Şimdi Ara

Smt açınca ping problemi çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, SMT açıkken anlamsız bir şekilde ping ve jitter problemi yaşıyorum. Sebebi ne olabilir? Yardımcı olur musunuz?

SMT açıkken:

SMT kapalıyken: 

Video olarak şu şekilde:

Smt açınca ping problemi çıkıyorPati Fetisistiyoutube
    2023 05 01 08 37 31
    https://www.youtube.com/watch?v=kW8LONnrGrE

İşlemci : AMD Ryzen 5 2600X / Soğutucu : Wraith Spire / Anakart : Asus Rog Strix B450-F Gaming / RAM : G.Skill TridentZ RGB Series 2x8 GB DDR4 3200Mhz RAM CL16 / PSU : Cooler Master MasterWatt 700W 80+ Bronze / Kasa : Cooler Master Master Box Pro 5 / GPU : Rog Strix Geforce GTX 1080 Advanced Edition 8GB / Mouse : GamePower Bane / Mouse Pad : Steelseries QcK+ / Headset : James Donkey 712 /

• Fikri olan yok mu?

İşlemci : AMD Ryzen 5 2600X / Soğutucu : Wraith Spire / Anakart : Asus Rog Strix B450-F Gaming / RAM : G.Skill TridentZ RGB Series 2x8 GB DDR4 3200Mhz RAM CL16 / PSU : Cooler Master MasterWatt 700W 80+ Bronze / Kasa : Cooler Master Master Box Pro 5 / GPU : Rog Strix Geforce GTX 1080 Advanced Edition 8GB / Mouse : GamePower Bane / Mouse Pad : Steelseries QcK+ / Headset : James Donkey 712 /
  • Oyununuz ve işlemciniz hakkında hiç bir fikrim yok. Tahmini olarak belirtiyorum.

Oyunlar genelde frekansı önemser.

1-)SMT açık olmadığında her bir thread her bir core'a bağlı durumda bundan dolayı gecikmeniz düşük. SMT açık durumda iken işlemcinin varsa turbo boost vb. gibi özelliğini kapatıp mevcut veya mümkünse daha yüksek bir değere frekansa sabitleyerek denerdim.

2-)SMT açık olduğunda işlemciniz ısınarak frekans düşürüyor, bu düşürme-arttırmalara bağlı olarak pingde değişiklik yaşıyorsunuz. İşlemci sıcaklığını takip eder mümkünse biraz undervolt ile denerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Range.. -- 3 Mayıs 2023; 8:0:11 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.