diyebilirim . Bilmiyorsanız çölyak olduğunuzu

• 11 Kasım 2020 1 kullanıcısına yanıt

Hocam inşallah sadce çölyak vardır daha ciddi birşeyler çıkar diye korkuyorum artık

• Reis cölyak zaten beterin beteri bir hastalık hayatında ki her şeyi çıkartman gerekiyor
  • Hocam göğsümün ortasında şişlik çıktı şimdide acile gidiyorum şu an Allah sonumuzu hayretsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beni niye ihbsr ettin yaw
  • Anlamdım hocam ?

• ihbar geldi sandim yanlis oldu
  • Nasıl oldun kardeşim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Salvator2 S kullanıcısına yanıt
    Hocam eski halim gibi değil ama biraz daha iyiyim tekrar endoskopiye giricem her şey midemdeki şişlik ile ilgili daha ne olduğunu bilmiyoruz ve maalesef doktorlar aşırı derecede ilgisiz artık sağlık sistemine falan hiç güvenim kalmadı bu şekilde devam ediyorum hocam sorduğunuz için teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.