Şimdi Ara

Sneijdersporlular neden piyasada yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu elemanları tek tek hatırlıyorum isimleri aklımda geçmiş mesajlarını bile bulurum.Yönetime sallayıp her akşam Sneijder fotoları bırakıyorlardı ilk ayrıldığı zamanlar.Şimdi ben bu adamların birkaçını sadece Antalya beraberliği sonrası forumda gördüm ufaktan eleştiri mesajları ile, e kardeşler 4 tane farklı galibiyet aldığımız maç sonraları neden gelip sevinmediniz takım iyi giderken yoksunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nice'ten ev tutmuşlar

• En son tosun paşa Ibiza'dan döndüğünde onu karşılamak için havalimanında görülmüştüler. Sonra ne oldu bilmiyorum. Hep beraber Nice'e gittiler sanırım. Oradan da tosun paşayla beraber Acun'un düğününe gitmiş olabilirler.
  • Kadro dışı kalan şinoya moral vermek için fransaya uçmuşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sneijderin gidişine değil gidiş şekline kızdı herkes.Senin cl de çeyrek finale çıkmana katkı sağlamış seni clde üst tura taşımış 2 şampiyonluk aldırmış adama bunları yapmaya hakkın yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Sneijderin gidişine değil gidiş şekline kızdı herkes.Senin cl de çeyrek finale çıkmana katkı sağlamış seni clde üst tura taşımış 2 şampiyonluk aldırmış adama bunları yapmaya hakkın yok.

Bu takimdan ne efsaneler ne sekillerde ayrildi. Galatasaray'da vefa diye birsey 20 senedir kalmadi.

Yemisim senede 5 milyon euro alip butun arkadaslari cift idman yaparken Ibiza'da tatil yapan adama vefa gostermeyi. Geciniz.

• sneijder kim? bizde mi oynadı:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Neden bu kadar ucuz?
    3 ay önce açıldı
    Bir Quaresma'mız Yok Malesef !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla ben cok tepkiliydim sneijderin gonderilmesine.

Sneijder fit degil evet ama belhandadan da 8 milyon edecek bir performans alamadik suana kadar. Kotu mu oynuyor hayir ama bize o noktada daha kilit isler yapacak bir adam lazim bence.

• Geçen sene bu takım rakip yarı sahada az da olsa kalabilmişse bunu sadece ve sadece Sneijder sayesinde yaptı.. Az da olsa rakip sahaya geçmişse bununda çok büyük kısmı Bruma sayesindedir.. Btün yaz kadro dışı kalmış sezon öncesi antremanı yapmamış bir adamdan şimdi üst düzey performans mı bekliyorsunuz? az bekleyin 3 hafta sonra sizi susturmaya başlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Geçen sene bu takım rakip yarı sahada az da olsa kalabilmişse bunu sadece ve sadece Sneijder sayesinde yaptı.. Az da olsa rakip sahaya geçmişse bununda çok büyük kısmı Bruma sayesindedir.. Btün yaz kadro dışı kalmış sezon öncesi antremanı yapmamış bir adamdan şimdi üst düzey performans mı bekliyorsunuz? az bekleyin 3 hafta sonra sizi susturmaya başlar..

Kadroya giremeyecek ki. Susturmazsa sınırsız çizecen mi kendini ? Ben çizecem susturursa. Kendi mesleğine saygısı olmayan adamın 3 haftada iyileşeceğini sanan fanatiktir. Şinosuz nice çok iyi oynuyor. Şino gitsin kendi barında garsonluk yapsın .Kondisyonu anca ona yeter şuan

Geçen sene şino hiç bir şey yapmadı. Pay biçmeye çalışmayın. Yan gelip yattı. Yok ufakta olsa etkisi varmış geçiniz. Geçen sene Bruma yaptı herşeyi. Gerisi yan gelip yattı.
    Tek tek elinden futbola dair herşey gidiyor. Milli takımdaki yerinide forma numarasınıda kaybetti. Seneye çağırılmayacak büyük olasılıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F763346C1 -- 21 Eylül 2017; 19:13:1 >

• Umut bulut , olcan adın gibiler son kuruşuna kadar kulüpten alacaklarını aldıkları yerde, 5 m euro alacağını bırakıp ayrılan sneijder daima saygıyı hak eder. Sırf bu yüzden bile bu adam sevgiyi ve saygıyı hak ediyor. Gitmesi değil, gonderilis şekli hoş değildi sadece. Kendisine başarılar diliyorum.

