Bildirim
Sniper Kullanımı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yer çekimi ve rüzgarı hesaba katmadan uzun menzilli atış yapılmaz.Merminin hedefe gideceği süreyi hesaplaman, buna göre merminin yer çekimi etkisiyle ne kadar yere doğru yol alacağını bilmen lazım.Öyle oyunlardaki gibi mermi dürbünün ortasındaki noktaya gitmez.
Ghost sniper diye bi oyun vardı, şimdiye kadar oynadığım en gercekci sniper oyunuydu, tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
yer çekimi ve rüzgarı hesaba katmadan uzun menzilli atış yapılmaz.Merminin hedefe gideceği süreyi hesaplaman, buna göre merminin yer çekimi etkisiyle ne kadar yere doğru yol alacağını bilmen lazım.Öyle oyunlardaki gibi mermi dürbünün ortasındaki noktaya gitmez.
Ghost sniper diye bi oyun vardı, şimdiye kadar oynadığım en gercekci sniper oyunuydu, tavsiye ederim.
av silahlarının dürbünü oda mı aynı -
quote:
Orijinalden alıntı: DisCoKraL
quote:
Orijinalden alıntı: Hayvansı Terlik
Ghost sniper diye bi oyun vardı, şimdiye kadar oynadığım en gercekci sniper oyunuydu, tavsiye ederim.
av silahlarının dürbünü oda mı aynı
mermi sapar diyoruz sen hala dürbün diyosun -
İlk öncelikle " sniperlara ilgim var " demek biraz yanlış anlaşılabilir. Sniper dürbünlü silahı kullanan keskin nişancıya denir. Malesef bu artık alışılmış bir hatadır, gerek oyunlardan gerek kulaktan duymalıktan. Düzeltmek istedim :) -
Yaş kaç çok merak ettim nasıl bekliyebilirsinki tam gösterdiği yeri vurmasını...
Fizikte falan görürsünüz ileride. -
quote:
Orijinalden alıntı: dac_guitars
İlk öncelikle " sniperlara ilgim var " demek biraz yanlış anlaşılabilir. Sniper dürbünlü silahı kullanan keskin nişancıya denir. Malesef bu artık alışılmış bir hatadır, gerek oyunlardan gerek kulaktan duymalıktan. Düzeltmek istedim :)
sniperlara ilgisi var işte konuyu başka yere çekme
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hunter777
Yaş kaç çok merak ettim nasıl bekliyebilirsinki tam gösterdiği yeri vurmasını...
Fizikte falan görürsünüz ileride.
fazla cs oynamış bu arkadaş liseye daha çok vardır bunu,bunu alın içeri... -
quote:
Orijinalden alıntı: berkalonso
quote:
fazla cs oynamış bu arkadaş liseye daha çok vardır bunu,bunu alın içeri...
arpan fazla gelmiş heralde neden bu kadar taktın anlamadım -
nickimi oku -
quote:
quote:
quote:
arpan fazla gelmiş heralde neden bu kadar taktın anlamadım
Edit: Pardon yanlış anlamışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter777 -- 13 Temmuz 2011; 17:26:29 > -
quote:
quote:
quote:
quote:
arpan fazla gelmiş heralde neden bu kadar taktın anlamadım
Yok yani hani ilk soruşun bilmiyorsunda.
Üstüne bir daha av silahları için sordmuşsun o yüzden.
@Hunter777 sana demedim zaten kapak yapmaya çalışan ama yapamayanlara sözüm.
-
Sniper temalı güzel bi oyun var mı bildiğiniz bu arada beyler ? -
quote:
Orijinalden alıntı: BulletForMyValentine
Sniper temalı güzel bi oyun var mı bildiğiniz bu arada beyler ?
sniper ghost warrior diye bi oyun var nasıldır bilmem hiç oynamadım ama güzel diyenler var -
Rüzgar ve yer çekimine göre sapma yapar. Namluda sorun varsa namluya göre de sapma yapabilir. Hunting Unlimited oynarsan biraz anlayabilirsin. -
askerde svd dragunov kullanyodum.şöyle söylüyüm 200 metreye kadar(genelde,belki av tüfeklerinde bu menzil kısa olabilir) tam ortadaki yere gider. 200 metreden sonra zaten kullanacağın silahın dürbünününde eğitimini alırsın orda kaç metrede dürbündeki hangi işaret yada noktanın hedefe gelmesi gerektiğini öğretirler. tabi burda senin tetiği çekişinde çok önemli. ben 600 metreye kadar düzgün atış yapabiliyodum sonrası beni aşıyodu.gerçekten sıcaklık ve rüzgar önemli oluyomuş. -
Hastasıyım Barrett M107 -
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
Rüzgar ve yer çekimine göre sapma yapar. Namluda sorun varsa namluya göre de sapma yapabilir. Hunting Unlimited oynarsan biraz anlayabilirsin.
Oyun oynamakla merak sarmakla olmaz o işler. -
quote:
Orijinalden alıntı: DestroyeR33
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
Rüzgar ve yer çekimine göre sapma yapar. Namluda sorun varsa namluya göre de sapma yapabilir. Hunting Unlimited oynarsan biraz anlayabilirsin.
Oyun oynamakla merak sarmakla olmaz o işler.
Olacağını söylemedim zaten. Sadece nasıl olduğunu biraz anlayabileceğini söyledim.Merak sarmakla olur ama.
-
iyi dürbünlü tüfeklerde mesafe rüzgar ayarı var onu ayarlıyınca tam ortadan vuruyorsun hedefi. Zeten o ayarı yapan sen değilsin yardımcın mesafeyi ve rüzgarı söylüyor. Önemli olan iyi tetik çekmek. Sarsılmadan dikkatlice çektiğin halde gayet iyi atışlar yapılabiliyor.
Benzer içerikler
- dik durunca sırtım ağrıyor
- tarot günah mı
- nba izle
- nescafe zararlı mı
- kişiyi suç işlemeye toplum iter münazara
- dc açıldı mı
- ets 2 türkiye haritası
- penis nakli
- telegram indirim
- büyük indirim günleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X