Şimdi Ara

Snopy v5h direksiyon seti el freni ve gaz + fren sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
22.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Snopy v5h direksiyon seti el freni ve gaz + fren sorunu

arkadaşlar hepsi doğru yerlere takılı ama

el frenınden yukarı takınca vıtesı gaz veriyor

yanı ayagımızın altındakı pedal bir işe yaramıyor test yaptıgımda görüyor ama oyunda el frenıyle gaz veriliyor nasıl düzeltırım

markası snopy v5h

• yokmu arkadaşlar bilen
  • El freni ve vites kutusu pedallarla aynı görevi yapıyor.
    Yani sadece görüntülük bi parça anlamı yok.
  • Oyun içi ayarlarını değiştirmelisin.Birde el freni fren pedalıyla aynı işlevdedir.Yani ikiside aynı komutu verir
  • ama gaz pedalıdnan gaza basınca gitmiyor

sadece el frenınden vitesi ilerı takınca gaz veriyor.

ayarları nasıl yapıyoruz.

iyi bilen arkadaşlar teamviewer ile pc me girip yapabılırmı ?
  • Controllerden ayarlicaksın.Hani klavyedeki tuşları ayarladığın yer varya ordan işte.Mesela ileriyi seçiceksin gaza basıcaksın vs.
  • işlemiyorki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam düzelttım herkeze teşekkürler
  • esat kardeş nasıl düzelttin bendede aynı sorun var bende ne gaz işlio neden vitesle el freni
  • kardes cd'deki Driveri Paylaşırmısın herkez 1 siteden kopyalamasız sürekli yanlıs bve aynı sacma sapan driverleri indiriorm !!
  • kardeş bende snopy v5h var oyunda gaz fren bton ayrlarını yapiorum ama sağa sola dönüş direksiyon ayarları oyunda kapalı yani bu şekilde steerin rıgt---- üstüne tklyorum ayrını değiştiriim diye ama kapalı gaz frende olmuyordu onuda direksiyonun içnde çikan cd var onu yükledim controllers function var ordan aryladim ama direksyon olmuor bir türlü
  • arkadaş oyuna gir accelerte yazana gel gaza bas brakeye gel frene bas viteside biliyorsundur zaten okadarınıda bilmen gerekir sorun çözüldü konu bitti
  • Ayni sorun bendede oldu aynı direksiyon seti snopy w20 yapacağınız şey direksiyon kurulumunda gelişmiş ayarlarda direksiyon hassasiyetini ayarladığınız bölgede ilk kurulum yaparken gaz ve frenede basıp aktif hale getirin sonra oynanış bölümüne girip ikincil seçeneklerden gaz ve fren tuşlarını seçip direksiyon setinde ayarlayın. Eğer yine olmazsa bu dediklerimi bi daha baştan yapın yine olmadı ozman. Seçeneklerden kontrolcülere girip gazı ters ortalanmış frenide ortalanmış yapın çalışır. Yardımcı olabildiysem ne mutlu (ets2 için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asapapao123 -- 23 Haziran 2016; 22:36:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.