Şimdi Ara

Smoothie mi katı meyve sikacagi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar, emektar kati meyve sikacagi arizaliandi. Tamir edilecek yeri de kalmadi. Yenisini almam lazim. Arkadas smoothie al, posasi ile birlikte daha saglikli dedi. Kati meyve sikacaginda su miktari az oluyordu. Tavsiyeleriniz nelerdir? Marka ve model onerirseniz sevinirim. Yalniz Breville gibi cok butce dostu olmayan markalari onermeyin lutfen. O paraya iki yil meyve yiyorum ben.



  • Merhabalar, ben de bu konuda çok düşündüm ve smoothie de karar kıldım. Gerekçelerim;

    -Arkadaşınızın da bahsettiği gibi katı meyve sıkacağı çok posa çıkardığı için meyvenin neredeyse şekerini içiyormuşsunuz gibi oluyor, sağladığı fayda sandığımızdan çok daha az.

    - Çok çabuk yıpranıyor, vida atması vs. sorunlarla karşılaşılabiliyor. Sağlam bir sıkacak ise bence çok pahalı.

    - Smoothie ile hem meyve posalarından yararlandığımız gibi, ayran, milkshake vs. çeşitli içecekler yapmamızı da sağlıyor.

    - Smoothie daha az alan kaplıyor ve temizlemesi kolay.



    Öneri olaraksa Vestel Mix&Go yu öneriyorum. Eşim işyerinde uzun zamandır kullanıyor çok memnun. Hatta ben tefal alalım dedim ama istemedi. Ekşi sözlük ve ürün yorumlarında da herkes gayet memnun. Ben normalde eve vestel sokmam diyen birisiydim ancak yalnızca bu ürün için küçük bir torpil geçtim. Model zaten yabancı bir üründen kopya imiş. Normal renklilerini vestel bayiilerinde 99 TL ye bulabilirsiniz. Ben inox olanını n11 den kuponla 120 TL ye falan getirmiştim. Alternatif olarak Tefal'inkini önerebilirim. N11 GG gibi sitelerde 179TL dolaylarında idi.




  • daskadir D kullanıcısına yanıt
    Degerli yorumlariniz icin tesekkurler. Smoothie daha mantikli. Vestel konusunda ben de kararsizim. Markaya karsi onyargi. Tefal olabilir, fiyati da cok pahali degil. Kadinkarkulubu sitesinden bir hanim Sinbo SHB-3062 modelini onermis. Bu site DH'in ev isleri konusundaki karsiligi, bekarlar icin bulunmaz hint kumasi. Fiyati da inanilmaz derecede ucuz. Yorumlari da iyi. Tefal'in ucte biri fiyatiyla aklimi celdi. Evmania'da kargo dahil 55 TL. Tefal ve Sinbo arasinda secim yapacagim. Bence kalite acisindan Vestel ile Sinbo arasinda fark yoktur. Yari fiyatina Sinbo daha alinabilir geldi. Vestel 300 Watt iken Sinbo 400W demisler. Gerci o bit kadar motorlarin o gucu uretebilmesi biraz yalan geliyor ama uretici oyle etiketliyor iste. Son anda yine Tefal olmazsa Sinbo alirim sanirim. Tefal'de 150 TL civari.
    https://www.evmanya.com/urun/1020898-sinbo-shb-3062-turbo-blender?utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.30.6
    https://www.webdensiparis.com/tefal-onthego-blender?ref=akakce&v=1.26.4

    Edit : eksiciler de pek bir ovmusler Vestel'i. Kafa karisikligi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tensi -- 29 Ocak 2018; 4:58:4 >




  • Hocam Vestel kötüdür eyvallah ama Sinbo kötüden de öte birşey. Smoothie olayında watt olayının düşük olması daha iyi diye duymuştum. Artık ağır şekilde yapılması tavsiye ediliyormuş isterseniz siz de bir bakın derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daskadir D kullanıcısına yanıt
    Dogru diyorsunuz, cokta olucu olmamak lazim. Sonra DH oluculeri grubuna almasinlar. Saka bir yana tavsiyeye uyup Tefal alayim o zaman. Sinbo servisi iyi deniyor ama uc kurus ucuz olacak diye servise git gel 10 gun bekle degmez. Adamlar birebir degisim yapacagiz deseler bile yine bekleyeceksiniz. Vestel'e su vergi olaylarinda ki tavri yuzunden gicigim. Adamlar 150 $'lik telefonu (dolar 3 TL iken hem de) 1500 TL ye itelemeye calisip alacak enayi bulamayinca vergi arttilsin dediler ya nefret ettim yaklasimlarindan dolayi. Dunyadaki en terbiyesiz, en yuzsuz firma su an benim gozumde. Bir kurus kazandirmam kendilerine. Turkiye'de tek firma kalsalar gider Cinli'den alir bunlarin batmasini keyifle izlerim.
  • Sebzeleri içilebilir hale getirmek için bir öneriniz var mı? Blender mi yoksa yavaş sıkacaklar mı tercih edilmeli?
  • Tensi T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Tefal'i aldınız mı? Memnun musunuz? Ben buz kırabilecek bir cihaz arıyorum. Hiç denediniz mi buz kırmayı?
  • Ben Vestel Mix&Go kullanıyorum ve gayet memnunum. her gün çalışıyor makine ve gık demedi. katı meyve sıkacağım da var ama 2 yılı aşkın süredir dolaptan çıkmadı, yer kaplıyor fuzuli.

    bu arada bazı yanlış bilinenleri düzelteyim.
    Vestel'in ürünü yabancı üründen kopya demiş @daskadir ama yanlış! ürün zaten çinli bir üretici tarafından yapılan ve çeşitli ülkelere farklı markalara farklı renkler ve küçük tasarım değişiklikleri ile satılan bir ürün. keza diğer markaların ürünleri gibi... bazı markalar sadece kabuk tasarımına yatırım yapıyor ve ürün farklı görünüyor ancak içi tamamen aynı kaldığı için verdiğiniz fazla para tasarıma oluyor.
    konu sahibi @Tensi ürünlerin güç beyanlarının üreticilerin kafasına göre yaptığını söylemiş, yanlış! ilgili standarda ait testler neticesinde 240 VAC gerilim altında çıktığı maks güç ve bu değerin belirli bir oranda üstü CE deklerasyonunda maks güç değeri olarak beyan edilebilir. Nominal güçler için tip etiketini incelemeniz daha doğru olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black exodus -- 16 Temmuz 2018; 8:37:30 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.