Şimdi Ara

SNR arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba her yıl en az 2 defa başıma gelen kopmalardan bıktım. D-smartın internetini kullandım o da aynı şey malum ttnet'in alt yapısını kullanıyo olunca hepsi. Neyse konuya geçeyim arkadaşlar SNR değerim çok düşük 6-8 idi akşam saatlerinde baktığımda ve bu kadar düşük olması kopmalara sebep oluyo sanırım. Bu SNR'ı arttırma yolu var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tesisatında bakım yaptırman gerekecek

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • Ttneti arayip hızımı düşürmelerini mi istiyim? Hatta fazla yukleniliyo sanırım yine buraya yazmıştım bununla ilgili bir şey 11mbit falan geliyodu hatta 8 gelmesi gerek normalde değil mi? 8e sabitlettirirsem sorun çözülür mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun beyler, dün aradım ttnet'i hızı 8e sabitlediler tivibu vardı 1 2 ay kadar önce şuan kullanmıyoruz onun için hızı arttırmışlar oturduğum semtte pek iyi sayılmaz alt yapı bakımından, sorun çözüldü gibi şimdilik snr 11-20 arası değişiyo kopma yok
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.