Şimdi Ara

Snopy Rampage SN-R3 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
25.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende çok kararsız kaldım r3 mü r5 mi mikrofona önem veriyorum.r5 de kulaklıktan gelen sesi algılıyor diye duyumlar aldım böyle bir sorun yaşayan varmı hiç
  • slmkm123 kullanıcısına yanıt
    slmllar r4 tavsiye edebilirim güzel fiyatlı http://www.ucuzsarf.com/Search/Arama/0.aspx?Islem=Ara&q=r4

49 tl adetli alımlarda biraz daha iskonto yapılabiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzsarf -- 22 Temmuz 2015; 19:15:52 >
  • Arkadaşlar Ben Snopy Rampage R4 Modelini Aldım 1 Aydır Kullanıyorum NE Seste Sıkıntı Var Ne Mikrofonda Ve Bass Süper Veriyor Ayarladınmı Arkana Bakmazsın
    Tavsiye Ederim Işıkları Ve Tasarımı Güzel
  • sn-r3 modeli var bende. 6-7 aydır sıkıntı olmadan kullanıyordum gerçekten snopy'den beklemediğim kalitede güzel ses veriyor kulaklık bu konuda emin olabilirsiniz. mikrofonu da sadece CS için kullanıyorum onda da bi sıkıntısı yok.

fakat dünden beri kullanamıyorum çünkü kablosunda bi temassızlık oluştu sol taraftan ses kesilip duruyor, kabloyu oynatınca düzeliyor bazen. birden oldu haldur huldur da kullanmadım oysa ki

yani ses alış-veriş kesinlikle güzel fakat sağlamlık konusunda malumunuz gördüğünüz üzere.
  • Beyler sorum var.

R3 mü, R4 mü, R5 mi yoksa R7 mi?

Nedenleriyle birlikte söylerseniz çok müteşekkir olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • R5 modelini aldım bilgisayarıma takıyorum jak girişlerini algılıyor fakat ne ses var nede ışıkları çalışıyor :S çalıştırmak icin ayrı bir eklenti kurmam gerekiyormu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

sn-r3 modeli var bende. 6-7 aydır sıkıntı olmadan kullanıyordum gerçekten snopy'den beklemediğim kalitede güzel ses veriyor kulaklık bu konuda emin olabilirsiniz. mikrofonu da sadece CS için kullanıyorum onda da bi sıkıntısı yok.

fakat dünden beri kullanamıyorum çünkü kablosunda bi temassızlık oluştu sol taraftan ses kesilip duruyor, kabloyu oynatınca düzeliyor bazen. birden oldu haldur huldur da kullanmadım oysa ki

yani ses alış-veriş kesinlikle güzel fakat sağlamlık konusunda malumunuz gördüğünüz üzere.

Hocam aynı sorun bende de oldu kulaklığı yaklaşık 8-10 aydır kullanmaktayım bi anda bozulduğunu fark ettim, kablonun kulaklıkla birleşim yerinde sorun var oynatınca ses gidip geliyor falan, yeni kulaklık alacağım teknosada iDance Jockey 600'ü gördüm hoşuma gitti ama nette hakkında bilgi yok.

• Bende r5 modelini sipariş veriyorum. Umarım memnun kalırız. Teşekkürer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ukayl06 -- 25 Ocak 2016; 16:28:22 >
  • Ilk sayfalara bakarak r3 aldim ama diğer sayfalarda bozulanlar olmuş onlari okumamistim
  • nitro gliserin N kullanıcısına yanıt
    Memnun musunuz hocam ? Ben bir de R9 modelini gördüm ama o daha ucuz. Anlam veremedim. Hangisi daha iyi anlayamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Memnun musunuz hocam ? Ben bir de R9 modelini gördüm ama o daha ucuz. Anlam veremedim. Hangisi daha iyi anlayamadım.

Ben 2 tane aldimda biri kardeşime biri kendime,hepsiburadadan. Bitane eksik gönderdiler gelen urunu kardesim kullaniyor bikere denedim kulağin etrafini kapliyor rahat baya,mikrofonu baya uzakta duruyor ama skypedan konuştuk mikrofonu uzakta ama sesi iyi geliyor. eksik gelen urun icin yazdim o gelsin kullanayim o zaman ayrintili yazarim. Siralamayi bende anlamadim r5 hepsinden pahali r9 çok ucuz

• nitro gliserin N kullanıcısına yanıt
    Almışken R5 alayım diyorum ama çok da fark yoksa 50 60 lira fark vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Güle güle kullan.

• quote:

Almışken R5 alayım diyorum ama çok da fark yoksa 50 60 lira fark vermeye gerek yok diye düşünüyorum. Güle güle kullan.

2 tane hepsiburadadan siyah renk olanını aldım 1 tane gönderdiler kaç kere yazdım eksik ürün geldi diye inceleyeceğiz dediler en son 1 hafta sonra gönderdiler bugun elime geldi ama beyaz olanını göndermişler ben beyaz istememiştim. O kadar sancılı bi alışveriş oldu ve mikrofonundan karşıya az ses gidiyor. Siyah olanında bir sıkıntı yok ama bugun gelen beyaz olanının mikrofonunda sorun vardı iade edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitro gliserin

quote:

2 tane hepsiburadadan siyah renk olanını aldım 1 tane gönderdiler kaç kere yazdım eksik ürün geldi diye inceleyeceğiz dediler en son 1 hafta sonra gönderdiler bugun elime geldi ama beyaz olanını göndermişler ben beyaz istememiştim. O kadar sancılı bi alışveriş oldu ve mikrofonundan karşıya az ses gidiyor. Siyah olanında bir sıkıntı yok ama bugun gelen beyaz olanının mikrofonunda sorun vardı iade edeceğim

