Şimdi Ara

Snopy Rampage SN-R3 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
25.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mikrofon kalitesi hakkında bir ses kaydı atabilecek olan var mı? Teşekkürler.
  • Arkadaşlar ben bu kulaklığı almak istiyorum ama leptopumda tek bir jak girişi var ne yapabilirim bu konuda sorun yaşayanlar var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim laptopta tek giriş var. Bu seriden bir kulaklık kullanmam için şu aletten almam mı lazım?
  • Arkadaşlar o değil de bu snopy markasının sermayesi hangi devletin. ne malı yani bilenler atabilir mi şimdiden teşekkürler

• r3 mü r4 mü r5 daha iyidir arkadaşlar r5 sadece vatanda var vede o da 100 lira yı geçmiş bulunmakta,r4 internette 53 lira ,r5 in ikinci eli 65 lira hangisini tercih etmeliyim sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vin.diesel00

r3 mü r4 mü r5 daha iyidir arkadaşlar r5 sadece vatanda var vede o da 100 lira yı geçmiş bulunmakta,r4 internette 53 lira ,r5 in ikinci eli 65 lira hangisini tercih etmeliyim sizce?

Hacı aldıysan hangisini aldın ve mic performansı nasıldı ?
  • R4 aldim mikrofon guzel seste tatmin edici led isiklari da guzel tavsiye ederim..

• R4 aldim mikrofon guzel seste tatmin edici led isiklari da guzel tavsiye ederim..

• arkadaşlar kulaklıktan hala memnun musunuz? bi sorun falan var mı?
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    6 aydır kullanıyorum r3 modelini, bozulma kırılma vs olmadı henüz.... uzun kullanımda herhangi bir rahatsızlık yaratmadı (ortalama 3 saat oyun oynama)... alacak arkadaşlara tavsiye edebilirm......
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatrix

6 aydır kullanıyorum r3 modelini, bozulma kırılma vs olmadı henüz.... uzun kullanımda herhangi bir rahatsızlık yaratmadı (ortalama 3 saat oyun oynama)... alacak arkadaşlara tavsiye edebilirm......

eyvallah. Herkes olumlu yorum yapıyor alacam bakalım markası dandik gibi geldi ama iyi demek ki.
  • Arkadaşlar ürünü araştırdım. Genelde kargo parası ile birlikte 45-55 tl arasına geliyor. Bu miktardan fazla para vermeyin. Yorumların %90 ı iyi yönde. Özelikle Bass ının iyi olduğunu söylemekteler. Fakat mikrofon testlerinde sesin kısık geldiğini gördüm? Bunun nedeni mikrofonunu uzak olması olabilir? Bunun bir çözümü var mıdır ? Ürünü almak istiyorum kafama yatmayan tek özelliği mikrofonda sesin kısık gelmesi. Alacak olursak en ucuz en güvenilir nerden alabilriz ?
  • Snopy Rampage SN-R4 aldım ama ne yaptıysam ne ettiysem sürekli açık olan mikrofonu kapatamadım. Ses ayarlarından bu aygıtı dinle seçeneğide kapalı olmasına rağmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

arkadaşlar kulaklıktan hala memnun musunuz? bi sorun falan var mı?

yok 10 numara usta
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogux5531

Snopy Rampage SN-R4 aldım ama ne yaptıysam ne ettiysem sürekli açık olan mikrofonu kapatamadım. Ses ayarlarından bu aygıtı dinle seçeneğide kapalı olmasına rağmen.

Usta sen microfon girişinide takıosan zaten kapatamazsın.. sadece hoparlor girişini tak..
  • sn-r2 almayı dusunuyorum kullanan var mı ? yoksa r3 mu almalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: samur123

quote:

Orijinalden alıntı: ogux5531

Snopy Rampage SN-R4 aldım ama ne yaptıysam ne ettiysem sürekli açık olan mikrofonu kapatamadım. Ses ayarlarından bu aygıtı dinle seçeneğide kapalı olmasına rağmen.

Usta sen microfon girişinide takıosan zaten kapatamazsın.. sadece hoparlor girişini tak..

Mikrofon takılıyken açık kalmaz hocam. Mikrofon kullanacak program aktif olduğunda devreye girer. Neyse sorunu hallettim bir şekilde şuan sıkıntı yok. Ama SN-R4 modeli mikrofonu o kadar iyi değil belirteyim. Kısa olması sesi tam alamamasına ve derinden gitmesine sebep oluyor.

• bende r3 var herşey güzel gidiyordu bugun mikrafonu durup duruken bozuldumu anlayamadım cızırtı veriyor.
  • Arkadaşlar bende r3 aldım fakat mikrofon da çok fazla cızırtı var öyle ki kendi sesim duyulmuyor bazende hiç cızırtı olmuyor var mıdır bu cızırtıdan kurtulmanın bir yolu kullanan arkadaşlar mikrofon ayarlarını söylerse sevinirim yoksa geri çevirip başka bir tane istememi mi önerirsiniz?
  • Arkadaşlar R3 mü yoksa R5 mi çok kararsız kaldım..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.