Şimdi Ara

Snatch (2000) | Guy Ritchie

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Çoğu kişiler izlemiştir ama filmin ana konusunu bulamadım, gözden kaçıranlar için bir nevi tavsiye konusuda diyebiliriz. Guy Ritchie üstad Lock, Stock and Two Smoking Barrels kadrosunu hemen hemen tekrar toplamış ve baştan sonra eğlencenin ateşini közlemiş. Gene orjinal karakterler, harika müzikler, kurgusu, olay örgüsü, replikleri ile yer yer güldüren yeri geldi mi dramı içimize işleten bir film. Jason Statham dövüşmese de varlığı yeten oyunculardan. Duruşu ve ses tonu ile oyunculuğu etkileyici. Brad Pitt çingene rolünün altından çok iyi kalkmış. Beni en çok etkileyen Alan Ford'un oyunculuğu idi. Müthiş bir performans, sırf onun için bile film tekrar tekrar izlenir. Gözden kaçırmış, bu zamana kadar fırsat bulamamış olanlar izleme listesinde 1.sıraya alabilir.

Konusu

Çaylak lisanssız boks organizatörleri Turkish ve ortağı Tommy yasadışı boks işindeki büyük isim tuğla kafayı maç için ikna ederler. Çingene Mickey maç yerine kendi kurallarıyla oynamaya başlayınca iş çıpğrından çıkar. Bu rad dört parmak franky ve 86 karatlık elmas londra'da kaybolmuştur. Franky'nin tuzağa düşürüldüğünü öğrenen kuzen Avi, Frakny'yi kontrol etmesi ve elması bulması için sağ koluyla Londra'ya gelir.

Fragman

• Çok Ağır Bir Filmdir. 10 Kere Bile İzlesen 'Ben Bi Önceki İzleyişimde Bunu Nasıl Fark Edememişim' Dersiniz
  • Az önce bitirdim bu zamana kadar basıl izlememişim, çok eğlenceli bir filmdi nasıl başladı bitti anlamadım,
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    İzlemediysen bunu da çok seveceksin %100

Lock, Stock and Two Smoking Barrels

• Aldım listeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raunk -- 20 Haziran 2013; 2:13:13 >
  • İzlemedim üstat hemen ediniyorum,

@Aseuz
  • Valla sizi bilmiyorum ama bütün jason statham filmlerini ezbere biliyorum artık. Hele tetikçiyi. Adamda görünmeyen karizma ve kabiliyet var. Eğer bu adam oynuyorsa vardır bir güzellik o filmde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Constantine 2 | Keanu Reeves
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RakiBinboa

Valla sizi bilmiyorum ama bütün jason statham filmlerini ezbere biliyorum artık. Hele tetikçiyi. Adamda görünmeyen karizma ve kabiliyet var. Eğer bu adam oynuyorsa vardır bir güzellik o filmde

Jason'ın 1-2 filmi dışında hepsini izlemişim ben de (izlemediklerim fantastik türde olan felan var, onlar).
    Bu kadar fazla filmini seyrettiğim tek aktör olsa gerek.

Konuyla alakalı olarak:
    Snatch
    Lock, Stock and Two Smoking Barrels
    RocknRolla

Bu 3'lüyü izlemeyenler izlesin.
  • Çok sağlam bi filmdir.
  • Gelmiş geçmiş en iyi filmdir benim için.

whythefuckidowantacaravanhasgotnofuckinwheels?!
  • İzlememiş olanlar için;

Bu bir Jason Statham filmi (günümüzde onunla özdeşleşen bir aksiyon tarzı demek istediğim) değildir.Tam bir Guy Ritchie filmidir.

Lock Stock and 2 Smoking Barrels ve Revolver da tarzı sevenler tarafından izlenmelidir.
  • Snatch - Lock stock - Revolver zaten 3 efsane diye geçiyor.
  • Yeni izledim bradd pitt ve jason statham konusmaya gerek yok zaten ozellıkle brad pitt ın oynadıgı karakter baya hosuma gitti bizim burdaki cingenelerı andırıyor
  • Şu soygun sahnesi beni bitiyor ya.

• İzlediğim en iyi filmler arasında ilk 5'e rahat girer. Brad Pitt'in oynadığı karakter bile yeter.
  • Brad pitt özellikle filmde oynamak istemiş diye biliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok kalite film ama bir o kadarda karışık :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.