Şimdi Ara

Şofben bozuldu ev sahibimi alması gerekir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenci evimin elektirikli şofbeni bozuldu ve ev sahibi ben almam diyor bu konuda bilgisi olan varmı ev sahibinin alması gerekmiyor mu?
    Şimdi ben şofben alıcam ve faturasıyla kiradan düşücem sizce sorun olurmu hukuki yönden?

• Doğru söylüyor senin alman lazım hukukende kiradan düşemezsin. Daha önce bu konuları konuşsaydınız yazıya dökseydiniz şansınız olurdu.
  • ev sahibinin yaptırması gerekiyor bende öğrenciyim ve evde kalıyorum ,şofbeni ben alıp taktırdım ama giderken ben şofbeni söküp yanımda götüreceğim bu yüzden kiradan düşmedim , bu arada şofbenin garantisi yokmuymuş?
  • Şofbeni sen alacaksın, kirayıda eksiksiz ödeyeceksin.Bu kadar.
  • Senin kullanımında bozulduysa sen sorumlusun. Eğer eve geçtiğinde bozuk olsaydı talep edebilirdin.
  • bende eve çıktıgımda ev boştu adamla anlaştık bu fiyatı ödersek beyaz eşya sohben ev sahibi sorumlu oluo ilk başta anlaşcaktın..
  • arkadaşlar şofbenin maalesef garantiside yok tamirde olmuyor eski birşey. kadında alırsın sonra söker gidersin dedi ama kontratta demirbaşlarda şofben yazıyor evden çıkarkende şofbeni bozuk diye depozitodan düşecek.İyide ben şimdi kadının evine neden şofben alıyımki sonuçta kişiye bağlı olarak bozulucak birşey değil kendiliğinden bozuldu :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bozulan şofbeni kaybetme. evden çıkarken onu takar gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: !nF3Rno

arkadaşlar şofbenin maalesef garantiside yok tamirde olmuyor eski birşey. kadında alırsın sonra söker gidersin dedi ama kontratta demirbaşlarda şofben yazıyor evden çıkarkende şofbeni bozuk diye depozitodan düşecek.İyide ben şimdi kadının evine neden şofben alıyımki sonuçta kişiye bağlı olarak bozulucak birşey değil kendiliğinden bozuldu :S

ya dert ettiğin şeye bak eğer şohben'e gerçekten ihtiyacın varsa alıcaksın zaten kaç paraki 40 liraya bile var eski şohbeni atma sakla çıkarken yerine takıverirsin en fazla
  • bizim kiracının çocukları kapıyı kırıyor sonrada siz yaptırın giderken götürecek değilim ya diyor babaları bu ne mantık hala anlamadım..
  • bizim arkadaşın evinde kombiyi çalmışlar, ev sahibiyle yarı yarıya paylaşmışlar parasını
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.