Ben R5 modelini aldım hocam dün.Çok da memnunum.Malzeme kalitesi falan çok hoşuma gitti fiyatına göre.Vatan'da %25 indirim vardı bir de 72 liraya aldım.Mikrofonu da beklemediğim şekilde iyi çıktı.Herkese öneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-00B482800

quote:

quote:

Ben R5 modelini aldım hocam dün.Çok da memnunum.Malzeme kalitesi falan çok hoşuma gitti fiyatına göre.Vatan'da %25 indirim vardı bir de 72 liraya aldım.Mikrofonu da beklemediğim şekilde iyi çıktı.Herkese öneriyorum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: ThePscho

quote:

Orijinalden alynty: nitro gliserin

quote:

Almy?ken R5 alayym diyorum ama çok da fark yoksa 50 60 lira fark vermeye gerek yok diye dü?ünüyorum. Güle güle kullan.

2 tane hepsiburadadan siyah renk olanyny aldym 1 tane gönderdiler kaç kere yazdym eksik ürün geldi diye inceleyece?iz dediler en son 1 hafta sonra gönderdiler bugun elime geldi ama beyaz olanyny göndermi?ler ben beyaz istememi?tim. O kadar sancyly bi aly?veri? oldu ve mikrofonundan kar?yya az ses gidiyor. Siyah olanynda bir sykynty yok ama bugun gelen beyaz olanynyn mikrofonunda sorun vardy iade edece?im

Ben R5 modelini aldym hocam dün.Çok da memnunum.Malzeme kalitesi falan çok ho?uma gitti fiyatyna göre.Vatan'da %25 indirim vardy bir de 72 liraya aldym.Mikrofonu da beklemedi?im ?ekilde iyi çykty.Herkese öneriyorum.

R3 te baya rahat hoşuma gitti ama mikrofonu sorunlu iade edeceğim belki r5 alırım. Vatanda %25 indirim göremedim sitesinde,mağazalarda sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitro gliserin -- 1 Şubat 2016; 20:48:17 >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alynty: nitro gliserin

quote:

Almy?ken R5 alayym diyorum ama çok da fark yoksa 50 60 lira fark vermeye gerek yok diye dü?ünüyorum. Güle güle kullan.

2 tane hepsiburadadan siyah renk olanyny aldym 1 tane gönderdiler kaç kere yazdym eksik ürün geldi diye inceleyece?iz dediler en son 1 hafta sonra gönderdiler bugun elime geldi ama beyaz olanyny göndermi?ler ben beyaz istememi?tim. O kadar sancyly bi aly?veri? oldu ve mikrofonundan kar?yya az ses gidiyor. Siyah olanynda bir sykynty yok ama bugun gelen beyaz olanynyn mikrofonunda sorun vardy iade edece?im

Ben R5 modelini aldym hocam dün.Çok da memnunum.Malzeme kalitesi falan çok ho?uma gitti fiyatyna göre.Vatan'da %25 indirim vardy bir de 72 liraya aldym.Mikrofonu da beklemedi?im ?ekilde iyi çykty.Herkese öneriyorum.

R3 te baya rahat hoşuma gitti ama mikrofonu sorunlu iade edeceğim belki r5 alırım. Vatanda %25 indirim göremedim sitesinde,mağazalarda sanırım

O günkü etkinlikten dolayı öyleydi.Rampage bazı youtuberları getirmişti de oraya.Oyun Portal, Garbarius ve Eastergamers TV.

• Ben senin yerinde olsam hem daha ucuz hemde daha kaliteli olan aşagıdaki ürünü satın alırım.

http://www.toptanbilgisayar.net/Tigoes-G2-2016-Ledli-BeyazMavi-Oyun-Kulakligi-KAMPANYALI,PR-1767901.html
  • Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum SN-R5'i hala memnun musunuz kulaklıktan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum SN-R5'i hala memnun musunuz kulaklıktan?

Ben almadım ya vazgeçtim.
  • Ben hala daha aktif olarak kullanıyorum. Çokta memnunum. Mikrofonu olsun. Ses kalitesi olsun. On numara. Sizin ses kartınız iyi ise kulaklıkta mikrofonda iyi. Kötü ise kulaklıkta kötü. Çünkü Logitech, Creative, Razer gibi firmaların kulaklıklarının iyi olmasının pahallı olmasının nedeni içlerinde gömülü ses kartları var. Bazı modellerde ise usb bağlantı aparatının üzerinden ses jackları bağlandığını görebilirsiniz. İşte o ses kartı. R5 gibi kulaklıkların onlardan tek eksik yanı bu kartların içinde olmaması. Yiğidi öldür hakkını yeme demişler. Ses kartınız iyi ise (gamer anakartların tamamına yakınında gayet yeterli seviyede ses kartı mevcut) tadını alırsınız. Ama tutup 100 liralık alt seviye bir anakarta ve ya orta seviye donanımlara sahip sadece stereo ses çıkışı olan anakartta bu kulaklıktan verim alamazsınız. Ses için Razer in sanal ses kartı programını kullanarak çok iyi sonuçlar alabilirsiniz ama mikrofon için birşey yapmanız zor kötü ses kartlarında.
    En basitinden ses kartınızın ne kadar kapsamlı olduğunu aşağı yukarı kestirmek için anakartın üzerindeki ses girişlerine bakın.
    2 ve ya 3 ise stereo (standart)
    5 ve ya 6 ise 5.1 - 7.1 (kaliteli) bir ses kartı olma şansı yüksek
    Birde optik çıkış var.
    Soketin içinde kırmızı ışık yanıyor. Optik çıkış olanlarda kaliteli kapsamında genel olarak.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.