Şimdi Ara

Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
3
Favori
62.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Snopy V5H USB PRO Direksiyon almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.ilk önce direksiyonun içinde motor olduğu söyleniyor bu neişe yarıyor?bide vites ve el freni kullanılıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gork1905 -- 8 Haziran 2008; 16:14:22 >

• Dün aldım bu direksiyonu.. İçindeki motor çarpmalarda direksiyonun titremesini sağlıyor fakat her oyunda değil. El freni vites tabii ki de kullanılıyor. Yanlız dikkat et benim kutudan cd çıkmadı. Driver bulucam diye uğraşıyorum.. Aldığında bana da bi mesaj at da driver derdinden kurtulayım ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

Dün aldım bu direksiyonu.. İçindeki motor çarpmalarda direksiyonun titremesini sağlıyor fakat her oyunda değil. El freni vites tabii ki de kullanılıyor. Yanlız dikkat et benim kutudan cd çıkmadı. Driver bulucam diye uğraşıyorum.. Aldığında bana da bi mesaj at da driver derdinden kurtulayım ya :S
    tamam kardeşim merak etme haber veririm;)bide oyunlarda nasıl dönüşler rahatmı ?kullanışlımı alet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gork1905

tamam kardeşim merak etme haber veririm;)bide oyunlarda nasıl dönüşler rahatmı ?kullanışlımı alet?

Alıntıları Göster
    driver ı bu siteden indirebilirsiniz arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlanta -- 11 Haziran 2008; 13:46:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atlanta

driver ı bu siteden indirebilirsiniz arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Bende bu direksiyondan alcaktım vazgeçtim logitech alcam. Eğer almadıysan logitech öneririm. Logitech 'in ürünleri gerçekten çok kaliteli

• quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

Bende bu direksiyondan alcaktım vazgeçtim logitech alcam. Eğer almadıysan logitech öneririm. Logitech 'in ürünleri gerçekten çok kaliteli

Alıntıları Göster
    abi bnde bundan alıcam da yni Snopy V5H USB PRO am sormak istedigim baz şeyler var
    1, vitesi kaça gıdıyo yni 5 ilerı 1 gerı mı yoksa ileri gerımı var sadece
    2, bi de gaza az basınca yavaşmı gıdıyo dha çok basında daha hızlı mı gıdıoo yoksa klvyedki tuş gibi mı
    3,oyun otamatık tanıyomu yoksabiz tnıtıcaz oynıcam oyunlar most wanted . car bon bu 2si
    şimiden teşekürlerrr ??

• quote:

Orijinalden alıntı: wertyu361

abi bnde bundan alıcam da yni Snopy V5H USB PRO am sormak istedigim baz şeyler var
    1, vitesi kaça gıdıyo yni 5 ilerı 1 gerı mı yoksa ileri gerımı var sadece
    2, bi de gaza az basınca yavaşmı gıdıyo dha çok basında daha hızlı mı gıdıoo yoksa klvyedki tuş gibi mı
    3,oyun otamatık tanıyomu yoksabiz tnıtıcaz oynıcam oyunlar most wanted . car bon bu 2si
    şimiden teşekürlerrr ??

Alıntıları Göster
    aekadaşlar fiyatıtla banada uygun göründü.fikirlerinizi belirtebilir misiniz acaba??

• quote:

Orijinalden alıntı: maxi_rocker

aekadaşlar fiyatıtla banada uygun göründü.fikirlerinizi belirtebilir misiniz acaba??

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu direksiyon test drive oyunu ile tam uyum sağlıyo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

arkadaşlar bu direksiyon test drive oyunu ile tam uyum sağlıyo mu?

Alıntıları Göster
    ben aldım bu direksiyondan,
    Fren gaz ve direksiyon hassasiyeti güzel,
    Frene az basınca yavaş duruyo
    gaza az basınca yavaş gidiyo
    gazı kökleyince son sürat gidiyo
    Direksiyon az çevirince az dönüyo

Ancak Tirreşimini çalıştırmayı beceremedim.
  • Eskiletor E kullanıcısına yanıt
    B

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gxlbrkt -- 5 Nisan 2022; 4:1:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gxlbrkt

B
    süper bir direksiyon kardeşim ben aldığımdan beri başından kalkamıorum bu fiyata en iyi performanslı ürün budur eger param bol diosan logitechlere bakmanı öneririm.......... yanlız bu direksiyondan oldukca memnun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcansl -- 26 Şubat 2009; 20:45:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcansl

süper bir direksiyon kardeşim ben aldığımdan beri başından kalkamıorum bu fiyata en iyi performanslı ürün budur eger param bol diosan logitechlere bakmanı öneririm.......... yanlız bu direksiyondan oldukca memnun kaldım

Alıntıları Göster
    merhabalar, yeni başlık açmak istemedim.

bu ürünü ( snopy v5h usb pro) bir arkadaşım almış bana danıştı ama hiç kullanmadığım için bilmiyorum.

bunu rahat ve verimli şekilde kullanabileceğimiz birkaç oyun ismi önerebilirimisiniz.

şimdiden sağolun..

