Şimdi Ara

SNEİJDER' önüne Santrafor Lazımmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • doğru diyorsunuz bende böyle düşüyorum sneijder i anlayabilecek bir forvet drogba ,drogba olmasa işimiz zordu .Aynı sorun sağ kanatta hamit-eboue arasında ve riera -amrabat arasında var kanatlar bu yüzden etkisiz anlaşamıyorlar işte

Orijinalden alıntı: %99

yav ne alakası var saçma sapan yorumlar yapmayın be hemen Umut ile Burak'ı küçük düşürüyorsunuz golden sonra Akhisar defansta çok boşluk verdi ve Drogbanın oyuna girmesiyle sadece sneijder değil herkes canlandı...Her şeyde birilerini kötülemeyin be.

aga tek top denen bir oyun tarzı var drogba girdikten sonra ve sonrası diye oyun değişti herkes tek top yaptı neden forvetin nasılsa takımda öyle şekillenir umut koşuyor ama booş sabride 100 orta açsın 1i tutar bu takım kalitesinde değiller umut ancak yedek olur sabride bıraksın artık futbolu yaw yeter

• Eğer fatih hoca daha doğru düzgün maç oynamadı diye schalke maçında dorgbayı oynatmazsa ağır ayıp eder.

Orijinalden alıntı: crimsonist

yekta yuzunden ortadan adam gibi top cıkmıyordu selçuk yardımlasıp topu ileri tasıyacak adam bulamıyordu , yekta cıkınca sneijder göbeğe gelip topları drogba ile birleştirdi .aradaki bağlantıyı sağladı . olay böyle çözüldü ve drogba faktörü .

Bu yorumun üstüne konuşmayın.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

yav ne alakası var saçma sapan yorumlar yapmayın be hemen Umut ile Burak'ı küçük düşürüyorsunuz golden sonra Akhisar defansta çok boşluk verdi ve Drogbanın oyuna girmesiyle sadece sneijder değil herkes canlandı...Her şeyde birilerini kötülemeyin be.

Ben buragı kotulemedim.Burak santrafor degil forvettir.Sneijder ile pas alışveriş yapmıyor.Drogba tam bir santrafor oyuncusu oyunu ileride tutmamızı saglıyor.Burak kesinlikle drogba nın etrafında olması lazım ,kanat olur yada 2 li oynarlar.Burak ilk 11oyuncusudur bu kadroda

Burak aslında kanat oyucusuydu dostum ama kaç yıldır oynamıyor eğer oynarsa ve form tutarsa wuhhhuu

Bunun form ile alakası yok .Burakta santrafor ozelliği yok.Arkası donuk top alamıyor.Teknigi okadar iyi degil(topu saklıyacak bir oyuncu değil) Fiziğini kullanamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetenekli oyuncularla hızlı top yapıp, tempoyu arttırmamız lazım maç içinde. Öyle aheste aheste top oynarsan, Sneijder'in anlamı kalmaz, Şampiyonlar Ligi için de gerekli olan hızlı top oynamak.

Burak-Sneijder-Drogba iyi bir hücum üçlüsü olacak bence.

Yahu hadi Burak'ı anlıyorum adamda güç var , kuvvet var , bir şekilde oyuna etki edebiliyor da kimse bana Umut Galatasaray'ın 1. forveti olur demesin. Adam silik oynuyor , sene başından beri performansı git gide düştü. Alınmaması hem onun hemde bizim yararımıza olacak. Bana kalırsa Umut 3. forvet de olamaz , kenardan girecek adam oyuna etki edebilmeli , Umut'ta o yok.
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Aman kardeşim bu forumda Burak diyecen Umut diyecen , başkasını dedin mi hemen toplanıyor futbol bilgisayarları.

Yahu hadi Burak'ı anlıyorum adamda güç var , kuvvet var , bir şekilde oyuna etki edebiliyor da kimse bana Umut Galatasaray'ın 1. forveti olur demesin. Adam silik oynuyor , sene başından beri performansı git gide düştü. Alınmaması hem onun hemde bizim yararımıza olacak. Bana kalırsa Umut 3. forvet de olamaz , kenardan girecek adam oyuna etki edebilmeli , Umut'ta o yok.

Umut yedeğin yedegi olur bu takımda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Abi adam normal bir adam değil ,Sneijder'le dans etti resmen birbirlerini tamamladılar..Bu ofans çok can yakar..

Aynen Sneijderle uyumu çok iyiydi. :)

İki ne yaptığını bilen adam oynamaya başlıyınca Burak da show a katıldı. Bu adamın eleştirlmesinin nedeni Fener de bjk da tutunamamasının nedeni onu oynatacak bi lider olmayışı. TS iken selçuk oynatıyodu, GS de sistem anlayışı yüzünden Burak kayboluyodu... AMa şimdi ileri de basıp ağırlığımızı iyice hissettirecek bi jokerimiz oldu iyi ki varsın Drogba türkiye ligini domine ettik.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.