Şimdi Ara

Sneijder toplam maliyeti (sponsor içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10 gündür çeşitli kanallarda özellikle diğer takımların kalemşörleri tarafından Sneijder'ın yüksek maliyetli olduğu ön plana çıkarılıp dezenformasyon yapılıyor.

Şimdi Sneijder'ın gerçek maliyetini açıklıyorum. Kaynağı en sonda belirteceğim.

Konu trollüllük veya başka bir amaç gütmemektedir.

Gelelim Wesley Sneijder'ın maliyetine...

Inter Milan'a 7,5 milyon avro verdiğimizi biliyorsunuz ama Sneijder'a ne kadar veriyoruz.

Daha Sneijder gelmeden ben bu adamdan soğudum , gelecekse hemen gelsin triplerine giren arkadaşların yüreğine su serpecek söyleyeceklerim.

Sneijder, Pirelli ile olan sponsorluk sözleşmesinden 3 milyon avro , Inter 3 milyon avro alıyordu. Sneijder , Inter'den ayrılınca o 3 milyon avroyu da istedi ve

bizim transfer süreci uzadı. Pirelli, Sneijder'a sponsorluk desteğini sürdüreceğini ancak başarılı olma zorunluluğu ve Şampiyonlar Liginde olma şartı getirdi. Yani Sneijder, yatmaya değil oynamaya geliyor.

Yıllık 4.3 milyon avro ve maç başı 25 bin avro alacak Sneijder.

İşte bilinmeyenleri açıklıyorum. Pirelli, Inter'e verdiği 3 milyon avro yerine Galatasaray'a senelik 1,5 milyon avro verecek.

Sonuç : Sneijder ; yıllık 2.8 milyon avro 25 bin maç başı ve 500 bin avro bonus ile Galatasaray'da oynayacak.

• Kaynak : unuttum yazmayı . İyi Galatasaraylı Ersan Çelik bilen bilir
  • Senede en az 40 mac oynasa vay anasini futbolcu olmak vardi hayatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pirelli ne alaka onu anlamadım ki. Nike desen neyse oyuncunun da sponsoru ama Pirelli'nin sadece Inter'in sponsoru olduğunu düşünüyorum.
  • Bedava'ya almışız nerdeyse.
  • Şimdi bu adamın bireysel sponsorları da var biliyoruz. NIKE falan bunun sponsoru sanırım bize katkısı olacak mı ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Bedava'ya almışız nerdeyse.

aynen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sallama bence.çok saçma gerçekten.
  • Bende konusunu actim gec kalmisim:)
    Bedava ya almisiz harbi....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Bedava'ya almışız nerdeyse.

Bedava zaten. Gizli sponsoru yazmayı unutmuş arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Şimdi bu adamın bireysel sponsorları da var biliyoruz. NIKE falan bunun sponsoru sanırım bize katkısı olacak mı ki ?

Normalde oyuncuların sponsorluk anlaşmalarında Kulüpte belli bir yüzde kazanır ama biz bu yüzdeden vazgeçip tamamını Sneijdere bıraktık. Ama hangi sponsorundan bilemiyorum, nike olabilir.
  • Arkadas yapmayin sunu Gs klubu resmi aciklamarida hikaye Sneijder senelik maliyeti 6 milyon euro bunun lami cimi yok bütün yabanci basinda gecen rakamlar bu paranin 4 milyon erousuda garanti para yani oynasada oynamasada alacagi en düsük rakam bu sonrasinda 25 bin euro mac basi ücret, ev, araba, ucak vs vs masraflari ve bunun yaninda lig ve sampiyonlar liginde derece icin prim var.
    Ha Riera gibi adama zaten senede 3.5 milyon veren Melo gibi kiralik oynayan ve italyada net senede 1 milyon kazanabilen adama 8 milyon para bayilan bir klup bu tarz A sinif oyuncu icinde bu para abartili olmaz o ayri konu.
  • Pirelli markası, FC Inter başkanı Moratti'nin sahibi olduğu holdingin değil mi ? Galatasaray'a sponsorlukları yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Senede en az 40 mac oynasa vay anasini futbolcu olmak vardi hayatta

