Şimdi Ara

SNAPCHAT KILITLENDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
27.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde email gelmişti 3. Parti uygulama kullanıyorsunuz falan diye. Şimdi snap falan açamıyorum. Sildim yine yükledim, bu sefer giriş yapılmıyor, locked diyor. Böyle sorunla karşılaşan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mail banada geldi. Bende geri cevap atarak durumu güzelcene anlattım. Henüz hesabım kilitlenmedi ancak şifrenizi değiştirirseniz açılıyormuş hesap.
  • Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Umarım açılır deneyeceğim hemen çok sağolun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet oldu hocam teşekkurler
    Büyük ihtimal sınırsız ban yiyeceğim 1 ay sonra

• Geçmiş olsun

Şimdilik bir şey demiyorum şirket adına, maile cevap versinler o zaman yorum yapacağım. Eğer bir daha süreli veya süresiz banlanırsanız bence çok saçma olur. Artık zaten resmi uygulamanın gelmesi gerekiyor bir şekilde.
  • O kadar çalışanınız var WPye de snapchat çıkarıp şu uygulamayı kaldırın dedim

Teşekkür ederim
    Elimiz kolumuz bağlı mecbur 6snap kullanıyoruz, orijinali yok adamlar ban atıyor. İlginç. 6snap de orijinalini aratmayacak bir uygulama olmuş ama orijinali gelsin artık böyle sorunlar olmaması için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Viber Sorunu!
    13 yıl önce açıldı
    Snapchat yazıyor bildirimi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Ne zaman gelecek çok merak ediyorum. Yabancı sitelerde wp10 ile gelecek yazmış birileri sabırlı olun demiş. Gelsin artık yeter

• Hocam aynı sıkıntı bende de var ve şifre değiştirmek için bağlantı açılmıyo kafayı yicem :D
  • rocknrol kullanıcısına yanıt
    Tarayıcınzın mağazasına bakın ( bilgisayardan ) hani vpn eklentileri olur ya zenmate gibi falan onları indirin. Herhangi ülkeden bağlanın. Sonra snapin sitesinden değiştirin şifrenizi. Bilgisayardan yapın bu işlemleri hocam telefon değil

• Evet Snapchat'e hayırlı olsun benimde hesabımı kilitlemişler. Çok amatörce hareketler bunlar. Hem WP'ye uygulama yapma hemde WP'den bağlananların hesaplarını kilitle.
    Yukarıda dediklerimi yapın düzeliyor hocam, haklısınız çok amatörce. Utanmadan 3. Parti kullanıyorsunuz diyor. Ee ne yapalım getirmemişsin platforma. Rudy Hyun sağolsun uygulama aratmıyor orijinalini. Tasarımı kotudur orijinalinden başka da eksisi yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

Yukarıda dediklerimi yapın düzeliyor hocam, haklısınız çok amatörce. Utanmadan 3. Parti kullanıyorsunuz diyor. Ee ne yapalım getirmemişsin platforma. Rudy Hyun sağolsun uygulama aratmıyor orijinalini. Tasarımı kotudur orijinalinden başka da eksisi yok bence.

Şifreyi değiştirirdimde, sitesinde eğer kullanmaya devam ederseniz hesabınız süresiz kitlenecektir yazıyor. Bu yüzden değiştirmiyorum.
    Gördüm, risk alacağız artık ne yapalım. Ara ara kullanırım. Kullanmaya devam ederseniz ban yersiniz falan diyordu
    Çok saçma çok

• Halen daha gelişme yok sanırım. 2. kez kilitlendi hesabım :)

Bazen sırf Snapchat için Android'e geçesim geliyor. Bu sayede WP'den Android'e geçenleri anlıyorum.

Ancak ne zaman Android'in o "gösterişli" arayüzü ve Google gelse hemen vazgeçiyorum. Karşılaştığım saçma sapan hatalar bence WP'den daha fazla. Markette telefona uyumlu diye uygulama veya oyun indiriyorsun, açmaya çalışınca hata veriyor vs. WP'den daha fazla ilerlemesi gereken bir sistem bence.
    Hocam benim de 2.ye kilitlendi. Şifre değiştirdim giriş yaptım yine. Bidahakine banlanır tamamen bence Ne kadar kızsam da WP ye, androide geçmem. Ama uyguluma konusunda WP berbat,berbat,berbat
  • Aarkadaşlar bu olayın çözümü yok mudur bana da locked yaparız şeklinde tehdit dolu mesajlar geliyor çözümü yok mudur ? :D:
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Aarkadaşlar bu olayın çözümü yok mudur bana da locked yaparız şeklinde tehdit dolu mesajlar geliyor çözümü yok mudur ? :D:

İkinci el temiz bir android telefon bulacaksın rom atip kullanacaksin baska çaresi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Aarkadaşlar bu olayın çözümü yok mudur bana da locked yaparız şeklinde tehdit dolu mesajlar geliyor çözümü yok mudur ? :D:

İkinci el temiz bir android telefon bulacaksın rom atip kullanacaksin baska çaresi yok

Sen sus 2k
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Dark Knight

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Sen sus 2k

Sen yokken biz vardık buralarda 620ci

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.