Şimdi Ara

Sneijder'e pas verilmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Elano geldiğinde böyle şeyler yaşanmıştı malum dünde bazı pozisyonlar pas verilmedi adama, hatta Sabri gitti sol ayağıyla şut çekti Böyle bir şey olmasından çekiniyorum geri takım tam kadro olarak çıkınca düşündüm çıkacak adamları öyle pas vermeyecek pek adam çıkmaz gibi geldi de kafama takıldı genede.

Birde umarım Fatih Terim tam yerinde oynatır adamı valla acaip kafama takıldı bu iki konu Şu Drogba gelse de adam akıllı tam kadro bir sahaya çıksak görsek psikolojim bozuldu yemin ederim

• bi sen bi de patos64 diye bir arkadaş bıkmadınız konu açmaktan tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: %99

bi sen bi de patos64 diye bir arkadaş bıkmadınız konu açmaktan tebrik ederim

kaç gündür banlıydım ben 2 tane konu açtım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName.

Beyler Elano geldiğinde böyle şeyler yaşanmıştı malum dünde bazı pozisyonlar pas verilmedi adama, hatta Sabri gitti sol ayağıyla şut çekti Böyle bir şey olmasından çekiniyorum geri takım tam kadro olarak çıkınca düşündüm çıkacak adamları öyle pas vermeyecek pek adam çıkmaz gibi geldi de kafama takıldı genede.

Birde umarım Fatih Terim tam yerinde oynatır adamı valla acaip kafama takıldı bu iki konu Şu Drogba gelse de adam akıllı tam kadro bir sahaya çıksak görsek psikolojim bozuldu yemin ederim

Öteki konuyada yazdim burayada yazayim..

Bu dediğini dün bende farkettiim.. Bilmiyorum sen nasil izledin ama dün ben maçtaydim Doğu üstteydim.. Dolayisiyla oyun düzenini tam anlamiyla görebildim ve Bi çok yerde Snaijder En ideal pas yollarina kaçmasina rağmen Bi çok yere pas alamadi Bilhassa Pas vermediler.. Hatta ben dahil bi çok kişi baya baya sinir olduk bu duruma..

Umarim Takim içinde Snaijdere verilen miktar sorun yaratmazda bu dişlanmişlik yok olur.. Yoksa GS'nin canini yakanlar yine GS'liler olacak.. Hamit kabzimalini saymiyorum bile.. Dün herhalde aşagi katta falan olsaydim Sol tarafta çizgide sürekli top öldürdügü pozisyonlardan birinde sahaya dalar kafa göz dalardim.. Sabri hamit bu takimin Sirtina saplanmiş Hançerlerdir başka bişiy değil...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: %99

bi sen bi de patos64 diye bir arkadaş bıkmadınız konu açmaktan tebrik ederim

kaç gündür banlıydım ben 2 tane konu açtım daha

Bu daha baslangic yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Beyler Elano geldiğinde böyle şeyler yaşanmıştı malum dünde bazı pozisyonlar pas verilmedi adama, hatta Sabri gitti sol ayağıyla şut çekti Böyle bir şey olmasından çekiniyorum geri takım tam kadro olarak çıkınca düşündüm çıkacak adamları öyle pas vermeyecek pek adam çıkmaz gibi geldi de kafama takıldı genede.

Bu dediğini dün bende farkettiim.. Bilmiyorum sen nasil izledin ama dün ben maçtaydim Doğu üstteydim.. Dolayisiyla oyun düzenini tam anlamiyla görebildim ve Bi çok yerde Snaijder En ideal pas yollarina kaçmasina rağmen Bi çok yere pas alamadi Bilhassa Pas vermediler.. Hatta ben dahil bi çok kişi baya baya sinir olduk bu duruma..

