arkadaşlar 2018 yılında Miele Blizzard CX1 Cat&Dog marka bir süpürge aldım. alman malı filtre değişim problemi yok alerji sorunlarım için en iyi süpürge vs diye aldık ama gel gelelim ürünün tutma kısmı kırıldı.İnternette araştırma yapınca bu sorunla karşılaşan bir sürü mağdur müşteri olduğunu gördüm.ürünün teleskopik boru kısmı çok ağır ve onu taşıyan parça zamanla çatlıyor ve kırılıyor. Müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim söyledikleri kullanıcı hatası o kısma yüklenmişsiniz diyor! Tamam olabilir diyelim ama kırılan parça için istenilen para 1685 tl. Konu belki çözüm olur ya da benim gibi miele marka bir ürün alacaklar başına gelecek fahiş fiyat farkına karşı bilgilenmiş olurlar.şikayet ve mail attım tutumları nasıl olacak bilmiyorum ama olumlu bir durumda burada yazarım arkadaşlar bilginize.. buda şikayet linki : Miele - Şikayetvar https://www.sikayetvar.com/miele/miele-blizzard-cx1-supurge-sapi-kirildi![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 27 Ocak 2023; 19:58:49 > |