• dursuncunun konusunu beslemek işime gelmez ama meydanı boş sanamsın malum ciddi knou kasıyor gs forumunda.
    snejdersporlu değilim ama yerine alınan belhandanın verilen parayı göz önnüden bulundurursak yanlış tarnsfer değişimi olduğunu kör gözler bile görür.
    belhanda yerine yıllık ücretinde indiirm karşılığı snejderin 2 yıl daha takımda kalması en iyi seçenekti.
    ama şino ama yönetim artık hangisi yan çizdiyse sonuç ayrılık oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Umut bulut , olcan adın gibiler son kuruşuna kadar kulüpten alacaklarını aldıkları yerde, 5 m euro alacağını bırakıp ayrılan sneijder daima saygıyı hak eder. Sırf bu yüzden bile bu adam sevgiyi ve saygıyı hak ediyor. Gitmesi değil, gonderilis şekli hoş değildi sadece. Kendisine başarılar diliyorum.

yalnız orda karşılıklı fesih olduydu 7.5mlik serbest kalma maddesinden feragat etti yönetim yani maddi zarar söz konusu gidişinde.
    üstüne belhandaya ödenenler ve şimdiye kadar ki vasat performansı var.
  • çok şino fanatiği değilim ama teneke takıp gönderdiğiniz şino yerine oynayan belhandanın ne katkısı var takıma söyle de bi biz de bilelim :)

koşuyor geyikleri yapmayın, sabri de koşuyordu ama kimse beğenmiyor :)
  • Ulen adam gitti halen konuşuyorsunuz belli ki acıtmış bi taraflarınızı.

Hayır biz unutmaya çalışıyoruz gidişini bunlar hatırlatıyor yazdığın ismi bi sorgulat bakalım Sneijder bu ölüsü yeter bu lige maaşında indirime giden ve Galatasarayda kalmak isteyen bi adamı yollarsan boyle manzaralarla karşılaşığ tepki alırsın.

• Benim anlamadığım niye taraftar 2ye bölündü ? Birisi Şinoya sövüyor iyi ki gitti diyor , diğeri de niye gitti diye sövüyor. Bu adamla sayısız başarı kazandık , tam zamanında da gitti bence. Önümüze bakalım.

• Sneijdersporlu diye birşey yok. Bu kulüpten zamanı gelince Metin Oktay, Tanju Çolak, Prekazi, Hagi, Taffarel, Mondragon ve nice efsane ayrıldı. Ama hiçbirine Sneijder'e yapıldığı gibi itibarsızlaştırma çalışması yapılmadı. Hemde Tanju Çolak ezeli rakibimiz Fenerbahçe'ye gitti ama hala Galatasaray'daki performansııyla, 5-0'lık Nöşatel maçıyla anılıyor.

Çoğu Galatasaray'lı Sneijder'in gönderilmesine değil, gönderiliş biçimine tepki koydu. Önce şunu bir anlayın. Sneijder'i sevmek başka, Galatasaray sevgisi bambaşka. Tıpkı Fenerbahçe'nin yaşadığı Alex olayı gibi. Malesef son yıllarda bu 2 güzide kulübümüz, takımlarına büyük başarılar kazandırmış ve taraftarın sevgilisi olmuş bu tip oyuncularla düzgün bir şekilde ayrılamıyor.

Bu takıma Drogba ile birlikte geldiğinde çağ ağlattan, Şampiyonlar Liginde gruptan çıkaran, tek başına 5 dakika da derbi kazandıran, 2015 yılındaki şampiyonluğun baş kahramanlarından olan bir adama, bizim gibi geçmişten gelen bir kulüp kültürüne sahip olan bir kulübün, bize yaşattığı bu başarılar ve sevinçler göz önüne alındığında bu şekilde gönderilmemeliydi. Dillere pelesenk olmuş ve çocuklarımıza torunlarımıza anlatacağımız sadece o "Allahımmmm gollllll" anı için bile bu şekilde gönderilmeyi haketmedi. Anlamadığınız ve anlamamakta ta ısrar ettiğiniz şey bu.

Ayrıca şunu da unutmayın yada at gözlüğü takmış gibi görmemezlik gelmeyin. Sneijder istese RVP'nin yaptığı gibi yattığı yerden 5 milyon Euro'sunu alır, sakatım diyip gidip Hollanda Milli Takımına katılır ve ilk 11'de oynardı. Ama o alacaklarını bırakıp ayrıca yine istese kabul etmeyeceği madde olan, Türkiye'de herhangi bir kulübe imza atamaz kuralını kabul etmez ve anında Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir gibi takımlara anında transfer olabilirdi, özellikle Fenerbahçe ve Başakşehir avını bekleyen timsah gibi Sneijder'in kulüpten ayrılmasını bekliyordu.

quote:

"Profesyonel futbolculmuz Wesley Sneijder ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir. Futbolcu 2017-18 sezonunda garanti ücreti olan 4 milyon 500 bin Euro'dan feragat etmiştir. Futbolcu önümüzdeki 3 yıl içerisinde Türkiye'de başka bir futbol kulübüne transfer olması durumunda şirketimize 20 milyon Euro tazminat ödeyecektir"

Dip Not: Sneijder ile yollar ayrılmalıydı, öyle yada böyle. Bunda çoğu Galatasaray'lı hemfikirdi zaten. 2012-2013 kadrosu miladını doldurmuştu, değişmesi şarttı. Ayrıca bu takımda Sneijder şuan ki temposuyla oynayamazdı. Sneijder pres yapmaz, geriye destek vermez. Yani Tudor'un sistemine tersti. Ama bu muameleyi de haketmedi. Bu kadar vefasız davranılmamalıydı. Ayrıca gittiği halde hala arkasından konuşuluyor. Bunları haketmiyor.

