Şimdi Ara

socket 939 cift cekirdekli islemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Sistemi tamamen degistirmek yerine makinaya 939 soket AMD X2 lerden almayi dusunuyorum ama bizim memlekette satan yer gormedim.

Temin edebilecegim bir yer var mi?

• x2 3800 ve x2 4200 mevcut.www.gigatek.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 5 Kasım 2007; 21:49:44 >
  • vardı o zaman çooooook pahalı olduğu için pek alınamıyordu. intelin amd yi iyice tokatlamasından sonra (amd kullanıcısıyım) fiyatları tepetaklak oldu. arkadaşların da dediği gibi gigatekten temin edilebiliniyormuş.
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • dfs bilgisayar sipariş üzerine socket 939 x2 3800 ve x2 4200 getiriyor.

Orjinalden alıntı: wineleven

vardı o zaman çooooook pahalı olduğu için pek alınamıyordu. intelin amd yi iyice tokatlamasından sonra (amd kullanıcısıyım) fiyatları tepetaklak oldu. arkadaşların da dediği gibi gigatekten temin edilebiliniyormuş.

s939 amd nin kral oldugu zamandı.
    intel hiç karsı gelemiyordu
    pentiium d die dandik işlemciler fln cıkarmıstı amd ozaman kraldı işlemciler pahalıydı esasında o dönem.
    ozaman opteron alıp corsair adata bh5 chipli ramler alıp dfı lanparty ile cosma zamanıydı
    ah ah eskiden daha iyidi amd platformu simdi hep f/p
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar Gigatek de 939 icin hic islemci gorunmuyor, link verebilir misiniz?

Orjinalden alıntı: RedLabel

Arkadaslar Gigatek de 939 icin hic islemci gorunmuyor, link verebilir misiniz?

Arkadaşım gigatek te yok zaten. Dfs bilgisayar da var.
  • valla ben komple satıcam sistemimi phenomlar gelınce

x2 4200 a8n5x 3 gb kingston ram belki ekran kartıyla beraber asus en 8800gts
  • www.dfsbilgisayar.com

AMD & Nvidia rulez
    Noxxion & Griswold
  • Bu iyi soru, benim venice3000+ i da voltajla oynamadan stabil 2.4ghz de kullaniyorum ve bu haliyle performansi fena degil. Su x2 3800 un getirisi ne kadar olur bu sisteme, tabi alirsam x2 3800 u de OCliyacagim.

Bir de simdi baktim islemcilere e2140 serisi intel islemciler oldukca uygun gibi, OC potansiyelleri nasil bu islemcilerin? Su anki anakart asus A8N-E, islemci venice 3000+(bayagi iyi OC oluyor) bir de dual 512mb ram var, bunlari elden cikartip uzerine ne kadar eklersem soyle OC ye izin vericek bir anakart, 2gb ram ve e2140 islemci alirim? Vistaya gectim ve makina artik kasmaya basladi.

Orjinalden alıntı: nox4949

Peki birsey sorayim size 2.2ghz de calisan 3200 den x2 4200 e gecersen performans artisi cok olurmu (vista kullanmayi dusunuyom)? %10-15 artis olursa degistirmeye degmezde.

fark hissedilir . özellikle çoklu uygulamalarda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 6 Kasım 2007; 20:31:44 >
    fahişeye fahişe, hırsıza hırsız, ahlaksıza ahlaksız diyemezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.