Şimdi Ara

Sneijder Espirisi Yapan Liseli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• biri şunu vurun daha ölmedi swfsine çevirsin tam uygun video

• Devletin malına bukadar kolay zarar verebilen bir zihniyet,hiç hoş değil.
  • Gulmedim hem gunah beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Sneijder Espirisi Yapan Liseli
  • Bunların devlete verdiği zarar varya dağdaki teröristin verdiği zarardan farksız.
  • O sıraları nasıl fırlatıyorlar öyle ya?
  • parası bizden çıkmıyor mu zaten , o zaman devletin malına değil kendi malımıza zarar veriyoruz.
  • Şimdi bunlar çok büyük bir iş yapmış gibi video çekmişler bide. Ayıp günahtır..
  • ben güldüm
  • Bi dakka bi dakka beyler
  • Enes Mutlu diye biri yorum yapmış aynen katılıyorum. Eğitim sistemi ne olursa olsun böyle bir nesil adam olur mu, şunlara bak
  • bu ne biçim liselilik lan. hayır anlarım bizde yaptık ama internette gördüğümüz saçma salak şekilleri çekmedik. lise bitmiş.
  • Adamlar sırayı atıyo lan
  • ana avrat sövdüm o devlet malına zarar verenlere
  • zamanında uslu birer çocuk olmuşlar gibi, sanki hepiniz devlet mallarını koruma derneği üyesisiniz şunlara bak birden devlet aşkıyla yanıp tutuştular video komik işte lan kasmaya gerek yok, ama yorumlar videodan daha gülünç
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

Devlet malına zarar demişler. Yahu sanki sırayı baltayla parçalamışlar. O sıra kullanılmaya devam edicek aynı şekilde ne farkı var ki.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sweeny

Devletin malına bukadar kolay zarar verebilen bir zihniyet,hiç hoş değil.

Ömer Dinçer was here.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EminJan

Devlet malına zarar demişler. Yahu sanki sırayı baltayla parçalamışlar. O sıra kullanılmaya devam edicek aynı şekilde ne farkı var ki.

aynen kardeşim.

bizim millet klavyeye gelince çok anlayışlı, sorumluluk sahibi. peki bu sokaklar niye çöp kaynıyor kim atıyor bunları hiç anlamıyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jang

zamanında uslu birer çocuk olmuşlar gibi, sanki hepiniz devlet mallarını koruma derneği üyesisiniz şunlara bak birden devlet aşkıyla yanıp tutuştular video komik işte lan kasmaya gerek yok, ama yorumlar videodan daha gülünç

• Vay anası...Adamlar sıraları fırlatıyor biz birbirimizi fırlatıyorduk!!!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.