Şimdi Ara

Viber Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
11.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler herkese. Arkadaslar benim bir sorunum var, yardimci olursaniz cok sevinirim. Bundan 2 hafta oncesine kadar Viber ile hicbir problemim yoktu. Ta ki Avusturya'ya gelene kadar. Turkiye'de Turkcell 3G ile sorunsuz calisan Viber, su anda Orange 3G ile 25. saniyede kapaniyor. 20. saniyede ses kesiliyor, 5 saniye kadar durduktan sonra baglanti koptu diyor. Wifi uzerinden konustugumda hicbir sorun yok. Bende Orange ile alakali bir sorun diye dusunup bulundugum yerde ki Orange Shop a gittim, derdigimi anlattim. Orada ki bayan IOS5 yuzunden boyle oldu, dun ayni sorun bende de vardi, silip tekrar bastan kurun, yeni kod alin dedi. Bende biraz once oyle yaptim fakat degisen birsey olmadi, yine 25. saniyede telefon kapaniyor. Sizlerden boyle bir sorun yasayan oldu mu? Sorun nedir anlamis degilim. Yardimlarinizi bekliyorum. Iyi forumlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

Iyi gunler herkese. Arkadaslar benim bir sorunum var, yardimci olursaniz cok sevinirim. Bundan 2 hafta oncesine kadar Viber ile hicbir problemim yoktu. Ta ki Avusturya'ya gelene kadar. Turkiye'de Turkcell 3G ile sorunsuz calisan Viber, su anda Orange 3G ile 25. saniyede kapaniyor. 20. saniyede ses kesiliyor, 5 saniye kadar durduktan sonra baglanti koptu diyor. Wifi uzerinden konustugumda hicbir sorun yok. Bende Orange ile alakali bir sorun diye dusunup bulundugum yerde ki Orange Shop a gittim, derdigimi anlattim. Orada ki bayan IOS5 yuzunden boyle oldu, dun ayni sorun bende de vardi, silip tekrar bastan kurun, yeni kod alin dedi. Bende biraz once oyle yaptim fakat degisen birsey olmadi, yine 25. saniyede telefon kapaniyor. Sizlerden boyle bir sorun yasayan oldu mu? Sorun nedir anlamis degilim. Yardimlarinizi bekliyorum. Iyi forumlar..

Ios 5 in mevcut viber a ters geldiği bi gerçek. Bende de uygulamaya girerken sürekli kırılıyodu program dışarı atıyodu. Bi kere reset attım düzeldi. Sonra bi kaç sefer daha tekrar etti. Uygulamanın ios 5 için bi update e ihtiyacı var gıbı gözüküyor.

• Iyide guncelleme geldi ve su anda adamlarin yazdiklarina gore IOS5 ile uyumlu program :( Bende takilma filan yok. 25. saniye de kapaniyor telefon. IOS5 ten once 4.3.3 vardi, TR hattimla gayet guzel calisiyordu, Orange ile boyle oldu. Adamlarin kazanclarina balta vurdu sanirim Viber ve Orange ta engelledi heralde? Aklima baska bisey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eScapeeXc

Iyide guncelleme geldi ve su anda adamlarin yazdiklarina gore IOS5 ile uyumlu program :( Bende takilma filan yok. 25. saniye de kapaniyor telefon. IOS5 ten once 4.3.3 vardi, TR hattimla gayet guzel calisiyordu, Orange ile boyle oldu. Adamlarin kazanclarina balta vurdu sanirim Viber ve Orange ta engelledi heralde? Aklima baska bisey gelmiyor.

Dediğinde mantıklı tabi ama koskoca Orange yapmaz böyle bişey hele avrupada çok zor ama T.C.'inde olabilir :)
    Uygulamayı ayarlardan restore viber defaults yapsana belki bi işe yarar.
  • arkadaşlar sizde viberden kapalıyken çağrı geliyormu ? ben ne yaptıysam olmadı karşı taraf android ile arıyor çalıyor bana düşmüyor uygulamayı açınca cevapsız çağrı gösteriyor.
  • Simdi tekrar gittim Orange Shop a. Dediklerinizi yaptim dedim. Bakti, yapmamissin dedi. Daha fazla israr etmek istemedim siz yapin dedim bende. Sildi, app store a girip tekrar yukledi, yani ayni seyleri yapti. Kod kisminda telefon numarami girdi, kod gelmedi. Sonra No Code kismindan aradilar telefonu, kodu yazdi internet yok hatasi aldi. Bu seferde wlan varmi evinde dedi, bende var dedim. Wlan lazim dedi. Tamam dedim ciktim disari, telefonu ucak moduna alip, tekrar hatta gecirdim. Internette geldi dogal olarak. Dinledigi kodu yazdim, yanlis yazmis. Tekrar kod aldim ve aktive ettim. Deneme gorusmesi yaptim ama nafile, yine 20. saniyede ses gidiyo 25. saniye de kapaniyo. Tekrar girdim shop a. Olmuyo dedim. Demez mi bana bu Viber la alakali, Orange ile degil, yeni surumle birlikte boyle oldu, wlan uzerinden konusabilirsiniz ancak diye. Kafayi yicem. Gerizekali, anlamayan insanlari koyuyorlar oraya Daha fazla uzatmadan ciktim, yoksa kadin elimde kalicak Arkadasim Turkcell ile su anda hala 3G uzerinden sorunsuz, sinirsiz konusmakta, son surum var onda da. Ne alaka viber boyle birsey yapsin? Orange mail aticam birde. Ayni maili Viber a da aticam. Bakalim ne cikicak.

• Hatta Viber a mail atmama gerek kalmadi. Viber.com da Support kisminda derdimi arastirdim biraz. Sorunuma tam manasiyla cevap burada yaziyor.

* Service provider issues:

Please check with your carrier if they have blocked certain applications from connecting through their 3G network. It is a known issue that some Viber users cannot connect through 3G network and in some cases have verified that this is due to network blockage on their carrier’s side. If this is the case, then unfortunately, Viber will not be able to bypass your carrier's network blockage. It is in your carrier’s decision which applications they wish to provide or block network availability. This also goes for other blocked applications, such as Viber that cannot connect through 3G. No worries though – simply use your Wifi as an alternative connection :)

%99 Orange Viber i blokladi. Isin ozunu ogrenmeye az kaldi. Boyle bir durum T-Mobile da da varsa lanet olsun hepsine, yoksa da T-Mobile a gecicem hic dusunmeden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos youtube sorunu (wifi)
    8 yıl önce açıldı
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Bildirim sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.