Şimdi Ara

SOA mı Boardwalk Empire mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Breaking Bad'e en çok benzeyen hangisidir?
    Birde SOA Dizimag'den kalkmış nerden izleyebilirim?

• Boardwalk Empire izlemedim ama dramada Breaking Bad ile Homeland-Sons of Anarchy yarışır bence.
  • SOA
  • Boardwalk izlemedim ama Sons of Anarchy çok iyi.
  • SOA

B.Bad'ten daha iyi bir yapım
  • Hangisini seçersiniz bilemem ama Boardwalk Empire mükemmel bir yapım.Oyuncular,senaryo,kullanılan dekorlar,kıyafetler hepsi harika.Steve Buscemi de ayrı etken gerçekten müthiş oynuyor.
  • Boardwalk Empire'a başla bence.Çok güzel bir dönem dizisi.Steve Buscemi gibi bir babayiğitte var.Herşeyiyle mükemmel bir yapım ama bazı bölümler cidden çok ağır ilerliyor.Sıkılabilirsin.

Soa'da tam aksine aksiyonu acayip bol.Sıkılacağın bölüm sayısı çok az.Ayrıca bu da mükemmel bir yapımdır.Ron pearlman,Katey Sagal gibi 2 sağlam aktörde var.Ayrıca çok sağlam bir soundtrackı var dizinin.Adamı acayip gazlıyor bazı sahnelerde.

Ayrıca birinde içki kaçakcılığı,diğerinde silah.Aksiyon istiyorsan Soa tam aradığın dizidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 5 Eylül 2013; 20:11:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SOA'yı hiçbir diziyle kıyaslayamam çünkü dizi aleminin kralı bence şuan. Tek rakibi GOT olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SOA izlemedim ama Boardwalk Empire kalitesini konuşturan bir dizidir.1920-30 lu yılların Amerika'sını çok iyi yansıtmışlar.

Ayrıca her iki yapım da kalitesine rağmen izleyici sayısı ülkemizde az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiqeCaLe -- 5 Eylül 2013; 12:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

SOA'yı hiçbir diziyle kıyaslayamam çünkü dizi aleminin kralı bence şuan. Tek rakibi GOT olabilir.

Katılıyorum Spartacus'u de unutmamak lazım ha birde prison break var. Breaking bad neyse ben gidiyorum
  • Boardwalk Empire, Breaking Bad'e daha çok benzer. Bütün sezon durgun gider ama sonlara doğru patlar dizi. SOA da mükemmel bir dizi.
  • Beyler SOA başladım ama ilk sezon o kadar güzel değil gibi daha sonra patlama yapılacak mı?

Özellikle birçok çete ismi var hangisi hangisiyle arkadaş,hangisi düşman anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Beyler SOA başladım ama ilk sezon o kadar güzel değil gibi daha sonra patlama yapılacak mı?

Özellikle birçok çete ismi var hangisi hangisiyle arkadaş,hangisi düşman anlamadım

Burda yazıyor çeteler falan ;http://22dakika.org/sons-of-anarchy-tanitim/

Dizi gayet güzel bence her sezon daha güzel oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Beyler SOA başladım ama ilk sezon o kadar güzel değil gibi daha sonra patlama yapılacak mı?

2. sezondan itibaren açılıyor, 3. sezon sıkıcıydı, 4-5 bomba
  • OldWolF3 kullanıcısına yanıt
    Dizigo'yu öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.