Şimdi Ara

SOCOM 4:Special Forces Online Oyuncuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ben bu oyunu arkadaşımla beraber aldık.Gerçekten çok eğlenceli bir oyun ve bence gayet başarılı.Ancak çok gerçekçi bir oyun ve bence her oyuncuya hitap etmiyor.Online ı gerçekten çok kaliteli bir çok oyun modu ve bir çok eğlenceli haritasıyla.Silah çeşitliliği,geliştirmesi vs. olarak da gayet çeşitli ve başarılı bir oyun.Aynı zaman da co-op olarak normal düşmanlara karşı savaşmak mümkün.Biz online oynuyoruz ve headsetim mevcut.

psn:alpberk .bence bu oyunu oynayan arkadaşlar bu oyunu burda klan kurma,klana üyelik,yardımlaşma,paylaşma gibi amaçlarla burada toplanabilir.belirli günler belirleyip private maçlar da yaparız.oyunu oynayan arkadaşlar psn ini yazsın onları listeye ekleyeceğim ..

psn:alpberk headset:var
    psn:detroit4321 headset:var
    psn:keko97tr headset:var
    psn:DestroyeR3133 headset:yok
    psn:siyahinci666 headset:var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrMojoRisin -- 6 Temmuz 2011; 11:48:45 >

• Bende varım, Headset var psn imzada

Headset yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royer -- 25 Haziran 2011; 22:15:57 >

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Bende varım oyunum pazartesi geliyor.

Headset yok

Oyunun story'si sarmıyor ama online BF3 veya MW3 çıkana kadar idare eder
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bır oncekı oyunu kotu olmasına ragmen arkadaslarla baya oynadık. Bu oyunda ayrı bir tat var. Ben de almayı düşünüyorum ama 2. elde uygun fıyatlı bır urun bulamadım. Bulursam ben de aranıza katılırım.

Orijinalden alıntı: zafer1857

Bır oncekı oyunu kotu olmasına ragmen arkadaslarla baya oynadık. Bu oyunda ayrı bir tat var. Ben de almayı düşünüyorum ama 2. elde uygun fıyatlı bır urun bulamadım. Bulursam ben de aranıza katılırım.

Online Pass var sanırım kardeş 0 almanı tavsiye ederim ama tam emin değilim.

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

quote:

Orijinalden alıntı: zafer1857

Bır oncekı oyunu kotu olmasına ragmen arkadaslarla baya oynadık. Bu oyunda ayrı bir tat var. Ben de almayı düşünüyorum ama 2. elde uygun fıyatlı bır urun bulamadım. Bulursam ben de aranıza katılırım.

Online Pass var sanırım kardeş 0 almanı tavsiye ederim ama tam emin değilim.
  • bende alıcam mk9 'a takas yapıcam
  • Paypay almaktan vazgeçmiş.Bu arada oyunum geldi oyun muhteşem storysini de beğendim şimdilik.Çok güzel özellikler var grafikler UNC2 nin biraz upgrade edilmiş hali desem yeridir yani güzel efektler özellikle patlamalar çok hoşuma gitti gerçek savaş atmosferi var ayrıca takım arkadaşları yapay zekası yüksek silah çeşitliliği çok iyi vuruş hissi inanılmaz.

PSN : siyahinci666

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

arkadaşlar bende alacam oyunu,co op videolarından çok etkilendim,normalde haftanın hergünü online olan biriyim,yanlız önümüzdeki bi iki hafta işlerim var,ardından boşum.Headset var,

Story pek iyi değil ama online BF3 ve MW3 çıkana kadar idare eder

OYUNDA ONLİNE KOD YOK! SORAN ARKADAŞLAR BİRAZ DİĞER MESAJLARI OKUYUN!
  • Zaten amaç Battlefield 3 çıkana kadar oyalanmak normalde Killzone 3 takılırdım klan arkadaşlarıyla son çıkan harita paketleri sarmadı pek,o yüzden yeni bi şeyler aramaya karar verdik arkadaşlarla... Fear 3 ve socom listeye aldığım 2 oyun. Fear 3 bazı abilerimle kesin oynamak istediğim bi oyun...Socom da co op videolarını izlediğimden beri etkilendiğim bi oyun oldu.

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

arkadaşlar bende alacam oyunu,co op videolarından çok etkilendim,normalde haftanın hergünü online olan biriyim,yanlız önümüzdeki bi iki hafta işlerim var,ardından boşum.Headset var,

Story pek iyi değil ama online BF3 ve MW3 çıkana kadar idare eder

OYUNDA ONLİNE KOD YOK! SORAN ARKADAŞLAR BİRAZ DİĞER MESAJLARI OKUYUN!

heyecan yapma
  • Arkadaşlar psn'mi ekleyin DestroyeR3133 2 trophy sonra platinum yardımınız lazım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.