Senede 40 mac oynarsa helal olsun.
    Benim korkum mac oynamadan alacağı garanti para olur.Sakatlıkdı, sorundu vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln10

Pirelli markası, FC Inter başkanı Moratti'nin sahibi olduğu holdingin değil mi ? Galatasaray'a sponsorlukları yoktu

aynen :)
  • Hiç para vermedik öpücükle aldık şınayderi desen daha inandırıcı olucak konu . Nerden buluyorsunuz bu rakamları Galatasaray Sportif A.Ş. muhasebe müdürümüsünüz bilmiyorumki.
  • nontvspor duymasin
  • İyi ama Pirelli İnter'in sponsoru değil mi niye Galatasaray'a para versin ? Nike dese anlarım.

İçeride kalmış alacağı için uzamıştır belki transfer süreci.Yani şu anlatılan saçma geldi bana.
  • Gs iflas etti diye Ağlayan rakipleri bu konuda Nedense göremedim
  • İnter'in şirket hisselerinin %1.83'ü C.M.C SpA & Pirelli'ye ait. Pirelli'nin kurucusu Giovanni Battista Pirelli dir. 1995 yılından beridir İnter'in forma sponsoru 2018 yılında sponsorluk süresi sona ericek.

----------------------------------

İnternazionale kulübü sahibi Massimo Moratti, Wesley Sneijder'i Real Madrid'den yüklü bir bonservis bedeli ödeyerek (15 milyon €) transfer etmişti. Sneijder, İnterle birlikte pek çok kupa kazandı. İnter'in en önemli isimlerinden birisi oldu. İnter 2011 yılı ile birlikte finansal açıdan sıkıntılar yaşamaya başlayınca takımdan önemli isimler ayrılmak zorunda kaldı. Samuel Eto'o, Lucio, Thiago Motta, Maicon, Balotelli, Julio Cesar gibi önemli yıldızlar takımdan ayrıldı. Massimo Moratti bu şekilde takımın maaş yükünü azaltalarak yıllık masrafları düşürmek istedi. Bu saydığım isimlerin yıllık masrafı İnter için çoktu. İnter futbolculara yıllık parasının yanı sıra vergilerini karşılıyordu 6 milyon € para alan adamın masrafı 12milyon € lara kadar yükseliyordu. Bu yüzden Massimo Moratti Sneijder gibi pek çok isimle yolları ayırdı. Ancak Moratti, Sneijder'e tıpkı Beşiktaş'ın Quaresma'ya yaptığı gibi kadro dışı bırakarak forma yüzü göstermedi. Sneijder'e yıllık aldığı miktarı düşürmesini istedi ancak Sneijder reddetti. Böylece ipler koptu Sneijder bu sezon İnter de forma şansı bulamadı. Bugün bu maaş yükünden dolayı futbolcuları satan diğer bir kulüpte AC Milan. Milano devi bu sezon maaş yükünü azaltmak ve bütçe açıklarını kapatmak için Zlatan İbrahimovic, Thiago Silva gibi yıldızlarını takımdan yolladı. İtalyadaki ekonomik kriz bunada eklenince Milano devleri mali açıdan sıkıntılardan kurtulamadı.

-----------------------------------

Yazımın son bölümünde Galatasaray'dan bahsetmek istiyorum. Galatasaray dünyanın en iyi oyun kurucularından mevkisinin en iyi isimlerinden birini transfer etti.
    Sneijder'in İnterde az oynamış olması dezavantaj gibi gözüksede ben Sneijder'in birkaç hafta içersinde tam potansiyeline ulaşacağını düşünüyorum. Yapılan bu transferden dolayı Ünal Aysal ve kulüp yönetimini tebrik ediyorum gerçekten büyük bir transfer yaptılar.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.