Şimdi Ara

Smile Adsl kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pazartesi günü smile adsl aldım. Herşey iyi güzel fakat internet çok yavas rapid shareden sürekli 100 kb. ile download yaparken şimdi 30 larda download yapıyorum. modemdendır dıyerek dusundum modem degıstırdım gene aynı hadi eth. de yada kabloda problem vardır dedım wireless le de aynı sorun

kullanan arkadaşlardada bu sekilde bir sorun varmi ? bunu merak ediyorum

• ben kullanıyorum ama bu sorun smile dan değil telekomdan kaynaklanıyor..
    çünkü sen ttnet in sağlaldığı interneti başka bi isimle aldın..

rapidi bilmem ama ben torrentte hep 100 ün üstündeyim
  • ben de smile kullanıyorum..rapidde sana indireeceğin yerlerin listesi çıkıyor.beğenmezsen bağlantı hızını,diğer seçeneği seç.içlerinden biri 100 ün üzerine çıkıyor.tabi modem aç kapa yapıyorsan bu olmaz.ancak premium hesabın varsa olur.
  • Smile ADSL in Baglati Sorunu Oldugu Forumda Tartisilmisti.Hatta Ttnet ten Smile ADSL e Gecen Arkadaslar Begenmeyip Tekrar Ttnet e Basvurmuslardi.Ve Oyle Gorunuyorki Hala Baglanti Sorunlari Var.Ama Duyduguma Gore Smile Adsl Yılbasından Sonra Fiyatlarda Duzenleme Yapacakmis.
    Daha Fazla Göster
  • Bende smile kullanıyorum ama bağlantıda sorun yok rapide üyeliğim olmadığı halde

2mb lik bağlantı hızımla rapidde 215-230 kb/s goruyorum yani.. Rapidi actığında

kesinlikle level 3 olandan indir o da hızlı oluyo diğewrleri cok yavaş solim bide smile

almayın teknik servisi ve ilğilenbmeleri cok kotu
  • Download manager kullanın ve indirdiğiniz dosyayı 4e-8e bölün. Gene hızlanmıyor ise başka bir yerden dosya çekin ve hattı test edin. Mesela direk omurgadan olabilir. ftp.ulakbim.gov.tr den bir dosya deneyin. Burada da değer yavaş ise makinanızda muhtemelen spam vs vardır.

İyi günler.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.