Şimdi Ara

THRUSTMASTER T300RS GT PS/PC Direksiyon Seti + Stant

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 THRUSTMASTER T300RS GT PS/PC Direksiyon Seti + Stant

    THRUSTMASTER T300RS GT PS/PC Direksiyon Seti + Stant 


    6 ay önce yurtdışından alındı. Toplamda 3-4 saat kullanılmış, sıfırdan en ufak bir farkı yoktur. Kutusu dahil hiçbir eksiği de yoktur.


    Stant 5.000TL değerinde Gamestandpro Oyuncu stantıdır. Bu da hiç kullanılmadığı için sıfırdan farksız ve sorunsuzdur. 



    THRUSTMASTER T300RS GT PS/PC DİREKSİYON SETİ

    Hızlı fırçasız motor: tepkisel, gerçekçi Force Feedback için yaklaşık 25 watt güç

     

    Hızlı ve kolay direksiyon değiştirme sistemi: farklı yarış stillerinin tadını çıkarın

    Hiçbir ölü bölge içermeyen akıcı oyun oturumları için çift kayış sistemi

    Tescilli H.E.A.R.T manyetik teknolojisi: sınırsız ürün kullanım ömrü ve optimum hassasiyet

    T3PAGT 3 pedallı pedal seti içerir ve T-LCM Pedals pedal setiyle (ayrı olarak satılır) uyumludur

    Thrustmaster TH8A vites ve TSS Handbrake kademeli el freni|sıralı vites (ayrı olarak satılır) ile uyumludur

    Resmi lisanslı PlayStation ve Gran Turismo ürünü, PS5, PS4 ve PC ile uyumlu


    BASİT DİREKSİYON DEĞİŞTİRME SİSTEMİ

    T300RS serisindeki tüm ürünler (T300RS, T300RS GT ve T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) hızlı ve kolay bir direksiyon değiştirme sistemine sahip olup kullanıcıların farklı Thrustmaster direksiyonlarını (ayrı olarak satılır) kullanmalarına olanak tanır. Bir taban veya pedallar olmaksızın ayrı olarak satılan direksiyonlardan Thrustmaster eklenebilir direksiyonlar ekosistemi, T300RS kullanıcılarına farklı motor sporu stilleri için tasarlanmış geniş bir ürün seçeneği sunar: GT pist yarışlarından engebeli arazide ralli yarışlarına kadar tüm seçenekler Thrustmaster yarışçılarına açıktır.. Tabana yeni bir direksiyon takmak amacıyla mevcut direksiyonu çıkarmak için T300RS tabanındaki kilitleme sistemini çevirmeniz yeterlidir. Direksiyon için hızlı ayırma sistemi, uzun süreli mükemmel oynama dengesi için sadece bir yıldız tornavida kullanılmasını gerektirir.


    HIZLI, GÜÇLÜ FIRÇASIZ SERVO MOTOR

    T300RS serisindeki tüm ürünler (T300RS, T300RS GT ve T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) hızlı ve hassas performans ve her türlü yarış zemininde kusursuz kontrol için yaklaşık 25 watt gücünde fırçasız servo motora sahiptir. Her yarışın farklı unsurlarının kullanıcının ellerine gerçekçi, hassas aktarımı bu motoru elzem hale getirmektedir. Basit fırçalı motorun aksine T300RS serisi yarış direksiyonlarında bulunan fırçasız motor teknolojisi son derece sessiz bir yarış deneyimine de olanak tanır. Fırçasız motorun dayanıklılığı yarış direksiyonunun Force Feedback açısından kesintisiz yoğunluk ve gücü korumasını sağlayarak çok uzun oyun oturumları sırasında bile his kaybının önüne geçer. Fırçalı motorların aksine bu fırçasız motor teknolojisi sürücü için her yarışın sonuna kadar denge ve dinamik performans sağlar.


    TESCİLLİ MANYETİK TEKNOLOJİSİ

    T300RS serisindeki tüm ürünler (T300RS, T300RS GT ve T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) zamanla azalmayan optimum direksiyon hassasiyeti için Thrustmaster'ın tescilli manyetik teknolojisine sahiptir: Dünya çapındaki sanal yarışçılar tarafından altın standardı olarak kabul edilen güvenilirliğin tadını çıkarın. Thrustmaster'ın hiçbir potansiyometre içermeyen patentli temassız H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) sistemi, yarış oturumları boyunca sınırsız kullanım ömrü ve optimum hassasiyet sağlar: 65.536 değeri temsil eden 16 bite kadar çözünürlük. Yarışmaya başlamak, becerilerini korumak veya yarış performanslarını önemli derecede iyileştirmek isteyen tüm oyuncular için mükemmel bir yatırım olan bu tescilli teknoloji, T-LCM Pedals pedal seti ve amiral gemisi T-GT ve TS-XW serisi yarış direksiyonları (hepsi ayrı olarak satılır) da dahil olmak üzere Thrustmaster'ın son teknoloji ürün çeşitlerine de öncülü


    ÇİFT KAYIŞ SİSTEMİ

    T300RS serisindeki tüm ürünler (T300RS, T300RS GT ve T300 Ferrari Integral Racing Wheel Alcantara Edition) rahatsız edici gürültüleri azaltan ve daha yumuşak ve esnek bir sürüş deneyimi için daha akıcı hareketlere olanak tanıyan çift kayış sistemine sahiptir. Çift kayış sistemi, yarış parkuru veya pistinden alınan farklı veri unsurlarının düzeltilmesini sağlar. Doğrudan fırçasız motor bağlantısı sayesinde sistem, mevcut olabilecek tüm ölü bölgeleri ortadan kaldırır ve tüm yarış ortamlarında optimum gerçeklik için efektlerin kullanıcıya aktarılmasında kullanılan gücü düşürmeden rahatsız edici sarsıntıları azaltır. Thrustmaster'ın amiral gemisi yarış direksiyonu serisi (T-GT ve TS-XW, ayrı olarak satılır) için de tasarlanmış ve seriye dahil edilmiş bu sistem, ayrıntıların fark yarattığı yarışlar için performans açısından kayda değer bir teknoloji devrimini temsil eder.

    THRUSTMASTER T300RS GT PS/PC Direksiyon Seti + Stant


    THRUSTMASTER T300RS GT PS/PC Direksiyon Seti + Stant


    THRUSTMASTER T300RS GT PS/PC Direksiyon Seti + Stant


    THRUSTMASTER T300RS GT PS/PC Direksiyon Seti + Stant


    THRUSTMASTER T300RS GT PS/PC Direksiyon Seti + Stant


    THRUSTMASTER T300RS GT PS/PC Direksiyon Seti + Stant



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 18500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • İyi satışlar güzel ürün, güzel fiyat👍🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.