**O gözlerin var ya! Benim olacaksın delikanlıca. **Gidişine kızlar, duruşuna yollar hasta... **Rampaların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım.. **Önünü görmeden sollama, evine acı haber yollama... **Sollama beni, sollarım seni! Hadi, hayırlı yolculuklar abi... **Kuzu kurdun, yol Ford'un... **Gözlerin güzel ama bakmasını bilmiyorsun. **Aşıksan vur saza, Şöförsen bas gaza! **Sevene can feda, sevmeyene elveda! **Dünya dikenli bir hayat, sevenlerde mi kabahat?! **Çilemse çekerim, kaderimse gülerim! **Alırsın Ford, olursun Lord! **İstedim vermediler; sen şöförsün dediler! **Rampanın atmacası! **Gas, fren, şanzıman; halin duman! **Aşk çekenin, yol gidenin! **Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun. **Uzaktan seveceğim, haberin olmayacak. **Sollama beni, mahcup ederim seni! **Tek rakibimiz, Türk Hava Yolları. **Dünya delikanlı olsaydı, yuvarlak olmazdı. **sevdik mi tam severiz biz soför milletiyiz...
bi ikı tane de ek yapım **yokusta geçme bei,rampada öperim seni **rahmetlide sollardı **baba parası degil,alın teri **babam sagolsun devamınıda dıger arkadaslardan beklıyoruz
kısmetse bir ford mustang almak istiyorum 2000 model cabrio bu yazıyı yazdırmayı düşünüyorum. "istedim vermediler sen söförsün dediler" süper makara ya... bi iki ilavede benden: tek rakibim thy asvalt şovalyesi writen by tosun okuyanna kosun vs.
Çiçek Abbas filminden akılda kalan en önemli sahne. İlyas Salman, Şener Şen ile laf kavgasında... http://tuzluk.info/modules/makale/makale.php?id=12
Tam bir komedi. Çiçek Abbas filminden alıntı galiba... sevdik mi tam severiz biz soför milletiyiz... Güzeldi :)