• Hâlâ şınayderi savunan var..

• quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

quote:

Geçen sene bu takım rakip yarı sahada az da olsa kalabilmişse bunu sadece ve sadece Sneijder sayesinde yaptı.. Az da olsa rakip sahaya geçmişse bununda çok büyük kısmı Bruma sayesindedir.. Btün yaz kadro dışı kalmış sezon öncesi antremanı yapmamış bir adamdan şimdi üst düzey performans mı bekliyorsunuz? az bekleyin 3 hafta sonra sizi susturmaya başlar..

Kadroya giremeyecek ki. Susturmazsa sınırsız çizecen mi kendini ? Ben çizecem susturursa. Kendi mesleğine saygısı olmayan adamın 3 haftada iyileşeceğini sanan fanatiktir. Şinosuz nice çok iyi oynuyor. Şino gitsin kendi barında garsonluk yapsın .Kondisyonu anca ona yeter şuan

Geçen sene şino hiç bir şey yapmadı. Pay biçmeye çalışmayın. Yan gelip yattı. Yok ufakta olsa etkisi varmış geçiniz. Geçen sene Bruma yaptı herşeyi. Gerisi yan gelip yattı.
    Tek tek elinden futbola dair herşey gidiyor. Milli takımdaki yerinide forma numarasınıda kaybetti. Seneye çağırılmayacak büyük olasılıkla.

Ben kumarbaz değilim asla iddiaya girmem.. Sözümün arkasındayım.. Size güzelce sözlerinizi yutturacak.. 3-4 hafta bekleyin.. Adamın mesleğine saygısı gayet yerinde. Kendisini bir şekilde yollamayı kafasına koyan adamların izin verip de sonra taraftarı galeyana getirmesi nasıl bir bir ahlak örneğidir? ve bu tuzağa düşmekte ne büyük bir garabettir bence sorgulanmalı.

Sneijder gibi takımı oynatan 10 numara günümüz futbolunda 10 numara oynatan takımlar en önemli silahtır. Alex ile karıştırılmamalı, alex kendisi oynayarak takımını oynatıyordu. Adam'ın dört senesinin son iki senesi Dursun denen çapsızın çökerttiği takımda geçti diye kim olduğunu ve ne olduğunu karıştırmayıon.. Adamın oynadığı kulüplerin maçlarını sadece hayranlıkla izleyenlerin ona sövmeye kalkması da kıskançlık mı? kin mi? ve ya her ne ise isim koyamadım ama çok sağlıklı bir durum da değil..

Ajax
    Real
    İnter
    Galatasaray
    Nice

Hollanda 132 defa milli

böyle bir kariyeri hayal dahi edemezsiniz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alvr Recoba

quote:

Ben kumarbaz değilim asla iddiaya girmem.. Sözümün arkasındayım.. Size güzelce sözlerinizi yutturacak.. 3-4 hafta bekleyin.. Adamın mesleğine saygısı gayet yerinde. Kendisini bir şekilde yollamayı kafasına koyan adamların izin verip de sonra taraftarı galeyana getirmesi nasıl bir bir ahlak örneğidir? ve bu tuzağa düşmekte ne büyük bir garabettir bence sorgulanmalı.

Sneijder gibi takımı oynatan 10 numara günümüz futbolunda 10 numara oynatan takımlar en önemli silahtır. Alex ile karıştırılmamalı, alex kendisi oynayarak takımını oynatıyordu. Adam'ın dört senesinin son iki senesi Dursun denen çapsızın çökerttiği takımda geçti diye kim olduğunu ve ne olduğunu karıştırmayıon.. Adamın oynadığı kulüplerin maçlarını sadece hayranlıkla izleyenlerin ona sövmeye kalkması da kıskançlık mı? kin mi? ve ya her ne ise isim koyamadım ama çok sağlıklı bir durum da değil..

Ajax
    Real
    İnter
    Galatasaray
    Nice

Hollanda 132 defa milli

böyle bir kariyeri hayal dahi edemezsiniz..

Yemiyor demiyorda kumarbaz değilim diyor.

Sanki para var ortada altı üstü bir hesap

Bana hala geçmişi ile cevap veriyorsun. Geçmişi top oynamıyor diye kaç defa söyledim sana.

2-3 maç tökezleyince şinoggggggg , beloş diye gezinirsin ortalıkta. Tökezlememizi bekleye dur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.