Umarim Takim içinde Snaijdere verilen miktar sorun yaratmazda bu dişlanmişlik yok olur.. Yoksa GS'nin canini yakanlar yine GS'liler olacak.. Hamit kabzimalini saymiyorum bile.. Dün herhalde aşagi katta falan olsaydim Sol tarafta çizgide sürekli top öldürdügü pozisyonlardan birinde sahaya dalar kafa göz dalardim.. Sabri hamit bu takimin Sirtina saplanmiş Hançerlerdir başka bişiy değil...

Maçtaydım bende adam çok uygun yerlerdeydi vermediler pas hele o Sabri gitti sol ayağıyla şut çekti Sneijder'e çıkarsa gol bile olabilirdi pozisyon yanlış hatırlamıyorsam o sırada Sneijder yayın sol tarafında çok müsaitti

• Sabri'ye duydugum nefret 3'e katlandi.
  • [DHTUBE=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gebuc61LwXU#!]

umuta dikkat
    gelsin bence sınyderde dırogba ada iyi transferler
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

Sabri'ye duydugum nefret 3'e katlandi.

şaka şaka
  • Son derece hakli ve yerinde bir konu

Eger Bursa macinda da bu olur ise yaziklar olsun.
  • Henuz alisamadiklarina veriyorum bu durumu ama bir pozisyonda Engin resmen bos olmasina ragmen vermedi taraftarda tepki gosterdi hatta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Maçtaydım bende adam çok uygun yerlerdeydi vermediler pas hele o Sabri gitti sol ayağıyla şut çekti Sneijder'e çıkarsa gol bile olabilirdi pozisyon yanlış hatırlamıyorsam o sırada Sneijder yayın sol tarafında çok müsaitti

Aynen o pozisyonda fittirdik zaten.. Arkadamki adamda Artik maçi Neresiyle izliyosa '' sneijder koşmuyo lan bence çiksin '' dedi... Sabriye mi yoksa arkamdakine mi küfür edeyim şaşirdim o an

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Gezmiş

Henuz alisamadiklarina veriyorum bu durumu ama bir pozisyonda Engin resmen bos olmasina ragmen vermedi taraftarda tepki gosterdi hatta.

Yok be dostum ne alakasi var alişamamakla... Hali sahada bile tanimadigin adama Müsaitse pas veriyosun orta açiyosun.. Sabri hamit falan resmen '' Ulan bari ilk 11'de çiktik vuralim gitsin '' mantigiyla oynadi..

• dün izleyemedim gene pas verilmemiş.
  • Sneijder'e pas vermiyorllar. Resmen esirgiyorlar topu adamdan. O yüzden pasifmiş gibi gözüküyor adam. Oyuncuların derhal alışması lazım. Ama Drogba öyle olmaz. Adama pas vermezlerse valla zorla alır o pası
  • sahada gözleriniz sadece sneijder'i takip ettiği için abartıyorsunuz bu durumu.

sabri, yekta, aydın, emre, umut zaten pas özürlü adamlar.

hamit, selçuk, burak, sneijder, drogba. bunlar saha üzerinde olduğu zaman siz görün tek top organizasyonlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

sahada gözleriniz sadece sneijder'i takip ettiği için abartıyorsunuz bu durumu.

sabri, yekta, aydın, emre, umut zaten pas özürlü adamlar.

hamit, selçuk, burak, sneijder, drogba. bunlar saha üzerinde olduğu zaman siz görün tek top organizasyonlarını.

aynen, biz şimdi istiyoruzki her top gelsin sneijdere, her atakta en az bi kere topa deysin istiyoruz, olmayınca da "oyuncu kötü değil bizimkiler pas atmıyor" moduna giriyoruz, kabul biraz pas atmama durumu var ama öyle takım sneijdere cephe aldı kadar değil max 3 maç daha böyle sürer
  • yok abi hala var bu sorun şimdi saçmalıyorsun diyecekler ama staddan izlerken çok belli oluyor adam defalarca bomboş pozisyona çıkardı kendini pas almak için vermiyorlar adama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.