Herkese iyi günler smile adsl le ilğili yaşadıklarım tamamiyle kendi şikayetimdir ve müşteri ilişkilerinede belirttiğim fakat sadece bana kullanım cetveli yolladıkları çözüm olarak sorunumu paylaşmak istiyorum... Kendim yaklaşık 15 aydır smile adls kullanıyorum bunun 12 aylık süreci yurt dışında geçen süre ilk başlarda sınırsız adsl di yanlış hatırlamıyorsam her ay 49-59 aralığında tutar gelmekteydi... Daha sonra dışarı gitme sürecimde kota koydurarak galiba 4gb sınırlıya çevirttim ve gittim evde kullanılsa dahi internet 1 saati geçmemiştir...ücreti 29 tl. olmalı iken baktığım faturaların tamamında istisnasız 8-15 gb aralığında kullandığımız belirtilerek en azı 42 tl. olmak kaydıyla faturalanmış...tabii annemizde bunu yatırmış gerçi yatırmasında ne yapsın malum sonraki süreç daha zahmetli...neyse ben döndüm ve ne hayatımda netden müzik ne film indirmişliğim vardır ortalama günde 2-5 saat aralıklı nete girerim buda gazete okumak forumları okumak şeklindedir ki buda kotayı değil doldurmak yanından geçmezdi... Süreçte müşteri ilişkilerini aradım bana kablosuz bağlantıma bakmamı söylediler bense aldığım günden beri kapalı olduğunu belirttim açtığım zamanlarda (max.1 hafta)şifreli olduğunu söyledim... neyse gelen bu ayki faturam da 62 tl. kota aşımı nı varın siz hesap edin...Benim bildiğim 1 ay hata olur 2 ay olur ama ......kaldıki bu ay ülkemi smile adsl yetkililerinden ben ve varsa benim gibi müşteri yada değil, hiç olmazsa bilğilendirmenin doğru yapılmasını beklemekte haksız sayılmam sanırsam...
bence durup duruken böyle birşey yazmazlar birileri kullanmıştır.Hele ki kablosuz bağlantı olduğu için birilerinin kullandığına eminim bile diyebilirim
sanırım yanlış okumuşsunuz kablosuz hiç açılmadı o zaman daha ilğinç birşey söylüyüm geçen ay tatildeydim ve gene aynısı modem kapalı....
peki kota sayfasını kontrol edip kotanıza baktiniz mi ? birde internete baglandiginiz şifreyi degiştirin.
hiç kotaya bakmadım çünkü buna gerek görmedim geçen ay tatildeydim en fazla 15 gün açıldı pc oda akşam ama geve 14 gb.
smile adsy de eskiden telekomda olan bir hata var siz kullanıcı adı ve şifrenizi herhangi bir adsl hattı olan yere modem ayarlarına girdiğinizde hat aktif oluyor ve kullanıcı adına yazıyor. Smileads sayfasında eposta bölümünde rastgele isimler ile millet deneme yapıyor tümü isim+123456 dan oluşuyor girince faturada mevcut isim ve 123456 modeme yazınca otomatikmen internete bağlanıyor. işin ilgici smilenin sayfasında ne modem nede mail şifresini değiştirebilecek bir yer mevcut değil ancak incelemelerimde yurtdışında kullanayım şeklinde bir bölüme girince şifrenizin yetersiz olduğunu belirterek değiştirmenizi istiyor değiştirip daha ileriye gitmiyorsunuz ama netteki bu hesabada isim+123456 ile girmek mevcut yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık oyüzden internet sayfasında bilgileri görme+mail+modem şifrenizi telefon ederek değiştirin böylelikle sorun yaşamazsınız.