• quote:

Orijinalden alıntı: potentialflow

merhabalar, yeni başlık açmak istemedim.

bu ürünü ( snopy v5h usb pro) bir arkadaşım almış bana danıştı ama hiç kullanmadığım için bilmiyorum.

bunu rahat ve verimli şekilde kullanabileceğimiz birkaç oyun ismi önerebilirimisiniz.

şimdiden sağolun..

Alıntıları Göster
    Need For Speed

Bi Tanıdık Aldı bu direksiyondan, Underground 2 de muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Corvette. -- 18 Mart 2009; 19:28:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Corvette.

Need For Speed

Bi Tanıdık Aldı bu direksiyondan, Underground 2 de muhteşem.

Alıntıları Göster
    peki vites ne alemde ? yani denilen gibi 5+1 olcağını sanmıyorum ama 1 ileri 1 geri mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

peki vites ne alemde ? yani denilen gibi 5+1 olcağını sanmıyorum ama 1 ileri 1 geri mi ?

Alıntıları Göster
    Heralde aranızda en eski kullanan benim bu direksiyon setini, ben aldım ilk direksiyon alma deneyimimdi ve çok memnun kaldım gerek titreşimli motoru gerek hassasiyeti çok güzel..
    Yalnız bir arkadaş her oyunda kendisi mi tanıyor yoksa biz mi tanıtacağız demiş bu olay oyundan oyuna fark ediyor mesela bende hard truck oyununda options'tan joystic seçtim otomatik aldı ama undergroung2 de elle tek tek yaptım..
    Her oyuna göre farklılık gösteryor.Birde mode tuşu var buradan hassasiyet ayarlayabiliyorsun, eğer mode açıksa hassastır birazcık çevirdiğinde az döner ama kapalıysa çok çevirmeniz lazım ben genelde mode açık kullanıyorum..
    Sorusu olanları cevaplarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Heralde aranızda en eski kullanan benim bu direksiyon setini, ben aldım ilk direksiyon alma deneyimimdi ve çok memnun kaldım gerek titreşimli motoru gerek hassasiyeti çok güzel..
    Yalnız bir arkadaş her oyunda kendisi mi tanıyor yoksa biz mi tanıtacağız demiş bu olay oyundan oyuna fark ediyor mesela bende hard truck oyununda options'tan joystic seçtim otomatik aldı ama undergroung2 de elle tek tek yaptım..
    Her oyuna göre farklılık gösteryor.Birde mode tuşu var buradan hassasiyet ayarlayabiliyorsun, eğer mode açıksa hassastır birazcık çevirdiğinde az döner ama kapalıysa çok çevirmeniz lazım ben genelde mode açık kullanıyorum..
    Sorusu olanları cevaplarım...

Alıntıları Göster
    orhan6894 dostum selamlar yarın elime Snopy V5H USB Pro Direksiyon seti geçicekte ben windows 7 64 bit kullanıyorum çalışırmı onu öğrencektim lütfen acill şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: omer 1989

orhan6894 dostum selamlar yarın elime Snopy V5H USB Pro Direksiyon seti geçicekte ben windows 7 64 bit kullanıyorum çalışırmı onu öğrencektim lütfen acill şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar bende snopy v5h usb pro varda acaba windows 7 64 bitte çalışırmı lütfen acil yanıt bekliyorum şimdiden saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer 1989

selam arkadaşlar bende snopy v5h usb pro varda acaba windows 7 64 bitte çalışırmı lütfen acil yanıt bekliyorum şimdiden saolun

Alıntıları Göster
    64bit windows 7de driver kurmadan direk tanıdı. test drive unlimed oyunu için arkadaşımdan ödünç aldım. fakat bende titreşimi caliştıramadım. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: paveHawk

64bit windows 7de driver kurmadan direk tanıdı. test drive unlimed oyunu için arkadaşımdan ödünç aldım. fakat bende titreşimi caliştıramadım. :(

Alıntıları Göster
    Benim de iki sorum olacak ben de almayı düşünüyorum da. Windows 7 ultimate 64 bitte tamamıyla çalışyo mu ve bide Gaz fren pedalında hassasiyet var mı lütfen acil. bimeks te sorduğumda gaz fren hassasiyeti yalnızca Logitech lerde var demişti. Ama forumda hassasiyett olduğunu duyunca kafa karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IFNGNC

Benim de iki sorum olacak ben de almayı düşünüyorum da. Windows 7 ultimate 64 bitte tamamıyla çalışyo mu ve bide Gaz fren pedalında hassasiyet var mı lütfen acil. bimeks te sorduğumda gaz fren hassasiyeti yalnızca Logitech lerde var demişti. Ama forumda hassasiyett olduğunu duyunca kafa karıştı.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bu oyun konsolunu aldım ve çok menunum.Bende test driver adlı bir oyun var onunla müthiş bir uyum içinde oynuyorum.Birde Need For Speed Most Wanted adlı oyunlada büyük bir uyum içinde oynuyorum.Arkadaşlar direksiyonun tireşimi çok basitce ayarlanabiliyor hemde titreşim oyunda bir on-off yeri var ordan yapılıyor.Ama size driveri yükleyip oynamnızı tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.